Preechipare telefon Laguna II Initiale
![]() ![]() ![]() |
Preechipare telefon Laguna II Initiale
byby |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 489 Joined: 29 July 07 From: IASI ![]() |
Attached thumbnail(s) 30_08_07_1438.jpg ( Size: 24.65k ) Number of downloads: 1278 |
||
--------------------
Renault
Laguna
2003 1,9 dci Privilege
|
|||
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
merge butonul de avarie ? ,daca nu merge sigur este mufa lui
|
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
byby |
![]()
|
merge butonul, si sunt cam multi pini pt butonul de avarie
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2003 1,9 dci Privilege
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
butonul inchidere usi ? bricheta ?
daca si acestea merg inseamna ca este in plus deci....... stai fara frica. si eu am gasit pana acum la lagunita mea doua mufe nelegate(in plus) Bafta !!!!! This post has been edited by przamfiri: 30 Aug 2007, 15:39 |
--------------------
renault
|
byby |
![]()
|
Se pare ca ar fi preechiparea pentru GPS din cate mi-a spus cineva.Acolo ar trebui sa fie un panou cu mai multe butoane si o rotita. Rog pe cei ce au asa ceva sa imi comfirme.
|
--------------------
Renault
Laguna
2003 1,9 dci Privilege
|
|
tiberiu.anghel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 940 Joined: 23 November 06 ![]() |
La Laguna pre-facelift, cum ai tu, comenzile pentru navigatie sunt deasupra radiocd-ului. La Laguna post-facelift, comenzile pentru navigatie sunt in spatiul dintre schimbatorul de viteze si butoanele de avarie si deschidere/inchidere usi. La cea din urma varianta, daca nu este ales sistemul de navigatie, spatiul acela este inlocuit de un suport pentru pahare.
IMG_0456.JPG ( Size: 29.68k ) Number of downloads: 1066 DSC00165.jpg ( Size: 39.77k ) Number of downloads: 1003 Mufa aceea face parte din preechiparea masinii pentru o anumita dotare. Din pacate, masina ta nu are acea dotare si mufa a ramas "in aer". |
--------------------
-
-
-
|
|
byby |
![]()
|
pai asta era si intrebarea, ce preechipare ar putea fi acolo?
|
--------------------
Renault
Laguna
2003 1,9 dci Privilege
|
|
tiberiu.anghel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 940 Joined: 23 November 06 ![]() |
![]() E foarte greu de spus. Cred ca ai putea afla raspunsul doar de la cineva care cunoaste masina in detaliu. Poate avea, spre exemplu, legatura cu cutia ProActive care echipeaza anumite modele. Sau poate avea legatura cu priza din spatele cotierei, sau cu incalzirea scaunelor... Daca merg corect toate functiile masinii, cel mai bine este sa uiti de ea. |
--------------------
-
-
-
|
|
b_gabi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 566 Joined: 28 October 06 ![]() |
Să nu fie pentru conectorul de la preechiparea pentru telefon!
|
--------------------
renault
laguna 2
2001 Privilege 1,8 I 16V
- AG 70 BUB
|
|
alex0875 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 9 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Am laguna initiale cu dotare full (cutie automata, scaune cu incalzire) dar si la mine acea mufa este neconectata. Nu am echipare telefon. Inclin sa cred ca este pentru preechipare telefon sau ar mai putea fi pentru conectare echipamente suplimentare(camera video) la displaiul sistemului de navigatie.
|
--------------------
Renault
Laguna
2002/Estate Initiale Laguna II 1.8 16V Estate Initiale Gri Eclipse 11/2002 Cutie Automata, Full Piele, Full Electric
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
as inclina sa cred ca acea mufa are cumva legatura cu sistemul de airbag-uri
mi-a explicat la un moment dat mecanicul cum functioneaza intreg sistemul sensori reactii componente etc, asta afost ceva timp, dar tin minte clar ca a spus ca exista o companenta a sistemului de airbaguri sub masca de la schimbatorul de viteze. |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
- B-57-LXF 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Pai daca ar fi avut legatura cu airbag-urile nu s-ar fi aprins martorul de bord?
