Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

6 Pages « < 2 3 4 5 6 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Merita Reno-ul?, Regretati careva alegerea facuta?, pentru toate tipurile indiferent de an

regretati ca ati ales renault?

regret [ 44 ] ** [13.37%]
nu regret [ 285 ] ** [86.63%]
Total Votes: 329
Guests cannot vote 
made
post 4 Apr 2007, 15:12
Post #91

Membru

Group: Members
From: Bucuresti

QUOTE(mister @ 4 Apr 2007, 12:46)
@made
Crezi ca alti dealeri sau concesionari sunt mai titrati? Am ocazia sa lucrez cu multi dintre ei. Toti sunt o apa si-un pamant.

Nu. De acord cu tine. Insa multi au mai auzit de bun simt, nu te trateaza ca pe ultimul tampit. Toti se cred savanti iar pe tine un cersator la usile lor.
Chiar daca ai platit niste bani (pentru unii sunt poate multi, pentru altii poate putini, insa am platit fiecare cat ni s-a cerut pe serviciul /produsul respectiv) nu inteleg de ce nu se achita de obligatiile contractuale?

Sa exemplific putin din "specialitatea" Merid. V:
- eu: se pare ca sunt probleme cu blocul de semnalizare (am garantie)
- Merid. V (garantie): da, are ceva, dar mai bine lasati-l pana pica de tot si veniti apoi sa-l schimbam blink.gif
~
- eu: de ce costa 2 mil. un bec de proiector?
- Merid. V: nu stiu ce sa va zic... da, e cam scump. Trebuia sa-i dati un ciocan la proiector si apoi schimbati cu totul pe casco, deci nu va costa nimic blink.gif
~
- Merid. V: sa va dau nr. meu de tel. sa ma sunati cand mai vreti sa schimbati ceva ca o rezolvam mai ieftin la mine in fata blocului decat sa dati atatia bani la astia blink.gif
~
- eu: mi s-a rupt un manson de cauciuc, puteti sa-l schimbati pe garantie?
- Merid. V (garantie), de la 50m distanta, fara sa vada despre ce e vorba, tipa: nu se poate pentru ca ati depasit 4000 - 5000 km cu masina ohmy.gif
- eu: cum, in contract nu e trecuta nici o astfel de exceptie?
- Merid. V: va spun eu ca nu se accepta.
Si intr-adevar, raspunsul RRO a venit ceva de genul ca nu am folosit corect portbagajul blink.gif

Sa mai continui?!
Si din selectia VC (cred ca am mai scris pe undeva), o dna. foarte documentata:
"nu va putem schimba bieletele pe garantie pentru ca acestea sunt consumabile precum uleiurile, filtrele etc." radmasa.gif

Sau ii intreb de fiecare data cand primesc un refuz de ce nu vor sa-mi dea un raspuns oficial, scris, prin care mi se aduce la cunostinta acest refuz? In fine, dupa multe insistente de-a lungul timpului, se hotaraste un domn de la VC sa-mi trimita un email cu un document atasat insa documentul era cam asa: "In atentia dlui. xxxx" (numele meu), dupa care "Stimata doamna Botez..." radmasa.gif
Evident, le-am raspuns ca nu stiu cine e acesta dna Botez, insa le multumesc foarte mult pentru atentia cu care a fost tratata problema mea!

--------------------
ex Renault Megane 2 Sedan 2005 Expression
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
mister
post 4 Apr 2007, 15:33
Post #92

Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers.

QUOTE(ro_megane @ 4 Apr 2007, 13:52)
@mister
La 7 luni aveam vreo 14.500 de km si schimbasem deja un kit de amortizoare, poate facusem si un "curatat corp clapeta - test Clip"... se intampla prin vara lui 2006, cand tu inca probabil nu-ti luasei Megane....
Mai ai timp sa te gandesti si sa reflectezi... Deci, mai intai aplica sfatul persoanei tale (per a contrario) si pe urma recomanda experienta ta.
... si s-o stapanesti sanatos... 1 milion de km fara evenimente ... e doar o iluzie...

