Clio III Estate
![]() ![]() ![]() |
Clio III Estate
andreimax |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 4 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2006
|
|||
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Aia nu-i poza spion.
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Frumoasa foc.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Well, m-am inselat. Si da, astea sunt poze spion
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
in prima poza au luat partea din spate de la un clio in 3 usi si au atasat-o unuia cu 5 usi...
masina asta nu prea are silueta de break clasic... cred ca o sa semene cumva cu skoda fabia break, care si ea are luneta din spate destul de plonjata, nu e dreapta ca la breakuri normale... interesanta masina.... |
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Daca arată ca cea din prima poză - care presupun că e virtuală - e chiar frumușică. Mie nu-mi place deloc Clio, nici cel nou, dar break-ul ăsta arată frumușel.
Dar repet, cel din prima poză, pt că din celelalte încă nu-mi pot o impresie. |
--------------------
.
.
.
|
|
johnsws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 31 March 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
opel
astra
2006 classic astra la vista baby!
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Eu astept sa iasa sedan-ul, ... sau symbol-ul, ... sau cum i-o mai zice ....
![]() Break pentru o masina asa mica .... hmmm ... da', de fapt, Pejo 206 SW trebuie sa aiba un concurent, nu ? This post has been edited by mao: 20 Feb 2007, 16:29 |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Nici mie nu-mi place deloc break-ul asta.
In schimb versiunea hatch-back e draguta. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
daca apare si va arata ca in poza sunt primul care-l achizitioneaza
|
--------------------
/
/
/
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
mie mi se pare ca nu arata prea frumos... hatch-ul imi place mult
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Si mie imi place hatch-ul mai mult dar si asta e ok. Era nevoie de una de asta pt cine are nevoie de putin mai mult spatiu in portbagaj. E ideala pt o familie mica, gen 2 tineri si copil sau cam asa ceva.
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Imi place Clio 3... dar estate e urata. Mai degraba mi-as lua un MCV
![]() |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
QUOTE(Kunt @ 20 Feb 2007, 17:55) Nu-i ideala deloc, iti spun eu. Iti trebuie ori un carut, daca este mai mic (copilul), ori o mini-bicicleta, daca este ceva mai marisor. Masinile astea-s un fel de struto-camila. Adica doar iti dau impresia de spatiu. |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Da-l incolo de carut, cum sa nu incapa acolo ?!
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Estate-ul de mai sus fara protectii pe el este doar cgi obosit facut de un amator.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Nu e chiar amator ala care a facut-o, dar nici extraordinar nu e. Oricum, daca vor face Clio III Sedan si va arata bine, cred ca s-ar gasi multi cumparatori.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
dadu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 June 05 ![]() |
la cum arata in pozele astea nu vad cum puteti deja sa discutati de gusturi?
in fofografiile spion e complet mascata iar in celelalte e doar fantezia unora. |
-------------------- Megane2.1 Sedan
1.5 dci 100cp, Lux Privilege Peugot 207 1.6 hdi 90cp, Sport |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Miroase iar a esec in design.Arata ca o Fabia combi, care si aia e...
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
AlinD |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 18 December 06 ![]() |
Fake pe fata poza!
Banuiesc ca se gaseste pe google poza originala care a fost modificata. Materialul din spate a fost "intins" si s-au pierdut reflexia caramizilor, antena a fost mutata la stanga cu vreo 8 mm ![]() Cat despre gusturi - mi se pare f. urata masina cum e acum... daca nu as cunoaste dimensiunile clio 3 as zice ca e suv dupa cum arata bara in spate... (care nici macar umbra sub ea nu are ![]() ... si mie chiar imi place Clio III - am fost la un pas de achizitia unuia... Later Edit - am gasit-o din prima: http://bossanova.cocolog-nifty.com/megane/.../clio3-01_3.jpg ![]() Parca ar fi un deja-vu cu loganul cu poza de Bora.... This post has been edited by AlinD: 21 Feb 2007, 15:00 |
--------------------
Megane
Bicorp 2.2
- 1.5 Dci (100cp) Confort Dinamique, 2006
|
|
dadu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 June 05 ![]() |
doar ca acea poza a fost foarte aproape de realitate. inconvenientul era ca a fost mult mai frumoasa decat golanu`.
![]() |
-------------------- Megane2.1 Sedan
1.5 dci 100cp, Lux Privilege Peugot 207 1.6 hdi 90cp, Sport |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 15:48 |