Sound DSN !
![]() ![]() ![]() |
Sound DSN !
daxycu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 1 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
- B-75-DAX
|
|||
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
La mine la DSN Rapsodie scria ca e preechipata audio spate (avea cass cu 2 boxe fata si firele trase pana in spate). La Solenza confort se poate sa nu fie firele trase pana in spate. Poti sa iei tragi tu fire din mufele alea din spatele casetofonului, nu e greu. Vezi cum le maschezi pe sub plastice.
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
daxycu |
![]()
|
bineinteles Solenza Confort:)
mersic! |
--------------------
dacia
solenza
- B-75-DAX
|
|
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
daca din mufa iti pleaca 8 fire atunci sunt udeva pe sub mocheta/captuseli de plastic in spate (ca la SN rapsodie)
la SN confort in mufa erau doar 4 fire (pentru 2 boxe) This post has been edited by madkatweb: 2 May 2006, 15:50 |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|
daxycu |
![]()
|
am dat toate mochetele jos si in spate ajung decat cablurile pentru stopuri....
trebuie sa existe o cupla pe undeva.....sub volan in partea stanga unde se inmultesc cablurile.... ![]() asta e, cred ca o sa ajung la Dacoserv, la cei care mi-au montat casetofonul "original" macar sa mi-o arate.... ![]() Mersic. |
--------------------
dacia
solenza
- B-75-DAX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 21:49 |