Regards,
*

@ ro_megane

Sincer imi pare rau pentru tine. Faci parte din a doua categorie si anume a celor "care are ghinion". Eu masina am luat-o pentru familie. Am considerat ca este alegerea ideala si pana acum nu m-am inselat. Am sansa sa sofez diferite autovehicule. De la Matiz pana la TIR-uri. Fiecare are particularitatea ei. Depilda ce poti spune de un C1, 1100 cmc, benzina care-i consuma 9,4% in oras. Ce spui de un C4 caruia i-am inlocuit in nici 20.000 km: etriere spate, kit ambreiaj (rulment, placa, disc, volanta), amortizoare hayon, joja rupta? Si la ambele, multe resoftari de parca le trimit pe luna. Ce poti spune de Opel Astra care in 65.000 km s-au facut doar reviziile si s-au schimbat de 2 ori placutele de frana? Si lista poate continua.
Raspunsul meu il gasesti sub avatar.
Dar de la a avea reale probleme cu masina pana la a presupune ca o sa ai probleme, e cale lunga.
Uita-te ce scrie si Alex colegul nostru. Are 90.000 km si nu are nicio problema. Stiu. Face parte din categoria norocosilor.

--------------------
Renault Megane Sedan Lux Privilege - 1,5 dci 100 CP 2006
Orice, oriunde, oricand, dar nu oricum.
+
crn
post 4 Apr 2007, 16:11
Post #93

Membru

Nu regret. Este o masina "corecta" pentru pretul ei. consider ca raportul calitate - pret este optim.

--------------------
Renault Symbol 2005
Renault Clio Symbol Fidji 1.4 16v (98CP), 2005
+
mar1an
post 4 Apr 2007, 16:40
Post #94

Membru Lagunar

Nu regret deloc:
am avut renault 10 Major,prima masina vreo 4 ani ;Renault 18 Break alti3 ani;Renault 18TLX 4 ani si acum o Laguna Nevada din 1997(o am de 2 ani)
pe unde am fost cu aceste masinute ,in lungul si latul tarii de la malul marii pina in virful muntilor.Intotdeauna au crapat ca au mai fost si d'astea in fata casei nu m-au lasat niciodata in drum.

--------------------
Renault Laguna Nevada 1997;1,8
+
Turkish
post 4 Apr 2007, 19:49
Post #95

Membru autentic

@ mister

mai in gluma mai in serios poti spune despre citroen ca e tot o masina frantzuzeasca smile.gif

iar despre Astra ca probabil renumele de fiabilitate pe care il are, ma refer la cel clasic, e indreptatit - eu am unul cu 9-k in familie la care a f schimbat un furtun de la circuitul de racire. atat

realitatea e descrisa in procentele din topic. 85% din oameni nu regreta alegerea facuta.

--------------------
Honda Accord 2.4, 2007
+
mister
post 4 Apr 2007, 20:13
Post #96

Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers.

Turkish, crede-ma ca nu am cu nicio marca nimic. Atata timp cat nu-mi creaza probleme reale este marca ideala si viabila. Dar sa ajung la ipoteze si sa clasific o marca auto ca fiind necompetitiva.....lasa-ma sa fiu nepartinitor. Nu inseamna ca sunt autentic si detin adevarul suprem wink.gif

PS: Am avut probleme (mai mici sau mai mari )si cu marci recunoscute pe plan mondial.

--------------------
Renault Megane Sedan Lux Privilege - 1,5 dci 100 CP 2006
Orice, oriunde, oricand, dar nu oricum.
+
ro_megane
post 10 Apr 2007, 14:43
Post #97

Membru

Inainte de toate de toate "Hristos a inviat!"

