Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Interferenta radio telecomanda

uglykidjoe
post 15 Jan 2009, 01:24
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salut,
am si eu o problema de 3 zile, nu-mi mai pot incuia masina din cauza unor interferente radio(la Clio 3 daca o incui mecanic se blocheaza doar usa soferului, la alte masini se blocau toate...). Nu este de la telecomanda pentru ca am incercat si cu cheia de rezerva si acest lucru nu se intampla decat in parcarea din spatele blocului unde am loc inchiriat, si azi mai era o persoana cu un alt model de masina care suna disperat la reprezentanta ca nu ii mai merge inchiderea centralizata.
Am incercat sa ma departez de locul de parcare si intradevar la app. 50m merge fara probleme.
Si uite asa imi las masina descuiata de 3 nopti, pentru ca telecomanda functioneaza doar daca sunt in masina cu usa inchisa(ecranata).
Oare pe ce frecventa o functiona telecomanda de inchidere si ce dracu ma poate bruia pe o suprafata relativ mica cam 50m in stanga si in dreapta locului meu de parcare

Va multumesc si poate ma ajutati cu o solutie.
O zi buna va doresc.

--------------------
Renault Clio 3 2008
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ricochet2
post 15 Jan 2009, 03:22
Post #2

Membru autentic

From: Timisoara

Nu o fi un releu electric prin preajma ? Nu se aude vreun bazait ? Posturile radio nu sint bruiate ?

--------------------
Renault Laguna Concorde 1.6 16V 1999
+
Tudor
post 15 Jan 2009, 10:28
Post #3

Moderator

From: Bucuresti

Ai ghinionul unei zone cu bruiaj. Nu prea exista rezolvare, decat depistarea si indepartarea bruiajului. Mai sunt astfel de zone in Bucuresti (eu stiu cateva: langa releul de radio din zona Chibrit, Pta Victoriei). Interesant este ca bruiajul nu e constant in zona sursei, am constatat ca exista variatii pe suprafete relativ mici (10m): merge/ nu merge telecomanda.
Daca avem vreun coleg radioamator sau priceput in astfel de teme, poate ne lumineaza cum sta treaba.

--------------------
Renault Clio III 2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi
Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
+
joey
post 15 Jan 2009, 11:47
Post #4

Membru autentic

From: Bucuresti

In carte scrie ca tinand usa soferului deschisa si apasand mai mult de 7 sec butonul de inchidere/deschidere usi (cel de langa "avarii"), la iesirea din masina si inchiderea usii soferului se vor inchide toate usile.
Nu am incercat sa vad daca merge, poate ne spui tu daca functioneaza.

--------------------
RENAULT CLIO 3 DYNAMIQUE 1,6 16v CVA
Singurul loc in care Banii vin inaintea Muncii este in dictionar.
+
folyo2001
post 16 Jan 2009, 11:42
Post #5

Membru incepator

Sau daca nu gasesti nicio solutie, macar spune-ne adresa unde stai ca sa venim seara sa luam masina, ca tot o ai descuita. radmasa.gif

This post has been edited by folyo2001: 16 Jan 2009, 11:43

--------------------
Renault Clio III 2007/1.4 16V 100CP/ Privilege
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th April 2025 - 16:41
Dacia