comportare frina dupa accident
![]() ![]() ![]() |
comportare frina dupa accident
leontterautu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 26 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane
2006 sedan 1,4 16v PA
|
|||
mister |
![]()
|
![]() Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers. Group: Members Posts: 474 Joined: 13 July 06 From: Bucuresti ![]() |
O verificare a sistemului de franare pe standul de frane rezolva enigma ta.
|
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
- 1,5 dci 100 CP
2006 Orice, oriunde, oricand, dar nu oricum.
|
|
leontterautu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 26 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Dar service-ul, respectiv asiguratorul, vor accepta să facă verificarea pe stand, pentru că în constatarea făcută de inspectorul de daune nu este menționată această disfuncționalitate ( s-a spus că "este numai senzația dvs.").
|
--------------------
renault
megane
2006 sedan 1,4 16v PA
|
|
mister |
![]()
|
![]() Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers. Group: Members Posts: 474 Joined: 13 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Atata timp cat tu reclami o posibila defectiune pe sistemul de franare, te asigur (intr-un procent de 100% ) ca nimeni nu se va opune verificarii. Pentru linistea ta, te sfatuiesc sa platesti tu verificarea. Nu cred ca o sa coste mai mult de 100 roni. Nu stiu cum se procedeaza in cazul sesizarii unei defectiuni in perioada de garantie in service-urile ranault deoarece inca nu am ajuns cu masina.
|
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
- 1,5 dci 100 CP
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
100 roni verificarea la frana ?
n-ai de ce sa platesti nimic....tu le spui si ei trebuie sa verifice. Stai linistit ca serviceul abia asteapta sa schimbe ceva...fiindca plateste asigurarea... |
--------------------
-
-
-
|
|
mister |
![]()
|
andu, ai lucrat cu asigurarile? Iti spun eu ca taie din devizul de reparatie si un singur surub daca nu era pentru reparatia data pe constatare.
|
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
- 1,5 dci 100 CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 21:48 |