@mister
QUOTE(mister @ 4 Apr 2007, 16:33)
Sincer imi pare rau pentru tine. Faci parte din a doua categorie si anume a celor "care are ghinion". ...
Dar de la a avea reale probleme cu masina pana la a presupune ca o sa ai probleme, e cale lunga.
...
*

Iti multumesc pentru compatimire, dar nu doresc asa ceva... In achizitionarea unui bun mobil sau imobil, de scurta sau de indelungata folosinta, notiunea de a avea ghinion dobanditorul este exclusa. Nu dai bani pe ceva ca sa ai ghinion.. radmasa.gif
Diferenta dintre a avea reale probleme si pana la a le presupune, consta in faptul ca intai presupui, daca se finalizeaza cu schimbare de piesa inseamna ca e reala, daca nu ai ramas cu o presupunere.
Pentru exemplificare, acum am 33.500km si am schimbat:
1. flanse amortizor (de 2 ori),
2. motoras recirculare aer,
3. lampi spate,
4. fulie defazoare,
5. caseta de directie,
6. coloana de directie,
7. claxon.

si nu e doar o iluzie... radmasa.gif

Regards,

--------------------
Renault Megane Sedan Expresion 2005 1,6 16v
+
sorin
post 11 Apr 2007, 10:18
Post #98

pilot de renault

From: Lebbeke,Belgia

Daca nici asta nu e ghinion?!? ohmy.gif Asa multe ai schimbat?

--------------------
MEGANE 2 1,9dCi --ESTATE --octombrie 2004
+
touche
post 29 May 2007, 15:37
Post #99

Membru autentic

From: Constanta

Nu regret ca am luat Renault as mai face inca o odata aceesi "greseala"

--------------------
renault megane 2.2 2006; 1,5 dci ;80 CP luxe privilege
+
Manuel
post 3 Jun 2007, 21:57
Post #100

Membru autentic

From: VASLUI

Azi masinuta mea a implinit un an si 16.949 km. Avand in vedere ca n-a vazut service-ul decat de 2 ori (o data pentru inlocuirea manerelor si o data pentru revizie) si ca merge ca in pima zi... ce pot sa spun? Merita Reno-ul, nu regret niciun moment alegerea facuta iar urmatoarea mea masina sper sa fie o Laguna 3 phase 2 smile.gif

--------------------
Opel Astra J Sports Tourer Active - VS15CMA 2013 / 2.0 CDTI / 165CP
"Base e un bou betiv." (corbex)
+
Pearl Jam
post 6 Jun 2007, 16:11
Post #101

Membru

Sunt la primul Renault iar urmatoarea masina ar fi Audi A4, daca mi as permite...
Daca nu, ceea ce e mult mai probabil, urmatoarea va fi tot un Renault, dar ceva mai mare decat Clio III pe care il am in prezent. De exemplu, Megane...
Oricum sunt extrem de multumit. cool.gif

--------------------
Renault Megane Sedan 4 Intense 2020 1.4 TCE
+
Meghitzanul
post 6 Jun 2007, 17:03
Post #102

***** 4 ISOFIX

Pana acum am schimbat:
- 2 seturi flanse
- 3 bobine inductie
- ambele bielete
- 2 baterii
- fulie defazoare + pompa apa
- rulment placa presiune ambreiaj
- motorasul care comuta pe recirculare aer (remediat problema in regie proprie)
- fir capac portbagaj intrerupt (refacut traseul in service)
- probleme la surubul de la coloana (strans de cateva ori)
- reetansat capac motor pt ca pierdea ulei, fiind urme vizibile de ulei pe blocul motor (nu stiu cum se numeste respectivul corp, e pe deasupra)
- bazait motoras senzor habitaclu (remediat problema regie proprie)
- schimbat tapon motor (e pe dedesubt, nu stiu sa explic exact care)
- pedalier care scartie (remediat problema in regie proprie)
- manere interioare usi cojite, bec lampa centru stop ars, greieri, sigurante (never mind)

In plus:
- caseta de directie nu se prezinta f bine... are ceva joc (ramane de vazut)
- si coloana e in aceeasi situatie... stiti voi de ce... nu am reusit sa o schimb in garantie (ramane de vazut)

Kilometri parcursi: 62 000

In caz ca are vreo importanta: trec cu viteza 1 prin gropi, reviziile le-am facut intotdeuna anticipat fata de carnetul de service iar la fiecare revizie schimb uleiul si absolut toate filtrele, benzina pun numai Mol 98, dupa aparitia unei defectiuni merg imediat cu ea in service (cand e cazul), circul numai eu cu ea, si totusi... au picat

