Probleme cu radiocasetofonul
![]() ![]() ![]() |
Probleme cu radiocasetofonul
Tinu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 21 February 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol expression
2006 (octombrie) 1.5 dci
|
|||
Donkey |
![]()
|
![]() crash avoider ;) Group: Members Posts: 68 Joined: 4 February 07 From: Ploiesti ![]() |
daca scoti borna cel mai probabil o sa se reseteze treaba si o sa iti ceara codul casetofonului ... ( asta daca nu are un alt tip de problema .. sa zicem de natura electrica )
NU spun insa sa faci asta pt ca neavand problema respectiva ... nu stiu daca o sa iti afecteze in vreun fel garantia ... This post has been edited by Donkey: 25 Feb 2007, 18:58 |
--------------------
Renault
Captur
1.5 Dci 2014, 90CP
|
|
cata70 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 537 Joined: 1 September 05 ![]() |
Nu cred ca rezolvi prin scoaterea bornei !...Odata, nu la mult timp de la cumpararea masinii, am patit acelasi lucru. Am rezolvat introducand codul de siguranta(cel din cartea RC)
|
--------------------
Toyota
Avensis
2013
|
|
Tinu |
![]()
|
cum introduc codul?
|
--------------------
Renault
Symbol expression
2006 (octombrie) 1.5 dci
|
|
cata70 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 537 Joined: 1 September 05 ![]() |
Scrie in manualul de utilizare radio...Daca nu-l ai :
''...Formarea codului(dupa o intrerupere de curent) 1. Apasati tasta POWER (...) pt. punerea sub tensiune a aparatului.Pe afisaj va apare''CODE''urmat de cifrele ''0000'' . 2. Selectati cifrele care clipesc cu ajutorul rozetei situata pe satelitul de comanda. 3.Apasati butonul(...) (butonul de jos) de pe satelitul de comanda pt. a valida cifra selectata si pt . a trece le selectarea urmatoarei cifre 4.Dupa introducerea celor 4 cifre, apasati pe butonul(...) (acelasi mentionat mai sus)pana la auzirea unui semnal sonor de confirmare. '' Bafta! This post has been edited by cata70: 26 Feb 2007, 11:14 |
--------------------
Toyota
Avensis
2013
|
|
Tinu |
![]()
|
Am reusit! M-am uitat la sigurante, nu era arsa niciuna, dar apoi mi s-a aprins si mi-a cerut codul! Am reintrodus codul si merge! Multumesc! |
--------------------
Renault
Symbol expression
2006 (octombrie) 1.5 dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th August 2025 - 23:09 |