Cum rezista tapiteria material textil/piele grege, Pentru cei cu Megane Sedan 2.2 Privilege
![]() ![]() ![]() |
Cum rezista tapiteria material textil/piele grege, Pentru cei cu Megane Sedan 2.2 Privilege
crosbyx |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 5 November 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan
Privilege, 2006, 2.0, 16V, 135cp, 6viteze Renault Clio Symbol Expression, 2006, 1.4, 75cp
|
|||
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pentru asa ceva nu se da garantie!
Este pur si simplu o eroare de proiectare pentru scaunul cu musama! Asa am si eu! La echiaparea cu stofa nu e cazul pentru ca stofa este mult mai "fiabila"! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
marshall_balance |
![]()
|
![]() Membru direct si la obiect Group: Members Posts: 248 Joined: 14 August 08 From: Timisoara ![]() |
Ma rog, piele, musama, ce-o fi. Faza e ca se vede clar ca astfel de crapaturi nu au putut sa vina de la mine, de la taieturi, sunt incretiri mici ale materialului si crapaturi plus ca e foarte aspra la atingere zona aia...cred ca incerc faza cu garantia, adica mi se pare cam inacceptabil ca la o masina de jumate de an sa se intample asa ceva...
|
--------------------
BMW
530d
F10 2011
|
|
xred |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 11 October 07 ![]() |
Eu am schimbat (pe garantie) tapiteria (sezutul) scaunului de la sofer pentru faptul ca s-a crapat materialul ("piele") in zona dinspre usa.
S-au facut fotografii, s-au trimis la Bucuresti (RR) si a venit OK-ul. Intre timp si cealalta (cea noua) sufera de aceeasi boala.Deci.... |
--------------------
Renault
Megane Estate / Laguna 2
2005, 1,5 dCi - 100 CP / 2007 , 2 dci - 150 CP
|
|
marshall_balance |
![]()
|
![]() Membru direct si la obiect Group: Members Posts: 248 Joined: 14 August 08 From: Timisoara ![]() |
Damn, nu stiu care sa fie problema, ca am vazut pe forum o gramada care n-au avut astfel de probleme...Mersi de raspuns oricum, acum mi-a mai venit si mie curajul sa ma iau cu ei in gura daca nu vor sa mi-o schimbe
![]() |
--------------------
BMW
530d
F10 2011
|
|
quasararoma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 415 Joined: 28 March 06 ![]() |
QUOTE(Solon @ 10 Feb 2009, 09:27) Pentru asa ceva nu se da garantie! Este pur si simplu o eroare de proiectare pentru scaunul cu musama! Asa am si eu! La echiaparea cu stofa nu e cazul pentru ca stofa este mult mai "fiabila"! Pai si a cui e eroarea de proiectare? Nu cumva tocmai a celor de la Renault care banuiesc eu sigur ca au facut si proiectarea acestei masini? Eu o am de la inceputul lui 2007 si nu am astfel de probleme, dar am fost avertizat dinainte tot prin intermediul forumului si am incercat sa feresc cat mai mult posibil aceea parte a scaunului soferului. Plus ca o dau cu solutie speciala pentru piele odata la 3-4 luni. marshall_balance sa ne tii si pe noi la curent cu ceea ce reusesti sa rezolvi pe garantie. |
--------------------
Renault
Laguna 3 2.0 dCI
- CT
GT Line
|
|
mister |
![]()
|
![]() Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers. Group: Members Posts: 474 Joined: 13 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Se schimba pe garantie.
|
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
- 1,5 dci 100 CP
2006 Orice, oriunde, oricand, dar nu oricum.
|
|
marshall_balance |
![]()
|
O sa va tin clar la curent. By the way, ce solutie buna pentru curatare si sau intretinere a tapiteriei imi recomandati?