Verdict: REGRET alegerea facuta

--------------------
VW Passat Variant 2.0TDI 170cp DSG 2008
Audi A3 Sportback 2.0TDI 140cp DSG 2008
ex Renault Megane 1.6 16v 2004
Alan 42 + Sirio Turbo 2000 / Alan 42 + Sirio Turbo 1000
+
touche
post 6 Jun 2007, 17:40
Post #103

Membru autentic

From: Constanta

cred ca si eu ca regreti la cate ai schimbat, eu o vindeam de mult

--------------------
renault megane 2.2 2006; 1,5 dci ;80 CP luxe privilege
+
Meghitzanul
post 6 Jun 2007, 20:38
Post #104

***** 4 ISOFIX

nu am vandut-o pt ca in ciuda la atatea probleme legate de fiabilitate totusi e o masina care inca imi place si in care ma simt bine...

dar nu se stie cand se umple paharul... iar accord-urile arata tare bine si am auzit numai lucruri bune despre ele.. smile.gif tongue.gif

--------------------
VW Passat Variant 2.0TDI 170cp DSG 2008
Audi A3 Sportback 2.0TDI 140cp DSG 2008
ex Renault Megane 1.6 16v 2004
Alan 42 + Sirio Turbo 2000 / Alan 42 + Sirio Turbo 1000
+
Floppy
post 30 Jun 2007, 21:40
Post #105

Membru autentic

From: BRASOV

Eu zic ca merita.

Sunt si recidivist. Am avut Symbol 1.4 8v (noiembrie 2001 - iulie 2005), am facut 70.000 km cu el si am avut o singura problema cu pompa de apa pe la 60.000 km. Era sa uit, am schimbat 2 becuri (fata) si am spart eu un proiector de ceata (dar nu cred ca astea sunt defecte). In rest nimic.

In iulie 2005 mi-am luat Clio Extreme 1.5 dCi 80 CP. Mai e un pic si face 2 ani si marti ma duc la revizia de 45.000 km. Am schimbat stergatoarele, 2 becuri (fata) si am crapat un proiector (dar inca ii merge becul). Placutele de frana nici nu le-am schimbat inca...

Sigur ca sunt si lucruri care nu-mi plac (tot bordul negru si tapiteria inchisa la culoare, de exemplu), dar per total sunt multumit.

Deja ma bate gandul sa-mi iau Megane Estate...

Nu stiu cat e vorba de noroc, de mai buna sau mai putin buna utilizare din partea soferilor, dar cred ca ambele conteaza foarte mult. Ca la orice lucru conteaza SI cum ai grija de el...

Si ar mai fi ceva. S-a mai spus pe aici ca si alte marci au probleme, recheama loturi intregi de masini in service pentru remedierea problemelor, etc.

Eu zic ca e important si ce fel de echipare si ce generatie de masina iei. Mai pe romaneste, una e sa iei un model nou aparut si intr-o echipare "de baza" si alta e sa iei acelasi model dupa face-lift si in versiune full.

Sunt curios cat de curand o sa apara problemele la Clio III (model nou) si cate din problemele de la Megane II.1 au fost rezolvate si nu mai apar la Megane II.2, de exemplu...

Eu am luat Symbol II, dotat complet (la vremea respectiva) si n-am avut probleme cu el. Apoi, am luat Clio Extreme (dotat si el complet) cu motorul dCi, DUPA ce au fost rezolvate (posibilele) probleme cu pilitura de care amintea CristiB. Si chiar nu am avut probleme cu el.

La fel daca imi iau Estate, o sa-mi iau din asta "nou" (face-lift), echipare Privilege, si sunt convins ca nu o sa mai sufere de toate "bolile copilariei" lui Megane II.1

Sigur ca Renault-ul meu nu e cea mai tare masina din parcare, dar isi face treaba foarte bine, consuma putin, etc. si asta la un pret foarte bun.

In concluzie, ca am divagat, eu sunt multumit si nu regret (chiar daca e posibil ca pe viitor sa iau si alta marca...)

