intrebare in caz de vanzare cumparare
![]() ![]() ![]() |
intrebare in caz de vanzare cumparare
aqua |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.250 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|||
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Nu cred !
Strict legal vorbind, exista un termen de preschimbare a documentelor dar n-am auzit niciodata ca, in situatia vanzarii sau radierii, sa se "lege" cineva de acest detaliu. Sa ai impozitul platit la zi si ... buna vanzare! This post has been edited by adi_ar: 7 May 2007, 08:33 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
andreyutzu |
![]()
|
ANDREYUTZU Group: Members Posts: 8 Joined: 12 September 06 From: brad ![]() |
Salut.
In 2003 am fost obligat ca la inmatricularea unei masini sa-mi schimb si carnetul (desi era tip nou si valabil inca 4 ani), si certificatul de inmatriculare a unei masini anterioare pe care inca nu o radiasem de pe mine (si o vandusem), si toate astea pentru ca imi schimbasem actul de identitate - schimbare domiciliu. Cu masina a fost simplu, am intocmit un rand de documente pentru inmatriculare si le-am depus la Brad, desi in mod normal trebuiau depuse la Deva. Cu carnetul a fost mai greu, adica in afara de conducere si examinare, a trebuit sa fac totul. |
--------------------
OPEL
ASTRA G
2001
- HD - 73 - AND Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds ... discuss people !
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
In toamna eu m-am lovit de situatia asta si nu a fost nici o problema, nu cred sa se fi schimbat ceva
|
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 20:42 |