|
--------------------
BMW
530d
F10 2011
|
|
chitsro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.194 Joined: 4 August 07 ![]() |
lapte doina:))
|
--------------------
BMW
320D
Steptronic
|
|
Prince of Persia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.868 Joined: 22 May 06 From: Galati/Romania ![]() |
QUOTE(marshall_balance @ 10 Feb 2009, 17:07) Damn, nu stiu care sa fie problema, ca am vazut pe forum o gramada care n-au avut astfel de probleme... Fii sigur ca sunt mai multi care au acea problema,multi nu spun pe forum iar unii nici nu observa. Eu am vazut treaba asta la cateva Meganuri cu tapiterie cu piele ecologica.Mai devreme sau mai tarziu va crapa in zona scaunului de la sofer. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
- xxxxxxx
1.5 DCI 105 CP/2007/Confort Expresion/ESP and CC
|
|
cata70 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 537 Joined: 1 September 05 ![]() |
QUOTE(xred @ 10 Feb 2009, 14:38) Eu am schimbat (pe garantie) tapiteria (sezutul) scaunului de la sofer pentru faptul ca s-a crapat materialul ("piele") in zona dinspre usa. S-au facut fotografii, s-au trimis la Bucuresti (RR) si a venit OK-ul. Exact asa mi s-a intamplat si mie,masina avand aproape un an de la cumparare.Nu au fost obiectii sa schimbe in garantie.Cred ca este o problema ce tine mai degraba de calitatea materialului respectiv...Cea care este acum nu pare sa aiba probleme dar parca nu vine la fel de bine ca originala,nu sta la fel de bine intinsa,avand niste cute/incretaturi in zonele marginale |
--------------------
Toyota
Avensis
2013
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
megane1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 27 March 07 From: Moinesti ![]() |
f tare ultima replica a lui solon...mare dreptate are..am cumparat un set de intretinere piele de pe mafra.ro si m am apucat astazi sa o curat..si am constatat si eu ca sezutul la scaunul soferului s a crapat in locul de contact cu plasticul de pe laterala scaunului...sunt eu un tip masiv,( dar si inalt
![]() voi merge cu masina saptamana viitoare sa semnalez problema asta si un maner (de la usa soferului)care da semne de exfoliere. |
--------------------
renault
megane2.2
privilege 1,6 16v mai 2007 privilege, gris platine+mp3
|
|
megane1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 27 March 07 From: Moinesti ![]() |
astazi am primit cu bucurie vestea ca sezutul scaunului de la sofer va fi schimbat pe garantie..costul era de aproximativ 231 euro
|
--------------------
renault
megane2.2
|
|
marshall_balance |
![]()
|
E foarte ok asa. Eu inca n-am apucat sa merg la dealer cu ea, ca am fost cam ocupat in perioada asta, probabil doar saptamana viitoare o sa merg. Dar, par example, daca ti se crapa sezutul, ei iti inlocuiesc doar sezutul, nu tot scaunul, nu? Ca la mine e spatarul crapat dar nici sezutul nu cred ca mai are mult din cate am vazut, poate mai astept o luna doua si merg cu amandoua deodata...
|
--------------------
BMW
530d
F10 2011
|
|
megane1 |
![]()
|
doar sezutul.adica partea cu probleme
|
--------------------
renault
megane2.2
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
si eu am masina tot din august 2008, insa e fabricata in februarie. Deci practic are 1 an. sezutul este cutat/incretit in stanga, pe unde ma urc eu, si mereu am grija sa sar de el, ca sa nu il mai chinui, dar n-am ce-i face, tot stau pe el. Se innegreste sau se albastreste de la blugi, si sterg cu servetele umede, mi se par bune. Din cand in cand mai curat cu lapte doina. Sper doar sa nu se mai inrautateasca. Cand am luat-o aveam doar cateva incretituri, dupa vreo 2 saptamani era mai rau, dar asa a ramas. Acuma ma gandesc, mai bine luam expression, si nu imi mai bateam capul cu intretinerea, desi mie imi placea mult versiunea cu volan si schimbator bej, la fel si ambianta.
