Intalnirea Membrilor Forumului - Timisoara
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea Membrilor Forumului - Timisoara
marian-j |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
|
||
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|||
catalin_tm81mis |
![]()
|
![]() sofer de paie Group: Members Posts: 261 Joined: 16 January 07 From: Timisoara ![]() |
1. Vio
2. Adi 3. Vali 4. Dodone 5. Marian 6. Cata 7........ |
--------------------
renault
megane 2.2
2007 - confort expression megane sedan confort expression 2007+clima automata+rouge du feu
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Intre timp am primit si confirmarea rezervarii pentru cazare la Casa Leone, care am inteles ca e in apropiere...
|
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Paai, adrian mgn de acolo a "emigrat" in Timisoara.
![]() |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
crazyluk |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 14 Joined: 15 February 09 ![]() |
Ma voi chiar va intalniti de ziua mea
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
2001
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Lasa bre ca doar te felicitam la comun ca de platit,platim "nemteste"!
Hai tu numa' la bisericuta ca rau nu ti-a fi! ![]() Cu ocazia asta ma auto-intitulez "purtatorul de vorbe" al gashtii timisorene si-ti uram anticipat:La multi ani si bun venit printre noi!! ![]() This post has been edited by marian-j: 18 Feb 2009, 00:30 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Yutcaru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 August 08 From: Timisoara ![]() |
Hai ca incepem sa ne adunam cat de cat.La Multi Ani CrazyLuk,si sa stii ca nu e nevoie de cinste,pe criza asta nu avem asemenea pretentii
![]() ![]() Te asteptam sa vii si tu la intalnire...... 1. Vio 2. Adi 3. Vali 4. Dodone 5. Marian 6. Cata 7. Yutcaru |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16 valve 120 CP
- TM 24 GBY
2001 Expression
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
daca dai de baut , trebuie sa aducem fiecare cadouri ...
![]() ![]() |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
Razor |
![]()
|
![]() Doc Group: Members Posts: 530 Joined: 25 January 07 From: Timisoara ![]() |
Abia astept sa vina primavara / vara sa ne stabilim un loc de intalnire mai aerisit... poate un gratar ...
|
--------------------
VW / Honda
Passat 2.0 TDi / CBR 600RR
2010 Highline / 2008 Inteligenta artificiala nu se compara cu prostia naturala
And God said: Ride hard, I've got your back! |
|
Yutcaru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 August 08 From: Timisoara ![]() |
Promitem sa nu te punem la umplut masa,ci numai la debarasat masa,suna mai bine, parca....
![]() ![]() ....am glumit...... ![]() |
--------------------
Renault
- TM 24 GBY
2001 Expression
|
|
marian-j |
![]()
|
Ce-i Vali si matale suferi din cauza fumului emis de viciosii aia de colegi fumatori?
![]() Sa inteleg ca suporti mai usor mirosul fleicilor pe gratar? ![]() P.S. Hai ma chitrosilor sa punem mana de la mana si sa-i cumparam la crazyluk un breloc cu sigla reno!Intentia conteaza,nu? ![]() This post has been edited by marian-j: 18 Feb 2009, 20:24 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Eu stiu si de unde. Sunt mai multe feluri de brelocuri, toate originale.Mare secret: de la reprezentanta de pe Calea Shlogului. Daca cumparati breloc, sa ma puneti si pe mine la socoteala.
In alta ordine de idei, maine lucrez toata ziua, asa ca nu pot veni la intalnire. ![]() This post has been edited by Dodone: 18 Feb 2009, 21:53 |
--------------------
Renault
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
Yutcaru |
![]()
|
E un gest frumos,sa-i cumparam ceva,asa o mica atentie.
