Car tester la numai 60 EUR, o fi adevarat?
![]() ![]() ![]() |
Car tester la numai 60 EUR, o fi adevarat?
dack |
![]()
|
||
![]() Membru cu atitudine Group: Members Posts: 607 Joined: 1 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5dCI 126CP Privilege, martie
2007 Fiat Stilo Dynamic, 1.9 MJT 148CP, 2006
Riding on the wind. |
|||
romeo3108ro |
![]()
|
![]() Conducator de Twingo Group: Members Posts: 1.218 Joined: 4 March 06 From: Dirty Bucharest ![]() |
o diagnoza dureaza cam 1 ora cu asa ceva deoarece vei avea un cod de eroare gen 154368 pe care tre sa il cauti intr-o brosura de a lor si in care de multe ori codurile importante nu sunt recunoscute
|
--------------------
i help
if
i can Ex Dacia Berlina 1310
Opel Zafira Y20DTH Twingo 1.2 16 ventricole ex angajat renou :)) Alan 42 Multi + Ml 145 / MIO Moov 500 cu Igo 8.3 si Ioana |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Mai bine te orientezi spre o interfata pentru motorul tau, cu care te vei conecta la motor prin intermediul unui laptop si cu care vei lucra mult mai eficient. Nu se compara display-ul de laptop cu micul tester pe care il ai.
Intr-adevar, iti rezulta un cod, pe care il vei cauta prin carti. Incearca aici pentru a vedea schemele interfetelor pe care le poti folosi. Bineinteles, mai ai nevoie si de un soft pentru laptop, dar si pe asta il poti gasi. Nu mai tin minte momentan (si nici nu am timp sa caut) unde am gasit ce interfata ai nevoie la motorul 1.5 dci, stiu doar ca la 1.4 8V am nevoie de ELM 323. Ia la lecturat site-ul, are traducere in engleza, si te vei lamuri cum e cu diagnoza prin software. This post has been edited by Laurentziu83: 7 Nov 2007, 11:14 |
--------------------
.
.
.
|
|
dack |
![]()
|
![]() Membru cu atitudine Group: Members Posts: 607 Joined: 1 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc pentru raspunsurile detaliate, dar nu ma agit foarte tare sa fac diagnoza personal. Pur si simplu am gasit materialul pe net si ma intrebam daca aparatul in cauza poate fi folosit si de amatori...
A, ce nu mi-e mie clar este urmatoarea treaba - ca sa imi dea un mesaj de eroare, inseamna ca respectivul device are in memorie parametrii de functionare ai fiecarui motor pe care il testez sau cum? This post has been edited by dack: 7 Nov 2007, 18:09 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5dCI 126CP Privilege, martie
2007 Fiat Stilo Dynamic, 1.9 MJT 148CP, 2006
Riding on the wind. |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 22:10 |