Interferenta radio telecomanda
![]() ![]() ![]() |
Interferenta radio telecomanda
uglykidjoe |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 15 January 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio 3
2008
|
|||
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Nu o fi un releu electric prin preajma ? Nu se aude vreun bazait ? Posturile radio nu sint bruiate ?
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Ai ghinionul unei zone cu bruiaj. Nu prea exista rezolvare, decat depistarea si indepartarea bruiajului. Mai sunt astfel de zone in Bucuresti (eu stiu cateva: langa releul de radio din zona Chibrit, Pta Victoriei). Interesant este ca bruiajul nu e constant in zona sursei, am constatat ca exista variatii pe suprafete relativ mici (10m): merge/ nu merge telecomanda.
Daca avem vreun coleg radioamator sau priceput in astfel de teme, poate ne lumineaza cum sta treaba. |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
joey |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 9 October 03 From: Bucuresti ![]() |
In carte scrie ca tinand usa soferului deschisa si apasand mai mult de 7 sec butonul de inchidere/deschidere usi (cel de langa "avarii"), la iesirea din masina si inchiderea usii soferului se vor inchide toate usile.
Nu am incercat sa vad daca merge, poate ne spui tu daca functioneaza. |
--------------------
RENAULT
CLIO 3
DYNAMIQUE 1,6 16v CVA Singurul loc in care Banii vin inaintea Muncii este in dictionar.
|
|
folyo2001 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 26 May 08 ![]() |
Sau daca nu gasesti nicio solutie, macar spune-ne adresa unde stai ca sa venim seara sa luam masina, ca tot o ai descuita.
![]() This post has been edited by folyo2001: 16 Jan 2009, 11:43 |
--------------------
Renault
Clio III
2007/1.4 16V 100CP/ Privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 16:41 |