Bieletele de directie sau jentile?, Trepidatii volan intre 90-110km/h
![]() ![]() ![]() |
Bieletele de directie sau jentile?, Trepidatii volan intre 90-110km/h
matei m |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 18 January 07 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna2
2004 expression
|
|||
bh07xyk |
![]()
|
![]() C Group: Members Posts: 976 Joined: 10 March 06 From: Oradea ![]() |
Sigur nu e din bielete. Ale mele erau varza cand le-am schimbat si nici vorba de ce descrii tu. Anvelopele cum sunt?
|
--------------------
Alfa Romeo 156
Sportwagon 1.9 JTD
2003 Progression ex Laguna Grandtour 1.9dci Dynamique , 120, 17", 2002
Manuale reparatii Laguna in pagina personala. |
|
b_gabi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 566 Joined: 28 October 06 ![]() |
Roțile în mod sigur! Ia fă o probă și schimbă roțile din față cu cele din spate (bănuiesc că nu ai senzori la ele mai ales că le-ai schimbat) și vezi dacă mai face! Mai este un topic despre prețuri pe undeva pe aici.
Baftă! |
--------------------
renault
laguna 2
2001 Privilege 1,8 I 16V
- AG 70 BUB
|
|
gabi.badea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 25 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Dupa simptome pare ca jentile sunt strambe sau prost echilibrate sau anvelopele sunt foarte proaste.
Personal cred ca este o problema de echilibrare. Incearca sa mergi sa iti echilibreze din nou rotile la o vulcanizare mai serioasa. |
--------------------
Renault
Laguna II 2.0 T
2005 Dinamyque
|
|
matei m |
![]()
|
anvelopele sunt dunlop sport, arata destul de bine,cred ca aveti dreptate.....am sa merg la sama service pt echilibrat si eventual geometrie....vulcanizarile astea de cartiere nu sunt de incredere.......mersi baieti
|
--------------------
renault
laguna2
2004 expression
|
|
alex0875 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 9 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Stai linistit masina nu are nimc. Multumiri celui care a facut autostrada si nu numai. Aceleasi simptome le au masinile pe mai multe drumuri nationale si o sa le intalnesti si la viteza de 50 km/h constanta.Daca nu esti convins de profesionalismul celor care fac sosele in RO treci pe podul de la Urziceni spre Buzau (pod care a fost construit si nu refacut) si o sa vezi ce senzatii ai la 80/h.
|
--------------------
Renault
Laguna
2002/Estate Initiale Laguna II 1.8 16V Estate Initiale Gri Eclipse 11/2002 Cutie Automata, Full Piele, Full Electric
|
|
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
@matei m:poti pune pentru o proba anvelopele cu care a venit masina...asa elimini o problema...Totusi insista si reechilibreaza rotile la un alt service.
Eu am facut o echilibrare la megane si nu puteam trece de 100...la intoarcere am luat o groapa pe dreapta de s-a deformat cauciucul."Dom'le,din cauza gropii vibreaza volanul" ...la test a iesit deficit 75 grame pe stinga si 5 pe dreapta (cauciucul lovit)!!!!!! Asa ca... |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
In mod sigur nu ti-au echilibrat jentele noi bine, du-te la un alt atelier si vezi dupa aceea...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
matei m |
![]()
|
multumesc pt sfaturi.....luni m-am programat la"sama service roti" sper sa o rezolv acolo
|
--------------------
renault
laguna2
2004 expression
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 15:59 |