apa in Laguna, ati mai patit careva?
![]() ![]() ![]() |
apa in Laguna, ati mai patit careva?
tibidragomir |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 16 October 06 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II
2003 Kombi, 1.9dCI, 120Cp, Initiale Mai bun in fiecare zi
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ai cumva "conducte" de plastic pentru climatizare și la locurile din spate?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
rmg |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 512 Joined: 5 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Probabil de la hayon, uita-te la garnitura sa vezi daca-i ciupita.
Eu am patit la o masina mai veche de-a mea (Pug 405) sa-mi intre apa prin portbagaj. Cum intra: cred ca masina fusese lovita in spate si a fost schimbata placa aia din spate din tabla, dintre stopuri. Aripile din spate veneau putin peste aceasta placa si ar fi trebuit sa fie etans insa nu era asa. Chiar la imbinarea dintre aripa spate cu placa respectiva intra foarte putin apa, insa destul cat sa adun din fata de la sofer un lighean de apa. Tot in zona aia imi intra pe langa stopuri, pe langa garnitura de cauciuc care o avea stopul si care venea pe acea placa. Am rezolvat foarte repede si simplu cu silicon transparent. Este o idee, verific-o vezi daca e asa: da la o parte mocheta, sterge bine zona respectiva, apoi inchizi hayonul si torni apa in jurul lui si urmaresti pe unde ar putea curge: stopuri, garnitura hayon, etc. Succes! |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dCI break
2002 Initiale Ex: Renault Laguna 2002, 1.9dci Dynamique
Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu! |
|
Dan_laguna |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 16 February 05 ![]() |
Asculta-ma cu atentie te rog: afara ploua. stropii se preling pe geam ,intra in usa unde la baza geamului exista un cheder cu o forma speciala care preia apa intrata si o impinge catre lateralul geamului.
Odata ajunsa acolo cade pe limitatorul de la usa (care atunci cand usa este inchisa este situat in interiorul usii) iar de acolo se prelinge pe langa folia ce izoleaza gaurile in usa si pe langa interiorul tapiteriei .In momentul in care usa este inchisa tapiteria masinii este "dincolo " de chederul de la usa si astfel apa intra la "picioare spate" cam prin dreptul unde cele doua bucati de ornament plastic al pragului se imbina. Stiu ce vorbesc! Am observat acest lucru la 4 Laguna. Solutia este simpla . |
--------------------
renault
laguna 1,8 16 v
1998
|
|
tibidragomir |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 16 October 06 From: Timisoara ![]() |
merci mult, maine dimineata ma voi ocupa de asta. Te anunt ce am rezolvat.
|
--------------------
Renault
Laguna II
2003 Kombi, 1.9dCI, 120Cp, Initiale Mai bun in fiecare zi
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Sunt si eu "fericitul" posesor al unei Laguna in care intra apa... mai exact doar la locurile din fata. A mai patit careva?
Noroc ca o tin in garaj sau in parcarea subterana, ca altfel... |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
mai tata te sui in spate inchizi tot ,usa,geam si rogi un prieten sa puna jetul cu apa pe masina si trebuie sa se vada pe unde intra.Vezi si chederul de la usa sa nu fie ''obosit''ca daca este poate sa curga pe la el.
|
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
florent |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 2 May 07 ![]() |
Salut ,
Aceeasi problema cu usa de la sofer , cand ploua mai tare am apa la picioare numai pe partea soferului ![]() Va multumesc anticipat pentru raspunsuri. |
--------------------
Renault
Laguna II
2004 Expression 1.9Dci
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
cauta .........
trage fara frica,sa nu tragi doar de buzunarul fetii de usa , asa poti sa rupi ceva ![]() |
--------------------
renault
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Verzi ca mai ai un surub sub clapeta de care deschizi portiera.
|
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
Joky |
![]()
|
![]() GPS Cracker-MIO&IGO Group: Members Posts: 83 Joined: 24 November 06 From: Zalau ![]() |
aceeasi problema am avut-o si eu la Laguna apa in spate dreapta, dar cand zic apa ma refer la balta frate...s-a rezolvat (vandut masina) si surpriza si la noua masina am aceasi problema in fata la pasager , mocheta din partea dreapta de la picoare se umezeste.