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
romeo3108ro |
![]()
|
![]() Conducator de Twingo Group: Members Posts: 1.218 Joined: 4 March 06 From: Dirty Bucharest ![]() |
nu va mai chinuiti degeaba cu presupuneri!Este mufa de preechipare carkit !!!
|
--------------------
i help
if
i can Ex Dacia Berlina 1310
Opel Zafira Y20DTH Twingo 1.2 16 ventricole ex angajat renou :)) Alan 42 Multi + Ml 145 / MIO Moov 500 cu Igo 8.3 si Ioana |
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Dupa cum spune si romeo3108ro, cred ca este mufa de preechipare carkit. Nu trebuie sa-ti faci probleme!
![]() This post has been edited by Duyu: 31 Aug 2007, 07:31 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
emillio |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 11 Joined: 12 April 07 From: Buzau ![]() |
la mine, la aceasta mufa este conectat kitul pt. telefon
|
--------------------
renault
laguna
2003 1,9 dci privilege
|
|
byby |
![]()
|
Si de unde iau si eu un carkit caci tare mi-ar trebui. Nu imi spuneti reprezentanta caci ma iau durerile de cap numai gandindu-ma la cat mi-ar putea cere pe asa ceva.
Emillio fa si tu o fotografie la cum arata carkitul instalat sa imi fac o idee despre ce am nevoie.Merci. |
--------------------
Renault
Laguna
2003 1,9 dci Privilege
|
|
emillio |
![]()
|
Scuze pentru intirziere, am fost plecat o perioada de timp. Sper sa te ajute.
DSC00096.JPG ( Size: 62.07k ) Number of downloads: 1174 DSC00098.JPG ( Size: 299.86k ) Number of downloads: 1059 DSC00101.JPG ( Size: 276.42k ) Number of downloads: 699 |
--------------------
renault
laguna
2003 1,9 dci privilege
|
|
przamfiri |
![]()
|
eeeeeeee si eu am mufa necuplata ...... acum am vazut-o,cautam ceva pe acolo....
este mufa cu nr 3 care o gasesc necuplata,libera,neconectata.....tare nu ? ![]() |
--------------------
renault
|
byby |
![]()
|
Emilio, carkitul l-ai pus tu sau era echipare din fabrica?
Stie cineva daca in afara de suportul ala de telefon mai trebuie si altceva pt a fi functional carkitul? |
--------------------
Renault
Laguna
2003 1,9 dci Privilege
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Si de unde se ia? De la Renault? Pentru ce telefoane?...Intra in cotiera, pentru cei ce au preechipare...?
Devine interesant... Oricum, se pare ca Renault sustine sitemul de kar kit Parrot. Iote, aici: http://www.renault.ro/vn/laguna_f2/p7.html This post has been edited by OVIDIUS: 28 Sep 2007, 11:45 |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
byby |
![]()
|
Am gasit ceva in dialogys , sa ne spuna cineva daca aven nevoie numai de 9 si 10 si avem activ carkitul?
Mentionez ca am in echipare antena, siteza vocala. Pai sistemul Parrot e 500 ron din ce mi-au spus cei din service, banui ca cel original ar fi mai ieftin pt noi care avem preechiare, plus ca ar mege si mai bine. This post has been edited by byby: 28 Sep 2007, 11:50 Attached File(s) |
--------------------
Renault
Laguna
2003 1,9 dci Privilege
|
|
emillio |
![]()
|
Masina este cumparata din Franta si a fost echipata cu carkitul din fabrica. Dupa cum se vede este inscriptionat cu sigla Renault. Functioneaza numai cu telefon Nokia. Eu folosesc in masina un Nokia 1100, este putin mai mic decit suportul. Vreau sa schimb numai mufa de conectare ca sa pot folosi un alt model de telefon, Sony E.
