motorul ruleaza sacadat, in mers cand iau o groapa
![]() ![]() ![]() |
motorul ruleaza sacadat, in mers cand iau o groapa
I am Paul |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 19 January 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II
2005 Expresion
- B 46 DRW Renault Megane Sedan II Expresion 2005 ,dCi 80cp
|
|||
mister |
![]()
|
![]() Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers. Group: Members Posts: 474 Joined: 13 July 06 From: Bucuresti ![]() |
N-ai scris: motorizare, km, etc
|
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
2006
- 1,5 dci 100 CP Orice, oriunde, oricand, dar nu oricum.
|
|
I am Paul |
![]()
|
ce conteaza motorizarea și câți kilometri are
voi ziceți-mi daca știți ce problema are... whatever am un dci 1.5 80 cp 2005 35000 km +10% pt irc +10% pt semnatură This post has been edited by claus: 15 Feb 2007, 23:54 |
--------------------
Renault
Megane II
2005 Expresion
|
|
mister |
![]()
|
![]() Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers. Group: Members Posts: 474 Joined: 13 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu stiu, dar nu-ti spun.
![]() ![]() |
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
2006
- 1,5 dci 100 CP Orice, oriunde, oricand, dar nu oricum.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
QUOTE(I am Paul @ 15 Feb 2007, 21:21) ce conteaza motorizarea shi catzi kilometri are voi zicetzi-mi daca shtitzi ce problema are...wathever am un cdi 1.5 80 cp 2005 35000 km Vezi că nu știi ce motorizare ai pe mașină, și nici regulamentul forumului nu l-ai citit. Nu mai folosi scrierea IRC (sh, tz etc). Motorul tău e dCi. |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
I am Paul |
![]()
|
si apropo de scrierea tz sh etc nu vi se pare ca sunteti cam duri operatorilor??Eu asa m-am invatat si aici m-am abtiunut tot timpul sa scriu asa dar odata am gresit.Nu a fost intentionat.
|
--------------------
Renault
Megane II
2005 Expresion
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
n-a zis nimeni că a fost intenționat..
și nu înțeleg de ce spui că e lumea prea dură.. tot ce am făcut a fost să te atenționez.. mii de scuze.. uitasem de +10% pt atac la persoana.. daca ai ceva de zis marinarului.. ii spui pe pm This post has been edited by claus: 17 Feb 2007, 20:08 |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(I am Paul @ 15 Feb 2007, 21:21) ce conteaza motorizarea shi catzi kilometri are voi zicetzi-mi daca shtitzi ce problema are...wathever am un cdi 1.5 80 cp 2005 35000 km ![]() ![]() Eu cred ca e o chestiune de atitudine aici. Dupa stiinta mea, foarte multi din cei care raspund la intrebari pe forumul asta o fac benevol, in timpul lor liber, si nu au nici un contract de suport tehnic cu rro. Cum ar veni, tie ti se face o favoare ca ti se raspunde. Asa ca cel mai bine e sa iei raspunsurile asa cum sunt, sa incerci sa te conformezi regulamentului, si sa furnizezi informatii suplimentare cand ti se cere. Fara ironii gratuite. Sper sa nu te starnesti iar. This post has been edited by adip: 17 Feb 2007, 19:57 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
bujie02ro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 84 Joined: 4 January 07 From: CONSTANTA ![]() |
si pana la urma care este problema lui, adica cu ce influenteaza toba?
si pana la urma lasand certurile si discutie pt alta dat, care este problema lui, ce leg are cu toba, si ce solutie exista? ![]() totusi pana la urma care ar fi problema , ca si la a mea am obs dar nu am tinut musai de asta, sunt alte probleme binecunoscute. Dar totusi dc este o problema as vrea sa stiu si eu ce o cauzeaza si care ar fi remediul. |
--------------------
renault
megane II, 1.5 80CP
2005 sedan, RENAULT F1 TEAM
|
|
Zetu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 633 Joined: 18 December 04 ![]() |
Iti scade si turatia atunci cand merge sacadat? ai obsevat tu ca ar fi in legatura cu gropile? sau e doar o banuiala?
|
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|
bujie02ro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 84 Joined: 4 January 07 From: CONSTANTA ![]() |
nu m-am uitat niciodata sincer la turometru,o sa vad si o sa iti zic.
ref la turatie ce am obs ca pe la 2100 ture merge cam intrerupt si asta am mai citit si la altii. Stii cumva de ce? |
--------------------
renault
megane II, 1.5 80CP
|
|
Zetu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 633 Joined: 18 December 04 ![]() |
Aia cica ar fi de la mersu sub-turat o perioada, dar daca iti scade si turatia pana pe la 1200 s-ar putea sa ai aceeasi problema pe care am avut-o si eu si am vazut ca e specifica diselurilor, se strica o sectiune de la pedala de acceleratie. In principiu da eroarea si pe calculator, poti sa mergi la service sau nu mai e in garantie masina?
|
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|
bujie02ro |
![]()
|
o perioada..........?
si dupa aia isi revine? ref la 1200 de ture nu a cazut niciodata, nici la groapa nici la nimik. tot ce am obs e ca la anumite gropi parca motorul merge sacadat ca si la cel ce a deschis topicul, dar niciodata sa scada turatia, mai ales pana la 1200. iar la cealalta problema, dc ii pot spune asa, am obs ca pe la 2100 ture cateodata merge parca e putin inecata. |
--------------------
renault
megane II, 1.5 80CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 11:48 |