|
--------------------
BMW
E60 525d
2004, 2.5d, 177cp
- SJ--AZT Ex. Laguna 2 1,9 dci 2001 Grandtour 107cp
Ma grabesc, dar conduc incet si preventiv! |
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
mie mi-au cazut niste dude pe masina si una dintre ele a obturat scurgerea de unde e grila... si cand m-am apucat sa spal masina au intrat vreo 2 litri in dreapta, pe la aeroterma
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
florent |
![]()
|
Am uitat de surubul de sub clapeta , , sper sa gasesc si senzorul de confirmare usa deschisa ..
|
--------------------
Renault
Laguna II
2004 Expression 1.9Dci
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Ala e inglobat in mecanismul de inchidere. Cam greu sa ajungi la el.
Mai bine bagi spray de contact cateva zile la rand pe incuietoare. Si neaparat pune leduri in locul becurilor din portiere si de la picioare. |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
mucii_salbatici |
![]()
|
![]() Membru marunt Group: Members Posts: 79 Joined: 28 September 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
.
Ex Laguna II
2002 Expression 1.9 dCI 79 KW
|
|
s-ervin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 415 Joined: 1 April 08 From: Harghita ![]() |
am patit si eu.Prima data verificati daca aveti apa in prag,daca da problema e un buson de cauciuc sub aripa la mine lipsea,vedeti numai daca dati jos aripa.
|
--------------------
Renault
Megane
2013 1.6 dci Bose Edition
- HR-10-xxx
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
tu avand Laguna 1 sau 2 ?
|
--------------------
-
-
-
|
|
przamfiri |
![]()
|
QUOTE(florent @ 7 Aug 2008, 13:12) tati ...pune led direct si o sa vezi va merge sau scoate becul din soclu,adica nu mai pune bec,sa vezi ca o sa-ti arate usa deschisa pe afisaj ...asta ca sa nu mai desfaci fata de usa ca si daca o desfaci nu rezolvi nimic . Hai Doamne Ajuta !!! ![]() Joky---la ambele masini ,acolo unde intra apa problema era chederul usii,sa nu-mi spui ca deaceea ai vandut laguna ....a sa o vinzi si pe cea actuala? ![]() This post has been edited by przamfiri: 8 Aug 2008, 13:41 |
--------------------
renault
|
florent |
![]()
|
schimbat bec din usa cu led , merge impecabil
Multumesc pentru suportul oferit ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
2004 Expression 1.9Dci
|
|
Joky |
![]()
|
![]() GPS Cracker-MIO&IGO Group: Members Posts: 83 Joined: 24 November 06 From: Zalau ![]() |
QUOTE(przamfiri @ 8 Aug 2008, 14:37) tati ...pune led direct si o sa vezi va merge sau scoate becul din soclu,adica nu mai pune bec,sa vezi ca o sa-ti arate usa deschisa pe afisaj ...asta ca sa nu mai desfaci fata de usa ca si daca o desfaci nu rezolvi nimic . Hai Doamne Ajuta !!! ![]() Joky---la ambele masini ,acolo unde intra apa problema era chederul usii,sa nu-mi spui ca deaceea ai vandut laguna ....a sa o vinzi si pe cea actuala? ![]() posibil sa fie chederele dar ma indoiesc cel putin la BMW ca le-am schimbat si acelasi lucru , rezolvarea a fost desfacerea panoului de la usa dupa aia este o plasa de nailon sau ceva de genul lipita cu un adeziv care s-a cam uscat. Am demontat aceea plasa sau cum ii zice am relipit calumea cu un adeziv negru pe baza de silicon pus inapoi fata cu suruburile aferente si "garniturile de cauciuc", de atunci nu mai am probleme. P.S. Pe asta o vand numai peste 5 ani cand o sa pot ca e pe firma si TVA e muuult . ![]() |
--------------------
BMW
E60 525d
2004, 2.5d, 177cp
- SJ--AZT Ex. Laguna 2 1,9 dci 2001 Grandtour 107cp
Ma grabesc, dar conduc incet si preventiv! |
|
adrian1983 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 30 April 08 ![]() |
FRATILOR am patit la passat acelasi lucru de care va plangeti.am lasat-o cand plouia tare de tot in curte masina si dimineata, nu exagerez am scos 10 litri de apa din fara si spatele masinii, adica de la pasagerul din dreapta si spatele lui.care era problema???????????????????niste frunze cu praf amestecat obturase locul(gaura) pe unde se scurge apa in lateralele masinii si a urcat apa pana la aerisirea pe unge se trage aerul de catre climatornic si in felul acesta a intrat toata apa pe acolo ca nu avea unde deversa.deci, aviz amatorilor.
