Releu ----(cred!), Laguna
![]() ![]() ![]() |
Releu ----(cred!), Laguna
marius_robert |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 27 December 06 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2004 Expression 1.9 dci
|
|||
rmg |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 512 Joined: 5 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu e foarte clara poza, dar din cate imi dau seama acolo este asezat TRS-ul, o electrovalva care regleaza presiunea in turbina.
vezi in pdf-ul atasat, pct. 2: http://www.reno.ro/bec-aprins-in-bord-pier...-t51167-s0.html Lasa-l in pace, asa bazaie el cand accelerezi masina. Eu am pus acum cateva zile unul nou si la fel face. E un vacuum acolo cu o piesa rotunda ca o moneda, cu niste gaurele in ea. Nu este fixata de nimic, doar de capacul de la solenoid si probabil de la aer intra putin in rezonanta. In afara de mizerie, nu prea are ce sa se strice acolo. Nu-ti bate cuie singur in talpa! |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dCI break
2002 Initiale Ex: Renault Laguna 2002, 1.9dci Dynamique
Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu! |
|
marius_robert |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 27 December 06 From: Ploiesti ![]() |
ideea este ca la mine bazaie la relantiu......si ti-am spus are un bazait destul de dur.
|
--------------------
Renault
Laguna
2004 Expression 1.9 dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 14:31 |