This post has been edited by spy_oh_joy1389: 23 Feb 2009, 21:38 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
aragon |
![]()
|
![]() gandeste inainte sa faci ceva Group: Members Posts: 36 Joined: 31 July 08 From: Bucuresti ![]() |
salut tuturor,eu am masina din semnatura de 2ani si 30 000 km si nu am inca problemele pe care le aveti voi,imi pare rau sa aud de asa ceva.
nu am dat pe asa zisa piele ecologica cu nimic , o mai sterg din cand in cand cu servetele umede fara alcol . ma gandesc chiar unde sa o duc anul acesta cand se va face mai cald, sa curat toata tapiteria deoarece s-a cam inchis la culoare si nu mai iese nici cu acele servetele umede,voi unde o curatati? This post has been edited by aragon: 1 Mar 2009, 23:03 |
--------------------
Renault
Arkana
- B 43 NOI
Arkana E tech full hybrid 145cp
|
|
megane1 |
![]()
|
da aragon...da eu am 1 an si jumatate(face 2 abia in iunie) si aproape 50.000km...depinde si de frecventa cu care o utilizezi..si de cat de slabut esti...cum zicea Solon pe aci..
![]() eu i am facut detailing interior ....detalii gasesti la anunturi sau pe jurnal de bord-jurnalul lui manuel This post has been edited by megane1: 1 Mar 2009, 23:25 |
--------------------
renault
megane2.2
|
|
mafia_ooops |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 591 Joined: 23 September 07 ![]() |
Pentru cei care au probleme cu tapiteria de la scaune, daca e rupta, am gasit o firma care ar repara asa ceva. Din ce spun ei repara mult mai multe, ciobituri de la parbriz, urmele ramase in urma unei grindine pe masina, jante zgriate sau ciobite si multe altele.
Atasez o adresa de site, au sediu in Bucuresti si de doua saptamani si in Iasi. Vizionati al doilea filmulet, mie mi sa parut interesant. http://www.car-spa.ro/ |
--------------------
Reno
Megane 2.1
2005 Megane Sedan 2005, 1.6 16V Benzina
|
|
megane1 |
![]()
|
mi s a schimbat sezutul la scaunul soferului, am asteptat cam o saptamana si jumatate . materialul e mai bun decat ce tin eu minte ca era de nou..e mai incretit, dar mult mai moale.sper sa reziste mai mult.
distractia ar fi costat 250 euro daca nu era pe garantie. ![]() This post has been edited by megane1: 16 Mar 2009, 10:58 Attached thumbnail(s) 16032009374.jpg ( Size: 572.55k ) Number of downloads: 1030 |
--------------------
renault
megane2.2
|
|
freestyler |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 24 April 09 ![]() |
Desi in fisa de prezentare a masinii la momentul cumpararii (2007) este specificat faptul ca interiorul este citez "Tapiterie mixta material textil/piele grege", acum o saptamana, am descoperit cu groaza faptul ca la o masina cu pret de 20.000 euro s-a crapat pielea de pe stanga scaunului soferului.
La o examinare mai atenta am constatat ca pielea nu este piele ci o musama mai groasa. Dupa ce am verificat tot interiorul am ajuns la concluzia ca piele naturala nu se gaseste decat pe volan si schimbatorul de viteza. Am intretinut interiorul asa cum scrie in manual cu apa si putin sapun. Atat. Dar numai ca sunt un tip "bine facut" si masina are 40.000 Km parcursi intr-un an si jumatate. Am avut si un Logan pe care l-am "calarit" 20.000 de Km in 4 luni (in total 60.000 Km) dar nu s-a crapat musamaua de pe scaune. Pe noile oferte de la Renault nu mai scrie "piele" ci "inlocuitor piele" grege ceea ce este o mare diferenta. Daca era piele nu se strica nici in 10 ani. Teapa ?! Asta este, sper sa il pot schimba pe garantie. |
--------------------
Renault
Megane 1.9. DCI
2007
|
|
pit-bull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.182 Joined: 9 October 05 From: Banat ![]() |
Salut tuturor,curatand "MUSAMAUA" am observat ca pe partea soferului e toata crapata am ramas uimit sa vad asta doarece daca nu te uit atent nu se vede(pentru cei care au masina in garantie, inainte de a iesi uitat-va bine la scaune!)Am in jur de 80 kg si doar eu am circulat cu masina e din august 2007. O sa incerc daca se poate schimba pe garantie.Atasez si cateva poze sa vedeti despre ce este vorba.