This post has been edited by Floppy: 30 Jun 2007, 21:42

--------------------
Renault Clio 1.5 dCi - PH10RXB 2005 Extreme
I love my car!!!
+
Duyu
post 1 Jul 2007, 16:45
Post #106

Membru dependent de forum

From: B u c u r e º t i

Nu regret. Daca as avea acum din nou posibilitatea sa-mi cumpar masina de ~ 10k euro as alege tot Symbol. wub.gif

--------------------
Renault Clio Symbol 1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3

An Fabricaþie: 2006

Kilometraj: ~95.000 km
+
sqryn
post 2 Jul 2007, 13:21
Post #107

Clio rulezzz

From: München

Am facut cu ea 20k km in un an si jumatate, masinuta are acum 140k km. In afara de eternele consumabile nu am schimbat nimic la ea. Merge frumos, si sper sa ma mai tina tot asa macar 2-3 ani. Ma gandeam sa o schimb dar se pare ca voi mai astepta un pic, e pacat sa renunt la ea. Urmatoarea achizitie va fi probabil o Laguna sh sau un Megane (ma tenteaza versiunea Manager).
Cel mai mult vad ca se vorbeste despre preturile de la revizii si piese in general dar am mai citit si pagini de pe alte forumuri si am vazut ca preturile al revizii (astra, c4, fiat grande punto) se invart pe undeva prin jurul acelorasi valori si cam la aceeasi nr de km. (10-15k). Din punct de vedere al masinii nu am ce reprosa, multe din probleme apar din cauza drumurilor pe care suntem nevoiti sa mergem. Cred ca si la un tanc ar aparea greierasi biggrin.gif Sper totusi sa se schimbe ceva in bine macar la strazi si drumuri mai cu pretentie.

--------------------
RENAULT Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v - B-xx-xxx Alize/1999
Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005
+
Adila16
post 11 Nov 2007, 19:06
Post #108

mecanic aero (sau aerian?)

Nici io nu regret Megane(te)le...
Saptamana trecuta a implinit 50 k km, si, de exemplu, in ultimul an am schimbat de 2 ori uleiu' si filtrele (deh. mult mai multi km acumulati - UE sa traiasca...smile.gif ), doua becuri H7 (faza scurta...incomoda pozitie, by the way), un set de placute de frana si stergatoarele de parbriz.
In rest, apa, paie si bataie!
La banii ei, ii merita. Nu chiar pana la ultima centima, dar ii merita! Parerea mea!
Parol!

Regards!

--------------------
Renault Megane BiCorp 1.6 16v - / aka Kurulina Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004
...The more I get to know people, the more I like my dog...
+
tudor.
post 11 Nov 2007, 19:42
Post #109

satisfied renault owner

Am votat ca nu regret.
Am avut pana acum 3 Renaulturi in familie. Un Megane 1 1.6e, a mers pana la 240.000 fara probleme prea mari(eu am facut doar 10.000 cu el), un Megane 2.1 1.6 16v, care si-a facut treaba onorabil pana cand am avut accident cu el(incredibil de sigura masina), devenind dauna totala la 37.000.
Anul asta, din nevoia unei a doua masini, mi-am luat inca un Renault dupa o pauza de 2 ani de la marca, un Clio III care e cam tinerel ca sa aiba probleme.

This post has been edited by tudor.: 11 Nov 2007, 19:45

--------------------
Renault/Volvo/BMW Clio III/S40/X5 2007 Dynamique dci 85/2009 1.6D/2011 xDrive35i
+
bear_mc
post 13 Nov 2007, 15:45
Post #110

Half-Life 2 Fan

Masinuta din semnatura are 50.000 si ceva de km. Revizii si benzina (si o vopsire de plafon si capota din cauza grindinei dry.gif ) atat a vazut. Foarte multumit de felul cum merge si de dotarile pe care le are. smile.gif

--------------------
Renault Megane II - B-43-ZHY (sau 42) 2005
Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++)
+
ionutmarius
post 13 Nov 2007, 16:49
Post #111

Membru incepator

maisna din semnatura 19k km

pana acum
-schimbat flansele,cele vechi stranse de 3-4ori
-amortizoarele fata sau spate (nu mai tin minte) odata
-nu stiu ce garnitura la recircularea aerului
-greierasii anihilati in nr mare prin folosirea unui silicon,mai apar pe drumuri f proaste

si acu trebuie schimbat un bec de la semnalizator

per total mi se pare o masina dotata,motor ok,consum bun in schimb cam fragila pt drumurile din ro (si se merge f finut cu ea)

--------------------
renault megane 2005
renault megane 2005 1.6 16v 115cp
bmw 320d 2004 ...150 magari de rasa
+
Unduro
post 13 Nov 2007, 17:38
Post #112

Membru Accidentat

Nu regret !

