[VIDEO] Accident in tunel, Din seria "clipe de cosmar"
![]() ![]() ![]() |
[VIDEO] Accident in tunel, Din seria "clipe de cosmar"
Forum Bot |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Bot Posts: 1.618 Joined: 10 July 06 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.639 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
mi`a stat inima cand am vazut impactul
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
L-a facut A4
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Forum Bot |
![]()
|
Membru autentic Group: Bot Posts: 1.618 Joined: 10 July 06 ![]() |
EUROPE_: Inca o serie, cel mai mult imi plac derapajele "controlate" ale autobuzului.
|
-------------------- |
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Ala cu autobuzu da sofer.
|
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Ce naiba e pe jos de derapeaza in halul ala? ca drumul pare ok
|
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
fl7 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 19 June 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Megane 4 Business
2018
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
..cam ca ala cu autobuzul m-am dat si eu asta vara (tot fara sa vreau...). Huh, bine ca am scapat intreg.
DAr primul filmultet.... |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Doamne fereste ! Ce face viteza...
|
--------------------
Dacia
Logan
- 50 VDU
Preference 1.4 MPI, 2005 "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
Liv05 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 29 October 05 From: Arad ![]() |
Cred ca a mai fost acel clip video pe undeva pe forum. Din cate stiu este un tunel din Rusia, cu ceva probleme...
|
--------------------
Opel
Astra Sedan 1,7 cdti
2008, Enjoy
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
pare a facatura...
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Nu e facatura, a mai fost pe forum si expertii DC au decretat ca e real.
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Unde a mai fost primul filmulet postat? ala cu autobuzul stiu ca a mai fost.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Aaaaaa, prrriiimmmuu' ffiiillmmmm.....dddoooammmnneeee
![]() |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Bai fratilor, inteleg ca sunt multe falsuri pe net da nici chiar asa. Nu e facatura asta, e un accident.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
![]() |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Dar ce e asta, tunelul groazei...?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
2008 ph 2 Multa lume,putini oameni...
|
|
RamsesII |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 213 Joined: 23 September 05 ![]() |
Stiu ca bat la o usa deschisa (mama ce-mi place formularea asta pe care o aud din ce in ce mai des), dar, totusi, un TIR care are in spate un automobil cat o gargarita, este lovit de un alt TIR. Cu toate astea, din primul TIR lovit nu se vede nimic. Lateral tot trebuia sa se vada ceva... E ca si cum s-ar fi facut acordeon in plan "vertical"
![]() Sunt multe "facaturi" pe net, nu spun neaparat ca asta e unul dintre ele, dar scopul "facaturilor" e unul singur... atragerea de vizitatori... |
--------------------
Renault Megane
/ Skoda
Octavia II Estate 1.5 Dci 80CP / 1.9 TDI 105 CP
|
|
ngttrr |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 8 March 06 From: Tg.Mures ![]() |
....poate are legatura dar in alte parti cu mai mult soare, Grecia , asfaltul prinde o structura asemanatoare cu gresia, pe asfalt uscat derapezi in ultimul hal. Poate conteaza foarte mult compozitia asfaltului.
|
--------------------
DACIA
Logan Laureate
- MS 07 JUX
2006 1.5 dci
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
RamsesII : Se vede primul tir destul de bine, dar in partea dreapta. Uite-te atent si ai sa vezi ca spatele primului tir (mai exact, coltul din dreapta) este vizibil tot timpul.
Senzatia ca e fals e data de faptul ca tirul din spate impinge prea lejer tirul din fata. Dar gandeste-te, cand astepti in trafic ai masina scoasa din viteza si tii tu apasat pe frana. Cand te loveste cineva asa de tare sunt convins ca-ti sare piciorul de pe frana si te tot duci pe rotile tale. Acuma nici eu nu bag mana in foc ca e 100% real ca nu stii niciodata, am vazut multe clipuri pe care le-am considerat reale si s-au dovedit a fi false, dar am vazut si clipuri care pareau false si s-au dovedit a fi reale (cum ar fi acesta). Eu zic ca asta e real. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
superb controlat autobuzul cu burduf din al doilea film;
si totusi.. care-i faza cu tunelu' asta de zboara toti ca pe patinuar dintr-o data ? |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
A l e x |
![]()
|
Pai probabil e un tunel unde toti sunt obisnuiti sa intre cu viteza, si daca e ud pe acolo sau se blocheaza se duc dracului multi...
Nu vezi prin Buc cum in pasaje se intra cu 50-60 si se accelereaza pana la 90-100 odata ajunsi inauntru ? Imagineaza-ti daca am avea unul cu o curba stransa si ar fi ud pe jos, cati ar intra cu tupeu in curba fara sa-si dea seama ? |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
oricum asta e un montaj cu mai multe intamplari, nu sau intamplat asa una dupa alta in realitate.a fost un azi alta peste 3 zile ,mai zicea cineva ca pe celalat topic cu clipul 2 ca din cauza ca se inta cu viteza si porma urmeaza o curba
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 20:00 |