Incalzirea habitaclu, Pe unde ajung mai usor la calorifer ?
![]() ![]() ![]() |
Incalzirea habitaclu, Pe unde ajung mai usor la calorifer ?
davincu |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 20 September 07 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
renault 5
gts benzina
- TM 03 TIJ
1985
|
|||
tomi87 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 25 October 05 From: Tg Mures ![]() |
Scuze, nu-mi mai amintesc daca ai R5 clasic sau Super5, (si 1985 e la limita intre ele). Daca e Super5 din pacate trebuie dat jos bordul, ceea ce nu e recomandat pe frigul asta pentru ca multe parti sunt prinse cu cleme (asa le zice?) de plastic care se rup cat ai clipi, si dupa aceea o sa faca zgomot bordul, cand il montezi la loc. La modelul vechi nu stiu unde e caloriferul, daca e jos, banuiesc ca tot trebuie dat jos bordul, dar sunt sanse ca pe vremea aia sa-l fi facut din materiale mai serioase.
|
--------------------
Nissan
Micra K13
2011, 1.2 Acenta ex Renault 5 Campus, 1108 cmc (C1E), 33kW, 1988;
|
|
davincu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 20 September 07 From: Timisoara ![]() |
E Super 5 , din pacate si vara mi-e groaza sa dau jos bordul -multe suruburi sunt asa bine mascate incat dupa ce stric cate ceva descopar cum trebuia desfacut.
Oricum multumesc pentru raspuns si Sarbatori Fericite tuturor! |
--------------------
renault 5
gts benzina
- TM 03 TIJ
1985
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
mai bine demonteaza cutia de radio si prin locul ramas verifica cablurile /pirgie care dau comanda de inchidere/deschidere a clapetelor de directionare a aerului care vine din suflanta.
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
miliady |
![]()
|
Membru Group: Banned Posts: 106 Joined: 6 January 08 ![]() |
ca sa ajungi la calorifer.... mai bine te lasi... eu am pierdut o zi intreaga in frig.... mi-am rupt si bordu de nervi ... dar am reusit sa schimb caloriferu...
desfaci consola centrala... aeroterma are 2 suruburi si 2 piulite de 10. bordu se prinde in 2 cleme in lateral si 3 langa parbriz.. si inca 2 pe langa aeroterma... |
--------------------
Reno
5
- IF 03 SHU IF 30 SHU
1987 GTT / 1990 GTT(ex. GTR) EBS Cabrio
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th August 2025 - 01:23 |