Detectoare radar in Grecia - ATENTIE!, Infractiune
![]() ![]() ![]() |
Detectoare radar in Grecia - ATENTIE!, Infractiune
SwatKat |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|||
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Deci ... pana la urma cum e ? ai sau nu ai voie ? Cum se mai pricep "ziaristii" nostri sa duca in derizoriu o stire care parea interesanta !!! Pun pariu ca persoana care a publicat stirea nici nu stie ce-i ala radar, daramite antiradar, respectiv detector de radar. Ba as merge mai departe spunand ca persoana nici nu are permis de conducere ... sa ma contrazica ... astept ...
LE: si eu zic ca e vorba de detector pentru ca anti-radarul, din cate stiu este si mai scump si este si ilegal. This post has been edited by mao: 16 Feb 2007, 11:12 |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
vasile82 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 482 Joined: 3 December 04 From: Ploiesti, Bucuresti ![]() |
Corect. Detectorul de radar este una - nu perturba aparatura politiei, iar antiradarul perturba aparatura politiei. Nici la noi nu sunt legale antiradarele, pe cand detectoarele da.
LE: cunoaste cineva legislatia elena referitoare la acest subiect? This post has been edited by vasile82: 16 Feb 2007, 11:43 |
--------------------
Ex Logan,
Renault Fluence
1.6
|
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
Stai nitel, tocmai eu ziceam ca au facut confuzie astia de la ziar intre detector si antiradar. (ca zice ca la noi sunt permise astfel de sisteme). NU CRED CA AI VOIE in Grecia NICI CU DETECTOR.
|
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
la fel e si in Franta... detinerea detectorului (nu numai folosirea!) este considerata infractiune de gradul 5 si se pedepseste cu 1500 euro, suspendarea permisului pana la max. 3 ANI si confiscare detectorul si chiar si a masinii!!!... evident amenda si suspendarea se aplica de politie iar confiscarea si incadrarea ca infractiune o stabileste judecatorul... cam nasol... insa sunt permise avertizoarele de radar, acestea fiind bazate pe GPS si o baza de date cu coordonatele radarelor fixe... oricum, majoritatea sunt radare fixe prin Franta, iar mare parte sunt cu senzori magnetici deci oricum nu pot fi detectate de detectoarele clasice.
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
da' si romanasii aia handicapati! pai ce dreaku cautau cu detectoru in grecia? politistii lor nu opresc un turist decat daca a facut ceva supergrav, pentru radar nu am auzit sa opreasca pe cineva, ce le-o fi trebuit detector nu stiu!...
|
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Eu stiam ca in Franta e legal detectorul de radar de ceva timp..
|
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
gonty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 23 March 03 From: Iasi ![]() |
QUOTE(Bacu @ 16 Feb 2007, 12:52) da' si romanasii aia handicapati! pai ce dreaku cautau cu detectoru in grecia? politistii lor nu opresc un turist decat daca a facut ceva supergrav, pentru radar nu am auzit sa opreasca pe cineva, ce le-o fi trebuit detector nu stiu!... Pai probabil ca-l tineau ostentativ in mijlocul parbrizului |
--------------------
Citroen
C4 2.0 HDI
2007, SX Pack
- IS96DEA
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
am auzit mai demult de la un politist rutier ca a oprit( cand nu erau legale detectoarele ) un audi care avea incorporat din fabricatie sistem de detectare radar. oare acel audi are sau nu are voie sa circule in Franta?
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Si cum anume era incorporat din fabrica?
![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
DAN_DANIEL |
![]() ![]()
|
![]() STAGIAR Group: Members Posts: 167 Joined: 15 October 06 ![]() |
Da, si la stiri, la antena 1 au zis vitele alea proaste ba ca romanii aveau DETECTOR, ba ca aveau ANTIRADAR. Si jurnalistii astia (unii), nu prea le au cu soferia, medicina, etc. Ei se pricep numa la COMPUNERI SI SIFOANE, ca sunt bagati pa pile in breasla.
Cat despre AUDIUL cu detector de radar incorporat, ma tem ca nu exista asa ceva.. probabil avea detector de radar marca AUDI, ca astia e posibil sa faca si d-astea... |
--------------------
DACIA
berlina
2000
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
http://www.autoanything.com/suv/audi/q7/96...2848A2007.aspx# smenu21
uite aici la audi ca accesorii detector ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 05:58 |