[VIDEO] Ce fac copii dupa ore, (varianta cu masini :D )
![]() ![]() ![]() |
[VIDEO] Ce fac copii dupa ore, (varianta cu masini :D )
ag02cws |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|||
workarea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 10 October 05 From: Drumul Taberei ![]() |
A dat musiu un link unde se lauda cu mai multe filmulete cu rahaturi de-astea.
|
--------------------
Dacia
Logan
- B-**-***
Ambition 1,6 MPI, 2007
|
|
valmont |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 165 Joined: 22 December 05 ![]() |
Vezi ca sunt pe youtube in dreapta la "related" ;
|
--------------------
Dacia
Logan
- CT 19 FVY Trup si suflet pentru Rapid & Logan!
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Acu am vazut si eu. Hai ca nu e sa ne luam de ei. Se joaca si ei...
![]() |
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
gmtrek |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 19 August 06 ![]() |
din pacate multi oameni nevinovati sunt accidentati din cauza "vedetelor" la care vor sa aspire si flacaii de mai sus.
This post has been edited by gmtrek: 6 Apr 2007, 22:22 |
--------------------
Renault
Megane II Bicorp
- GL-06-BJW
2006 1.6 16v
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
Niste filme aiurea. Nu ma fac sa rad, nu ma socheaza, nu invat nimic din ele. Sau poate nu am eu simtul umorului prea dezvoltat ?
|
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
gmtrek |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 19 August 06 ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane II Bicorp
- GL-06-BJW
2006 1.6 16v
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Nu mai mintii , ca suntem in Vinerea Mare
![]() Se vede clar ca ai editat mesajul ... nu mai fa pe copilul cuminte ... L.E. : eu am dat "quote" si "add reply" inainte sa editezi mesajul ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 7 Apr 2007, 10:18 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Hype |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 5 May 06 ![]() |
pacat ca politia nu urmareste siturile astea. ar trebui sa se autosesizeze in cazuri de astea ... macar pentru o perioada de timp scapam de astfel de specimene ...
|
--------------------
Dacia Logan
dCi preferance
- b-60-xxx
2006
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
copilandrii aia sunt prea odihniti, 'nu prea le au' cu munca, si le vin tot soiul de idei crete, ca deh, are taica bani. dar nu sunt nici primii si nici ultimii, tot e bine ca nu au facut vreo demonstratie cu vreun puscoci ceva. teribilism, se baga si ei in seama
![]() Acuma si noi mergeam cu masina la liceu, dar nu ne-a trecut niciodata prin cap s-o parcam in curtea liceului ! Era fain cand venea unul mai fraier, zilnic cu masina, ca ne cara pana acasa pe gratis ![]() Aveam un coleg mai fioros la volan, odata era sa rateze o curba si sa imbratisam un stalp, de-atunci nu m-am mai urcat in masina lui. |
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th August 2025 - 05:18 |