![]() |
--------------------
renault
laguna 2 privilege
2001/berlina
- b 35 lzf
|
|
ionutl |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 19 November 07 From: Iasi ![]() |
La mine a intrat apa in portiera de la sofer, si de acolo in masina. Problema a fost de la ornamentul ala de plastic de pe portiera, nu statea bine lipit si se umplea usa de apa. L-am izolat bine cu silicon de ala transparent care se aplica din tub cu pistolul si de atunci n-am mai avut probleme.
|
--------------------
Renault
Laguna II
2001 1.8 16v Expression
|
|
mucii_salbatici |
![]()
|
![]() Membru marunt Group: Members Posts: 79 Joined: 28 September 07 From: Brasov ![]() |
Despre care ornament zici?Ca am si io exact aceeasi problema. |
--------------------
.
Ex Laguna II
|
|
ionutl |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 19 November 07 From: Iasi ![]() |
Banda aia de plastic de pe exterior, cu semnalizatorul pe ea.
|
--------------------
Renault
Laguna II
2001 1.8 16v Expression
|
|
mucii_salbatici |
![]()
|
Ok.Multumesc.
O sa bag si io niste silicon pe la gaurile suruburilor. |
--------------------
.
Ex Laguna II
|
|
ionutl |
![]()
|
N-are suruburi, are niste dinti din plastic iar in capatul din spate e un clips. Eu am pus silicon de jur imprejur pe marginea ornamentului, unde face contact cu portiera. N-are nimic daca se intinde un pic surplusul, eu l-am curatat cu spirt.
|
--------------------
Renault
Laguna II
2001 1.8 16v Expression
|
|
mucii_salbatici |
![]()
|
Am inteles.Atunci cred ca pot sa dau jos bandoul tragand numai de el, fara sa desfac fata usii.Merge asa?
|
--------------------
.
Ex Laguna II
|
|
ionutl |
![]()
|
Da, vezi ca are un dop la capatul din spate, pe interiorul usii. Scoti dopul, apesi pe clips cu o surubelnita si tragi de bandou inspre inapoi. Inainte de asta, nu uita sa scoti semnalizatorul. Vezi in poze cum se face.
Attached thumbnail(s) 1.jpg ( Size: 10.71k ) Number of downloads: 2421 2.jpg ( Size: 27.87k ) Number of downloads: 2611 |
--------------------
Renault
Laguna II
2001 1.8 16v Expression
|
|
mucii_salbatici |
![]()
|
Multam de poze, e clar acum. Cand am vreme ma apuc si io sa bag niste silicon pe acolo. |
--------------------
.
Ex Laguna II
|
|
tiberiutimisoara |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 30 March 09 ![]() |
si mie imi ploua in masinuta baltoc mare ... am incercat metoda gay cu un prieten tine furtunul si eu in masina ... si nici un strop de apa inauntru am constatat ca usa nu a fost inchisa bine etc ... a 2 zi ploua aceiasi balta in masina ghici ciuperca de unde ... raspuns nu stiu rezolvare lighian sexy pe locu din dreapta ... inca astept raspunsuri
|
--------------------
reanult
laguna 2
2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 06:46 |