Nedumerire CASCO, RCA etc., Sunt cam nedumerit...
![]() ![]() ![]() |
Nedumerire CASCO, RCA etc., Sunt cam nedumerit...
HDG |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 25 February 07 From: NavYork ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2007/2.2 Sedan Lux Privilege 1.5 100hp
|
|||
birmanezuJXC |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 42 Joined: 13 October 06 ![]() |
Poti sa platesti asigurarea (CASCO) linistit ca o sa fie valabila si dupa ce schimbi numerele.
Eu am luat masina SH si cand am facut contractul de vanzare cumparare am incheiat RCA-ul pe 6 luni din care 1 luna am avut numere provizori.Aceeasi chestie e si la casco. |
--------------------
DACIA
LOGAN
- B 55 JXC
2005 Preferance 1.4
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Incearca te rog sa scrii mai atent la limba romana ca mesajul sa poata fi citit mai usor.
1. Incearca sa folosesti functia Cautare sau macar sa iti arunci un ochi prin ultimele 5-10 topicuri de discutii. Despre incheierea asigurarii casco inainte de a ridica masina vezi aici : s-a pus aceeasi intrebare si s-a dat si raspunsul. 2. Primele asigurari casco si RCA se completeaza doar cu seria sasiu pentru a-si pastra valabilitatea si dupa preschimbarea numerelor provizorii in numere definitive. |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Oricum în mod normal ești obligat de către dealer să faci cel puțin RCA înainte să pleci cu mașina de acolo...
This post has been edited by Catalin Marinarul: 8 Mar 2007, 19:50 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
HDG |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 25 February 07 From: NavYork ![]() |
Va multumesc pt. raspunsuri, si ma scuzati, nu stiam ca nu merg diacritice.
Puteti inchide topicu sau sa il stergeti. |
--------------------
Renault
Megane
2007/2.2 Sedan Lux Privilege 1.5 100hp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th August 2025 - 21:11 |