Megane III, Inca doi ani...
![]() ![]() ![]() |
Megane III, Inca doi ani...
dorriinn |
![]()
|
||
![]() Romania Trotter Group: Members Posts: 355 Joined: 20 February 07 From: Craiova ![]() |
Attached File(s) |
||
--------------------
Renault
Megane Sedan
- PH .. ...
2006 Expression 1.6 Uimit de ce vad pe strada...
|
|||
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Trebuie sa recunosc ca e prima oara cand aud de Megane III. Ca design, mie imi place unde se indrepta generatia a III-a, insa cu siguranta nu va arata asa...
|
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
RamsesII |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 213 Joined: 23 September 05 ![]() |
Nici eu nu cred ca va arata asa. In alta ordine de idei, totdeauna trebuie sa astepti face-liftul, pentru ca orice masina sufera de bolile copilariei (vezi Megane 2.1)
|
--------------------
Renault Megane
/ Skoda
Octavia II Estate 1.5 Dci 80CP / 1.9 TDI 105 CP
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Iti cumperi o masina sa stai cu ea toata viata pentru a merita sa astepti 2 ani? Imi cumpar acum masina si peste 3 ani o vand si imi iau un Megane 3 care la un an de la lansare o sa aiba si reduceri si micile boli de copilarie rezolvate.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
sau mai astepti 5 ani si iti iei faceliftu de la megane III...
![]() |
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Exact, numai bine pica
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Eu astept pana in 2015 si-mi iau Megane IV ca sa stiu o treaba.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
bre..mata esti mai tinar
![]() Nici eu nu cred ca va arata asa meganul 3!! This post has been edited by apostol_emil: 13 Mar 2007, 19:37 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Era o gluma, referitoare la faza cu asteptatul.
Intr-un fel e adevarat ca nu e bine sa-ti iei masina cand apare ca e mult mai scumpa si intr-un an se ieftineste. Eu ma oftic ca a dat un amic exact cat am dat eu pe Estate acum un an si el si-a luat Luxe Privilege de 100 cp, pai daca imi luam Megane-ul cand a aparut si dadeam 17.000 pe el cred ca era si mai rau. Dar, vorba lui ssilviu, masina nu e o investitie pe toata viata... In 3-4 ani oricum o schimbi si nu mai conteaza, cand ai banul iti iei ce-ti permiti si ce-ti place, si daca esti multumit nu conteaza cat da vecinul pe ea dupa ceva timp. Deci, daca Megane-ul III va fi misto, si voi avea bani sa-l iau fara probleme cand apare, si sa nu fie altceva in aceeasi gama de pret mai misto, sunt convins ca-l iau, si nu ma mai intereseaza de restul cat dau pe el ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
danmegane |
![]()
|
![]() om cu 3 facultati: educatie fizica si sport Group: Members Posts: 143 Joined: 13 March 07 ![]() |
in felul asta mereu vei fi depasit de un nou model.
iar majoritatea isi cumpara o masina dupa ce fiabilitatea ei e deja cunoscuta...iar in ceea ce priveste proiectele reno este undeva alaturi de japonezi |
--------------------
renault
clio II
2005 1,5 dci-65 c.p. Megan bicorp 2005 expression 1,5dci
Modus expression 2005 1,5dci |
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
alex am stiut ca glumesti ca doar nu-s blonda
![]() sa vedem intii laguna anul asta ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
ktmbull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 546 Joined: 6 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Cea mai buna masina, la sfarsit de cariera. Trebuie sa ma impresioneze rau de tot ca sa mai iau ceva cum apare.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan(2.1), 1.6 16v,
Confort Expression+Clima, 2005. +2 roti.
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Si in plus, e si mai ieftina..
![]() |
--------------------
powered
by
|
|
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
Alex,cum sa dai 17000 euro (probabil DDP) pe un Megane privilege?Pe mine m-a costat masina 17000 cip full...
|
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
tiberiu.anghel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 940 Joined: 23 November 06 ![]() |
Si eu am fost pus in aceeasi situatie in noiembrie.
Sa iau acum face-liftul la un pret bun si probabil fara belele de masina nou intrata in productie? Sau sa astept 12-14 luni pentru Laguna 3? Am ales prima varianta. De ce? Fiindca oricat de mult m-ar fi incantat si ma va incanta Laguna 3 ( probabil va avea destul de multe gadget-uri daca reno are ambitii de clasa premium ) trebuie sa am in vedere factorul economic al ecuatiei. Am vrut o masina la care sa platesc un comision al importatorului cat mai mic si careia i-au fost rezolvate problemele de inceput. Astfel incat parerea mea este ca e mult mai intelept sa se achizitioneze face-liftul unui model decat o masina aflata in primul an de productie. |
--------------------
-
-
-
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca e sa iti iei masina pe considerente ca peste 2 ani o sa apara un facelift sau alt model, nu o sa mai cumpere nimeni nici o masina.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
A l e x |
![]()
|
Dane : Pai si acum pe site Megane-ul Privilege cu ceva dotari da in 17.000 DDP, dar cu reducerea de 2000+ ajunge 15.000. Cand a aparut, daca nu era nicio reducere, nu atat ar fi ajuns ?
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
Am presupus eu bine ca e vorba de DDP...oricum intrasem la banuieli.
Cind a aparut M2.2 diferenta de pret (in catalog/pe site) era de peste 2700E CIP intre 1,9 si 1,6... |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
j.d |
![]()
|
Acum e aproape aceeasi diferenta, insa la pretul cu toate taxele...
|
--------------------
powered
by
|
|
ghetau dan |
![]()
|
Si de ce cumpara lumea diesel in continuare?
Poate fac multi km pe an...poate doar asa,ca se cumpara... |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
Turkish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 339 Joined: 11 November 05 ![]() |
Cred ca intelept este sa achizitionezi intotdeauna o masina care este macar dupa primul facelift.
Are eliminate problemele ascunse care au aparut la utilizare, are pret mai bun, ai cum te documenta cu opiniile altor utilizatori. Noi am luat masinile la doua luni de la lansare - ma refere la M2.1 si am regretat. Acum am avut buget de o compacta si am luat ceva care era chiar la pe finalul ciclului de viata (deja au aparut variantele noi) dar am preferat modelul testat in 5 ani pe piata... |
--------------------
Honda
Accord
2.4, 2007
|
|
Greentransitions |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 13 March 07 ![]() |
Megane III este prea putin probabil sa aiba iar probleme tehnice asa cum a avut Megane II.1 din urmatoarele motive: Renault-ul ca si alte firme chiar si nemtesti (vezi vw) a inceput sa fabrice si sa scoata pe piata modele care in proportie de 80% este aceeasi masina cu modelul anterior. Chiar daca caroseria va fi foarte mult schimbata si va pastra aceleasi linii traditionale Renault, partea tehinca buna de la Megane 2.2 va fi pastrata 80% + 20% ceva mai bun si mai fiabil = Megane III.
Inca nu se merita sa astepti 2 ani pt un Megane III, eu unul stau de 3 saptamani fara masina si nu mai suport, vreau sa imi cumpar cat mai repede ![]() |
--------------------
VW
Passat
2007 Highline
|
|
A l e x |
![]()
|
Cum sa stai 2 ani pentru o masina ? Da daca nu va fi misto ? Daca va fi prea scumpa ? Oamenii glumeau cand iti spuneau sa astepti
![]() Ia-ti ce-ti place in functie de cati bani ai acum, la urma urmei asta e important... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 07:25 |