Sa ma puneti si pe mine la socoteala |
--------------------
Renault
- TM 24 GBY
2001 Expression
|
|
Razor |
![]()
|
![]() Doc Group: Members Posts: 530 Joined: 25 January 07 From: Timisoara ![]() |
Marian, nu e vorba de fum ci mai degraba de pofta de gratare
![]() ![]() Si unde sa mai pun ca vremea buna inseamna ca vin iarasi cu alta marca la intalniri, tot Honda, dar... alta ![]() This post has been edited by Razor: 19 Feb 2009, 17:07 |
--------------------
VW / Honda
|
marian-j |
![]()
|
Or nu ti-oi fi luat f-un RR?
![]() This post has been edited by marian-j: 19 Feb 2009, 19:07 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Razor |
![]()
|
|
--------------------
VW / Honda
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
Vio ... ?
|
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Ce-i cu mine?... Io n-am motor...
![]() Treaba se confirma, deja fac hartogaraia de delegatie... si legat de faza cu brelocurile sau ce-o fi, daca se face, i'm in... ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() greseala mea ... de fapt cred ca a noastra ... noi te-am asteptat joia asta ![]() ![]() |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
- Smoked taillights
|
Vio |
![]()
|
Sfiinte Sisoe, voi m-ati asteptat aseara?...
![]() Oameni buni, era vorba de 19 A TREIAAAA!!!! ![]() QUOTE bucurosi de oaspeti la o potentiala intalnire in seara zilei de 19 martie?... |
--------------------
Renault
Megane II
|
adrian mgn |
![]()
|
de zis tu ai zis ( scris) bine ... noi am priceput aiurea...
|
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
- Smoked taillights
|
Vio |
![]()
|
... si greseala mea e ca nu m-am prins mai repede ca 19 pica si in februarie si in martie joia, si sa va vand si voua pontu', ca sa nu mai fim niciunii in greseala de eroare
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
|
adrian mgn |
![]()
|
|
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
- Smoked taillights
|
marian-j |
![]()
|
Ptui da' chior mai sunt!!!!!
![]() Mai si ce potriveala!!19.02 si 19.03 pica tot intr-o joi!!! Hai ca io am o scuza ca-s mai hodorog si nu vad bine da' voi astia mai tiner??i!!! ![]() Coane Vio,iarta-ne!Se pare ca a fost o psihoza in masa!!Noi chiar te asteptam IERI!! ![]() Chiar imi bateam capul cu ce s-o fi intamplat de n-ai mai aparut!! ![]() ![]() ![]() Da' daca io-s chior nu-i vina matale!! ![]() Ne vedem luna viitoare! ![]() This post has been edited by marian-j: 20 Feb 2009, 16:47 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Dodone |
![]()
|
Inainte sa inchid compu', eu am verificat din nou data la care a zis ca vine. Din memorie vizuala eu am retinut martie. Daca as fi venit, v-as fi spus...
![]() Neatentilor ! ![]() ![]() ![]() ![]() vio, ![]() |
--------------------
Renault
|
Vio |
![]()
|
N-oi avea, da' tot ma simt ca porcu' ca nu am sesizat eroarea...
![]() No lasa, noi sa fim sanatosi, ne vedem in 4 saptamani... ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
|
marian-j |
![]()
|
Coane Dorule,nu mai erau necesare palmele alea peste cefe!Reusiram sa ne facem de cacao si fara! Cu brio!!
![]() ![]() ![]() Dom' doctor,supertare alaturarea celor doua quote!! ![]() ![]() This post has been edited by marian-j: 21 Feb 2009, 08:55 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Razor |
![]()
|
Vio, n-ai de ce sa te simti aiurea... oricand esti binevenit.
Subscriu la ce a zis Marian, super tare cele doua quote-uri, ma man... |
--------------------
VW / Honda
|
adrian mgn |
![]()
|
si eu m-am distrat de numa' cand mi-am dat seama de ce raspunde Vio asa mirat ...
This post has been edited by adrian mgn: 21 Feb 2009, 14:56 |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
- Smoked taillights
|
Vio |
![]()
|
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th August 2025 - 19:56 |