Masina din semnatura 47000 fara sa schimb nimic,doar reviziile.Din pacate mi-a facut unu' o bucurie si mi-a transformat-o in dauna totala.

urmatoarea : tot Megane ar trebui (dupa spusele lor) sa o ridic saptamana asta tongue.gif

LE: ahh mi-am amintit ca am schimbat motorasul de la busonul de alimentare pe garantie fara probleme.

This post has been edited by Unduro: 13 Nov 2007, 18:37

--------------------
Renault Megane II 1.5 dCI 105cp Privilege, Noir Nacre, Noiembrie 2007
ex : Megane II 1.5dCI 85cp 2005 Influence
+
the tiger
post 13 Nov 2007, 19:11
Post #113

Membru incepator

From: timisoara

M-am indragostit de renault in 95 cand am avut primul meu renault. Era un fuego din 82 . il comparam cu multe masini nemtesti din perioada aceea si pentru mine nu se compara cu celelalte .Si atunci exista mitul masinilor germane (mai ales golful2 era foarte apreciat).fuego-ul meu le dadea clasa desi era mai vechi. Acum am o laguna 2 si nu regret ca am ramas in familia renault chiar daca cu asta am avut mai multe probleme (zic eu minore).

--------------------
renault laguna - TM 35 REN 2002
+
corvinarh
post 13 Nov 2007, 19:26
Post #114

Membru autentic

cred ca intrebarea din titlul topicului este gresita... ar fi trebuit sa sune cam asa: merita reno sh sau reno nou? si raspunsurile ar fi fost favorabile spre merita sh. nou in nici un caz...

13 Nov 2007, 20:27:
si sa justific putin, la sh esti dispus sa faci anumite concesii, pe care la nou nu le accepti...

This post has been edited by corvinarh: 13 Nov 2007, 19:27

--------------------
mercedes C 220 CDI 2008
+
cata70
post 13 Nov 2007, 22:09
Post #115

Membru autentic

Poti sa detaliezi de ce nu merita nou ?
''si sa justific putin, la sh esti dispus sa faci anumite concesii, pe care la nou nu le accepti...'' Scuza-ma, dar nu am inteles cine le face si in ce consta acestea !...

--------------------
Toyota Avensis 2013
+
ssilviu
post 13 Nov 2007, 22:33
Post #116

F1 Man

From: Nicaieri

Nu are cum sa justifice. El generalizeaza de la doua experiente personale.

Exista un topic la Megane unde lumea e intrebata de gradul de multumire la Megane 2 facelift. Si sunt aproape 90% de multumiti. Deci e clar ca merita.

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
xcss
post 13 Nov 2007, 22:38
Post #117

Born to Be Epic

Am si eu o experienta directa cu second hand versus nou, ambele Renault. Nu stiu cum s-ar putea justifica avantajul unui second hand...

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
+
Solon
post 14 Nov 2007, 10:20
Post #118

Membru autentic

Raspunsul o sa-l dau vinerea viitoare cand ma duc la revizie. Are 3 ani si 38 k km si inca nu am schimbat nimic.
DOAMNE AJUTA! blush.gif

--------------------
3 japoneze 2 nemtoaice si cam atat
+
herculane
post 14 Nov 2007, 11:42
Post #119

Membru autentic

am avut clio 2 bicorp 5 ani aproape - fara probleme
am din vara clio 3 - tot fara probleme

ambele au fost luate noi din RO

deci recomand clio smile.gif

--------------------
Renault Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford - xxxxx Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
+
dumid
post 15 Nov 2007, 14:33
Post #120

Membru autentic

Nu regret deloc. Cel putin pana acum nu am nimic de reprosat. De fiecare cand o conduc simt aceeasi placere ca in prima zi!

--------------------
5461 1997 2012
+
6 Pages « < 2 3 4 5 6 >
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th August 2025 - 09:03
Dacia