Attached thumbnail(s) 24042009244.jpg ( Size: 133.3k ) Number of downloads: 1017 24042009245.jpg ( Size: 123.54k ) Number of downloads: 1084 |
--------------------
DACIA
Solenza
2004 Confort Renault Megane Sedan Facelift-2007/Lux P/1,5dci/106CP/6+1/MP3/Beige Poivre+Bandouri
Renault Clio 3 Facelift-2009/1.2 16v Dynamique/AC-Auto/Bleu Gris |
|
cata70 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 537 Joined: 1 September 05 ![]() |
Exact asa arata si la a mea,tot in acel loc.Se schimba,fara probleme, in garantie.
This post has been edited by cata70: 25 Apr 2009, 10:19 |
--------------------
Toyota
Avensis
2013
|
|
catalexe |
![]()
|
Membru marcant Group: Members Posts: 109 Joined: 10 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Si totusi, cu ce curatam PARTEA TEXTILA din masina? Ma refer la mocheta, in zona unde se mai scurge zapada topita iarna, adica pe la marginea covoraselor si scaunele si bancheta din spate, adica sezutul.
|
--------------------
Renault Megane
Sedan 2007 1.6 16v
Privilege Gris Asiere Ca sa nu fi obligat la RCA si numere rosii la pret de specula INTREABA INAINTE SA DAI VREUN BAN. Si NU te duce la Meridian.
|
|
megane1 |
![]()
|
@pitbull - la fel aveam si eu..mi s-a schimbat pe garantie, fara discutii..am impresia ca materialul scaunuui nou e si mai bun
![]() |
--------------------
renault
megane2.2
|
|
Dhragosh |
![]()
|
![]() Membru forum.reno.ro Group: Members Posts: 284 Joined: 12 February 08 From: Bucharest ![]() |
Mi s-a intamplat acum cateva zile sa scap din greseala apa pe scaunul de la sofer, ramand o pata vizibila, pe care nu stiu cu ce sa o scot.
Am o solutie de la sonax pentru material textil dar degeaba ca nu iese ![]() Cu ce ma sfatuiti sa dau? ![]() Atasez si o poza in zona unde am scapat insa este doar orientativa, intrucat nu am apucat sa ii fac. 16032009374.jpg ( Size: 420.23k ) Number of downloads: 844 |
--------------------
Renault
Megane Sedan Privilege+ 1.6 16V 110HP
- B-91-DHR
2007
|
|
megane1 |
![]()
|
Dhragos ,un pic de Vanish, si o periuta fina,cu peri nu foart rigizi, ca sa nu scamosezi matarialu ala textil nobil pus de renault:)
|
--------------------
renault
megane2.2
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
sunt in kaufland niste bureti albi, le zice bureti minune, sunt facuti de epack asa scrie pe ei. Doar cu niste apa calda scot foarte bine jegul de pe suprafetele de vinil, piele si plastic. Pacat ca se dezintegreaza destul de repede, oricum sunt ieftini. Se stransese jeg pe volan printre incretiturile pielii mai ales de sus unde este tinut si l-a curatat foarte bine. La fel si de pe usi am scos foarte multa mizerie dar trebuie sa mai aveti ceva cu care sa stergeti ca altfel doar intindeti mizeria pe plastice. Am incercat un pic si pe tapiterie si parca merge un pic doar ca se fac bucati imediat buretii. In schimb n-am reusit cu nimic altceva sa scot mizeria mai bine.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
Dhragosh |
![]()
|
![]() Membru forum.reno.ro Group: Members Posts: 284 Joined: 12 February 08 From: Bucharest ![]() |
Multumesc! Am sa incerc zilele astea, dupa care am sa vin si cu rezultatele
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan Privilege+ 1.6 16V 110HP
- B-91-DHR
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 11:11 |