rascumparare casco, despre asigurari
![]() ![]() ![]() |
rascumparare casco, despre asigurari
blick |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 26 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
- B 022388
2007 1,4 8V
|
|||
AndreiPavel |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 10 December 05 ![]() |
*** fara sfaturi care indeamna la frauda ***
This post has been edited by Tudor: 17 Jan 2008, 14:57 |
--------------------
Renault
Laguna II
2001 1.9 dci Ex: Renaul Laguna 1.9 dci
2xRenault Clio Bicorp 1.5 dci BMW X5 E53 3.0d BMW E90 320d |
|
Danezu |
![]()
|
![]() un fost proprietar de megan..... Group: Members Posts: 914 Joined: 3 January 06 From: Bucuresti ![]() |
@AndreiPavel: Nu mai dati fratilor sfaturi din astea pe un forum public. Pe PM discutii de acest gen!
Fiecare se descurca cum poate! @blik: Parerea mea este sa te duci la constatare la politie si dupa aia la firma unde ai casco,daca este firma serioasa o sa-ti schimbe fara probleme. Oricum bandoul nu se repara - se inlocuieste in 99,9% cazuri. Bafta! |
--------------------
Saab 9-3
2.2 TiD
Vector
|
|
Marius* |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 20 November 07 ![]() |
Sa nu neglijezi si franciza. Te vor obliga sa platesti reantregirea contractului si suma nu este neglijabila.
Succes ! |
--------------------
VW
1J5
ATD 2OO4
|
|
blick |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 26 June 07 ![]() |
Ce inseamna reintregirea contractului?
Eu nu am contract cu franciza... This post has been edited by blick: 16 Jan 2008, 22:09 |
--------------------
Renault
Symbol
- B 022388
2007 1,4 8V
|
|
Marius* |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 20 November 07 ![]() |
Din 2008 toate companiile de asigurari au introdus aceasta clauza de reantregire a contratului de CASCO pt orice dauna.
|
--------------------
VW
1J5
ATD 2OO4
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Din cate stiu eu, orice piesa penetrata se inlocuieste.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
|
-------------------- fan VAG!
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Cred ca va referiti la reintregirea sumei asigurate. Aici s-a facut si un calcul pe un caz concret.
Nu stiu ce doriti sa spuneti cu "toate companiile de asigurari au introdus aceasta clauza". Care clauza ? ![]() LE This post has been edited by adi_ar: 17 Jan 2008, 08:21 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
Danezu |
![]()
|
![]() un fost proprietar de megan..... Group: Members Posts: 914 Joined: 3 January 06 From: Bucuresti ![]() |
S-a referit la Companiile mari,intradevar au introdus o fransiza de 100E/dauna,dar asta incepand cu 10 dec. 2007. Nu cred ca cel care a facut topicul are asa ceva.
Cele mici n-au introdus fransiza,dar nici nu platesc la timp..... |
--------------------
Saab 9-3
2.2 TiD
Vector
|
|
tzk |
![]()
|
membru cu megane Group: Members Posts: 208 Joined: 20 December 05 ![]() |
s-a bagat fransiza asta de 100 de euroi in decembrie, dar se aplica numai la contractele noi, contractele vechi ramin valabile.
la fel cum tu nu poti sa zici ca gata de azi platesc rata mai mica ca asa am eu chef nici companiile nu (prea) pot sa modifice un contract in derulare. @ blick: da, se schimba spoileru. eu am schimbat spoiler de megane (21 milioane spoiler + vopsit la euromotor brasov) pentru o crapatura linga stop de 2 cm, sub pretextu ca se intinde si se duce mai departe. recunosc ca m-a ajutat si faptul ca am casco facut prin broker, nu direct la firma, asa ca nu m-am dus cu miloaga la inspectoru de daune, ci a vorbit brokeru cu el intii... Spoileru vechi era impecabil altfel, a fost recuperat de inspectoru de daune |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Expression
1,5dCi 80 2005
|
|
al3 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 7 June 07 From: Bacau/Iasi ![]() |
saluty. am o asigurare la bcr facuta pe 23.03.07. a fost buna pentru ca acum sunt in service cu masina. daca vreau sa prelungesc contractul broker-ul mi-a zis ca trebuie sa dau 100 E in plus reprezentand franciza in caz de daune
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
- BC
2006 Ghia 1.6 16V TI-VCT
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Al3: scuze, dar esti confuz in cunostintele despre polita casco. Citeste si tu Ghidul casco de pe forum sa vezi ce inseamna fransiza si cum se aplica. Fransiza nu e ceva de plata la reinnoire polita casco.
Un contract nou ai voie sa il faci unde vrei tu, iar ce le declari si ce nu te priveste pe tine. |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
vladan34 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 7 March 05 ![]() |
QUOTE(Danezu @ 17 Jan 2008, 10:56) S-a referit la Companiile mari,intradevar au introdus o fransiza de 100E/dauna,dar asta incepand cu 10 dec. 2007. Nu cred ca cel care a facut topicul are asa ceva. Cele mici n-au introdus fransiza,dar nici nu platesc la timp..... Acum 2 zile am facut CASCO .Brokerul zicea ca la ARDAF inca nu s-a introdus franciza.(Eu am continuat cu ASIROM , care datorita faptului ca am 2 ani fara daune la ei , au zis ca la prima dauna nu platesc franciza ). PS numai la persoane fizice . |
--------------------
Logan
Laureate 1,4 Mpi
- BH-07-NzL
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Atentie! Exista un topic special in care se comunica informatiile din piata despre fransiza de 100 euro. Va rog continuati acolo.
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th August 2025 - 13:40 |