|
--------------------
renault
laguna
2003 1,9 dci privilege
|
|
tibidragomir |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 16 October 06 From: Timisoara ![]() |
Poate cineva sa ma lamureasca si pe mine? In ce consta de fapt preechiparea de telefon? Laguna mea adusa din Germania are un carkit Nokia instalat, cu difizor propriu, nu pare legat de instalatia masinii. Intrucat am alt telefon Nokia trebuie sa schimb suportul. Dar...ma pot lega cu noul telefon de instalatia masinii sa il aud in boxe, sau raman pe carkitul vechi?
|
--------------------
Renault
Laguna II
2003 Kombi, 1.9dCI, 120Cp, Initiale Mai bun in fiecare zi
|
|
romeo3108ro |
![]()
|
![]() Conducator de Twingo Group: Members Posts: 1.218 Joined: 4 March 06 From: Dirty Bucharest ![]() |
se aude doar in difuzor de pe plansa de bord(difuzorul in care se aud mesajele de eroare) daca te conectezi la mufa de la frana de mana
|
--------------------
i help
if
i can Ex Dacia Berlina 1310
Opel Zafira Y20DTH Twingo 1.2 16 ventricole ex angajat renou :)) Alan 42 Multi + Ml 145 / MIO Moov 500 cu Igo 8.3 si Ioana |
|
renoman |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 14 September 07 From: Arad ![]() |
|
--------------------
renault laguna II
expression
2003 1.9dci 120CP |
|
byby |
![]()
|
Buuun, si acu poate sa ne spuna cineva ce mai trebuie sa montam pe masina ca sa avem carkit-ul original?
De fapt asta e cel mai importanty lucru: avem mufa cum o folosim? |
--------------------
Renault
Laguna
2003 1,9 dci Privilege
|
|
dacadrean |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 321 Joined: 6 May 07 ![]() |
chiar nimeni nu stie?
si eu sunt interesat de un car kit ii rog pe cei care au montat car kit indfierent de marca, sau, daca este legat la instalatia originala, sau nu, sa posteze cu poze detalii de montaj si pret PS sper ca am fost coerent |
--------------------
Renault
Laguna
2007 2.0T Lux Dynamique
- - http://www.reno.ro/index.php?showtopic=255881&hl=
|
|
bh07xyk |
![]()
|
![]() C Group: Members Posts: 976 Joined: 10 March 06 From: Oradea ![]() |
Rezolvarea trecerii de la 6310 la Nokii actuale.
Foarte multe masini din vest vin cu carkituri profi, microfon, difuzor, UC legata la sistemul audio, etc, doar ca sunt pentru 6310 si mufa din cradle nu se potriveste cu interfata "Pop Port" a Nokiilor actuale. Exista rezolvare, pe numele ei Nokia CA 55. http://europe.nokia.com/ca-55 http://www.internity.ro/?pag=detalii_produs&id=1177&tip=acc Demontezi partea externa a carkitului, te bagi pe fire sub bord pana gasesti unitatea centrala, acolo cuplezi CA 55-ul si gata. Ai carkitul original folosibil cu Nokii actuale. |
--------------------
Alfa Romeo 156
Sportwagon 1.9 JTD
2003 Progression ex Laguna Grandtour 1.9dci Dynamique , 120, 17", 2002
Manuale reparatii Laguna in pagina personala. |
|
byby |
![]()
|
Sigur, cum spui tu, dar problema noastra e ca NU AVEM carkit, si vrem asa ceva, in nici un caz nu avem probleme de compatibilitate.
|
--------------------
Renault
Laguna
2003 1,9 dci Privilege
|
|
bh07xyk |
![]()
|
![]() C Group: Members Posts: 976 Joined: 10 March 06 From: Oradea ![]() |
|
--------------------
Alfa Romeo 156
Sportwagon 1.9 JTD
2003 Progression ex Laguna Grandtour 1.9dci Dynamique , 120, 17", 2002
Manuale reparatii Laguna in pagina personala. |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 17:57 |