Timpi de service, Dacia-Reno
![]() ![]() ![]() |
Timpi de service, Dacia-Reno
chris_t |
![]()
|
||
![]() trepadus clasic Group: Members Posts: 309 Joined: 19 August 04 From: Baia Mare ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Estate
2017 ZEN
|
|||
cataline |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 332 Joined: 9 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Da eu ce sa mai zic ca pentru o inlocuire de usa m-au programat abia pe 2 februarie si va dura cam 1-2 zile, mai repede nu s-a putut. Ce bucuros as fi sa imi fie gata masina in 4 zile de cand am facut comanda.
|
--------------------
Logan
Ambition 1.6
- B-xx-XXX
2005 Logan 1.6 Ambition, dec 2005
|
|
adrian.paul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 23 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Se poate si mai repede
![]() ![]() |
--------------------
Logan
Prestige
2008 1.5 Dci
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
QUOTE(chris_t @ 9 Jan 2007, 11:18) Problema a aparut la tinichigerie, comuna cu Dacia: dureaza 4 zile!!! Mie unul mi se pare cam mult 4 zile pentru a schimba toate alea de mai sus. Voi ce ziceti? Sa insist, sau sa o las asa? Chiar am nevoie de masina... 4 zile e foarte bine pentru operatii de tinichigerie. Gandeste-te ca piesele trebuie comandate, vopsite, uscate. Vopseaua trebuie preparata pe calculator, ca sa nu apara diferente cu restul caroseriei. |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Mi-a spus un baiat de la Filaret, ca de obicei piesele care nu le au ajung cam in 2 zile, si cam atat dureaza ceva ce tine de tinichigerie, si nu e prea complicat. Eu am dus-o ieri, azi era gata, cu programarea facuta luni, pentru niste chestii minore (inlocuit bara fata + bandou bara stanga fata + absorbant bara fata)
|
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
- B-XX-FUZ
Decembrie 2006
|
|
VitO |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 9 March 06 ![]() |
Lasat masina miercuri pe la ameaza (fara o programare prealabila) pentru :
- indreptat + vopsit usa spate - vopsit usa fata - vopsit aripa - vopsit bara ridicat masina vineri pe la 10.00 Am fost multumit de timpul scos de ei (Renault Constanta) ![]() |
--------------------
Renault
Simbol
2006 1.5dCi Renaul Symbol Fidji 1.5DCI 65CP Gri Eclipse din 28 martie 2006
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Din ce citesc aici ma minunez, in bine. Acum 1 an am avariat un Ford Focus destul de bine in fata si a stat in service (din momentul in care au ajuns piesele) exact 45 zile!!!! Nu mai zic ca am bagat masina in service dupa 3 saptamani de la comandarea lor...
7 zile pentru adus piese si schimbat tot ce ai tu acolo chris_t pare parfum! Diferenta poate insa sa vina si de la faptul ca in Bucuresti programarile dureaza mai mult, si pt. o revizie astepti 2 saptamani. |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
chris_t |
![]()
|
![]() trepadus clasic Group: Members Posts: 309 Joined: 19 August 04 From: Baia Mare ![]() |
Ok, pana acum e bine. Piesele au ajuns exact cand au zis, respectiv vineri. Maine am programarea la tinichigerie, sper sa fie si aici la fel de bine.
@AlexC: man, la 45 zile imi cautam job part-time, ca de la firma asta chiar nu luam salar 2 luni:)) |
--------------------
Renault
Megane Estate
2017 ZEN
|
|
mefmef |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 17 October 06 ![]() |
Aveti idee cat dureaza schimbarea unei aripi fata pt Megane?
Cei din service sunt de acord sa iti vopseasca piesa inainte si sa te duci doar sa ti-o monteze? |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.6 16V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th August 2025 - 17:44 |