Probleme ITP
![]() ![]() ![]() |
Probleme ITP
payty |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 2.329 Joined: 17 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
- B-##-###
1996 1.6/2002 1.4 Chuck Norris does not sleep. He waits!
|
|||
Extremero |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 14 January 04 From: Bucuresti ![]() |
La masinile vechi, chiar daca sa zicem, sunt in stare perfecta, te cam pica la ITP din prima. Cand de duci inapoi, te trec, fara sa faci nimic la masina.
Explicatia lor e ca nu au cum sa justifice la un control ca o masina de 20 ani era in stare perfecta. Eu ma duceam cu R5-ul la ITP la unii pe care ii stiam bine. Masina era in permanenta in stare ok. Trecea din prima la orice test (noxe, frane, bucsaraie, tot). Singura problema era ca am parbrizul crapat. Cu toate astea, imi faceau 2 hartii pe loc, una prin care picam si alta prin care ma duceam a 2-a oara si "luam". Dar la motivul respingerii nu treceau parbrizul, ci ba franele, ba bucsele. M-ai explicat ca nu ii crede mineni daca scriu acolo ca un R5 din '88 e in perfecta stare de functionare. Si repet: eram frate cu aia. Cat despre masina e greu sa dai sfaturi oarbe. Depinde ce masina, in ce stare, la cati bani. Ia cu tine un mecanic daca nu stii exact ce sa faci. |
-------------------- Renault Super5 | 1.4i | 1988 | C407
Jeep Cherokee KJ | 2.8 CRD | 2004 Mitsubishi Outlander | 2.2 Instyle Navi | 2008 |
|
payty |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.329 Joined: 17 January 05 From: Bucuresti ![]() |
da, exact explicatia asta am auzit-o si eu de la amicul cu oltcitul de care scriam mai sus. am zis sa intreb si pe altii, ca ma gandeam ca poate l-au pacalit pe el ca sa ii ia o spaga, ceva.
Oricum vestea e destul de buna, pentru ca eu ma gandeam ca as ajunge in situatia in care sa nu iau itp-ul indiferent cat de ok ar fi masina. pretul ar fi 1000 de euro. Repet, am vazut-o doar in poze. This post has been edited by payty: 4 May 2007, 08:26 |
--------------------
dacia
1310
- B-##-###
1996 1.6/2002 1.4 Chuck Norris does not sleep. He waits!
|
|
razvan_b |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 13 January 06 ![]() |
eu am un r5 din 88, sta f bine la noxe, frane,..., cam toate. am facut revizia acum 1 luna si am luat-o din prima fara nici o problema, dar nu in bucuresti. chestia cu revenirea e valabila in bucuresti, dar daca masina nu are nimic, iei revizia fara probleme (poate chiar si in aceeasi zi)
|
-------------------- |
|
Piry |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 30 April 07 ![]() |
si eu sunt unul din singurii care au trecut itp-ul din prima. Oamenii au fost sinceri, masina e in conditie tehnica perfecta, ne pare rau....trebuie sa treceti itp-ul
![]() Oricum payty, poti sa ai masina din 92 si sa fie varza tehnic, si poti avea din 83 si sa fie perfecta. Eu zic sa duci masina inainte de cumparare la un mecanic, sa-ti spuna starea ei. |
--------------------
Renault
5
GTL 1.4C
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 14:12 |