Reva Classe cu motor electric !
![]() ![]() ![]() |
Reva Classe cu motor electric !
alphabluesky |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 13 October 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1410 TLX
1987
|
|||
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
da, am vazut una albastra prin bucuresti, nu stiu daca cea electrica sau cea pe benzina, dar mi s-a parut fragila....
oricum surpriza a fost mare cand am constatat ca o conducea un fost coleg de liceu. oricum e simpaticuta ca aspect ! |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Simpatica masinuta...da nu e pe gustul meu.
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
"Masina" e hidoasa. Daca se chinuiau, nu reuseau sa o faca mai urata... Si costa 13 mii euro. Hai sa ne gandim ce putem face cu banii astia... Hmm.. Logan Prestige convertit pe GPL? ...Logan DCI pe GPL? Si-ti raman bani si pentru navigatie. E adevarat nu mergi cu 300lei/km, dar mie mi-ar fi de ajuns.
![]() Autonomie 80km?! ![]() This post has been edited by raqzvan: 28 Jan 2007, 04:58 |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
2 - am vazut pana acum in bucuresti: una rosie( care a venit pe linia de tramvai a taiat fata la 2 benzi de masini si a facut dreapta pe rosu) si una albastra(pe ea scria racing peste tot - si bineinteles cand a iesit din parcare i-a taiat fata unuia care mergea regulamentar). Ce va pot spune cu siguranta e ca un motor de trabant se aude de 1000 de ori mai frumos.
|
--------------------
Renault Symbol
1.5 dci 80 cp Dynamique + clima
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
sefu_alx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 878 Joined: 2 February 06 ![]() |
cam scumpa
![]() |
--------------------
x
y
2009
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Nu-i facuta pentru piata de la noi...e un fel de masina pentru Hormonica...pentru shopping.
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Mai bine imi iau un Matiz la 6000 de euro, eventual ii pun si aluia gepeleu daca am chef, si de restul pana la 13 mii de euro ii pun carburant. AC si Kenwood pot sa am si pe asta.
Singurul avantaj e propulsia electrica, care iti asigura in rulaj lin. Oricum bazaitoarea aia indiana nu cred ca ajunge sa se amortizeze vreodata comparativ cu alte masini. Daca ar fi costat 2-3-4 mii de euro maxim, mai merita, asa nu. |
--------------------
.
.
.
|
|
alphabluesky |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 13 October 06 ![]() |
Oricum pe viitor vor fii mai multe firme de automobile care vor produce masini cu motor electric ,sa nu mai depindem de petrolisti si sa nu mai fie atatea razboaie din cauza petrolului.
This post has been edited by alphabluesky: 29 Jan 2007, 00:49 |
--------------------
Dacia
1410 TLX
1987
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
Pretul este gandit.
Cine ar cumpara o bazaitoare de cateva mii de euro ? Credeti ca oamenii normali ar lua asa ceva ? Va zic eu... NU! E prea mica deci prea inutila omului normal. Pare nesigura in comparatie cu parerea generala a publicului. E total ciudata relativ la asteptarile generale in materie de design... si atunci ce-au facut ? Au facut din masinuta asta un produs de nisa, super scump, pe care sa-l cumpere doar cei cu multi bani si cu un anume fel de curiozitate macar daca nu gust. Daca puneau un pret mic nu se vindea nici macar cum se vinde acum deci e pus inteligent ! |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
adica pentru pustanii de 16 ani care nu mai pot astepta 2 ani sa isi ia carnetul (si ai caror parinti sunt full de bani)
|
--------------------
Renault Symbol
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
Sorinator |
![]()
|
![]() Toriphile (EWF) Group: Members Posts: 188 Joined: 23 June 06 ![]() |
Daca mai pui 8000 de euro iti iei cea mai vanduta si cea mai fiabila masina hibrid din lume, un Toyota Prius, care e un automobil in toata regula nu o tricicleta. In California am vazut o multime si desi nu e cea mai estetica masina, vedetele si personalitatile americane isi fac un titlu de mandrie din faptul ca utilizeaza asa ceva. La noi e prematur sa ne asteptam la o asemenea schimbare de mentalitate. Pe langa motorul electric, Toyota Prius mai are si un motor cu combustie interna ca sa nu te trezesti in oras sau aiurea cersind o canistra de curent.
Detalii despre model: http://www.informatiiauto.ro/toyota-introd...ius-sid574.html sau mai bine aici: http://www.toyota.com/prius/ This post has been edited by Sorinator: 11 Feb 2007, 01:55 |
--------------------
Dacia
Logan Prestige 1.6, 16 V,
2006
|
|
sebybv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 8 August 05 From: Brasov ![]() |
Toyota Prius Plug In este un concept care deja e pe strazi. Este acelasi hibrid, dar se poate incarca la orice priza si are un consum de 125 mile per galon. (Asta ar veni cam 2%). Viitorul suna bine!
PS: Am vazut "Who killed the electric car"...trist insa acolo unde americanii au inchis ochii, vor profita din plin asiaticii. Bagati un ochi aici: http://www.pluginamerica.com/ si aici: http://www.zapworld.com/ZAPWorld.aspx?id=388 This post has been edited by sebybv: 11 Feb 2007, 09:27 |
--------------------
Mazda
6 2.0 CD 143CP SPORT
2006 "...The force is strong with this one..."
- Seat Leon 1,6 16v 105 CP - 2001 |
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Altii prin alte tari dau "drepturi speciale" masinilor hibride.
http://hosted.ap.org/dynamic/stories/H/HYB...EMPLATE=DEFAULT Nu stiu de ce, dar am o oarecare banuiala ca in 5-10 ani o sa fie cam asa: "masina ta emite prea multe porcarii, ia mergi matale doar in afara orasului, doar pe banda 1, doar cu maxim 70 km/h, la tine intervalele de ITP noxe o sa fie de 6 luni". |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Nu e adevarat, Toyota prius are un consum mixt de 4,3%, informeaza-te si tu, numai zii asa din ce ai auzit in statia de ratb. Iar la emisii de CO2 un reno megan 1.5dci sta mai bine decat prius asta...
This post has been edited by diesel_power: 11 Feb 2007, 12:10 |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
SerbanS |
![]()
|
Corect - dar pentru americani 4.3% e o adevarata minune
![]() |
--------------------
Renault Symbol
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Pai tocmai, ca nu e diesel, e pe benzina. Eu nu as cumpara-o pt faptul ca are 2 motoare si cu cat un sistem e mai complicat cu cat fiabilitatea scade, media timpului de buna functionare e mai mica, si e si urata ca naiba.
Acum e adevarat ca o fi cea mai putin poluanta masina pe benzina dar sa fim seriosi, sunt multe alte masini (diesel) care polueaza la fel sau mai putin, prius este doar o chestie de marketing. Daca si-ar cumpara vedeta X un megan 1.5dci nu ar remarca nimeni ca ii pasa de mediul inconjurator, dar daca isi ia mult laudata prius e cu totul altceva. Am vazut si un episod din Top Gear in care apare prius, e adevarat ca nu e o emisiune f obiectiva dar Jeremy zicea ca 4.3% e doar un consum teoretic pt mers super linistit, caci daca vrei sa conduci cat de cat vioi, vioi spre sportiv atunci motorul pe benzina functioneaza in continuu si nu ai facut nici o treaba. |
--------------------
Renault
2005, Fidji
|
|
sebybv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 8 August 05 From: Brasov ![]() |
QUOTE(diesel_power @ 11 Feb 2007, 12:10) Nu e adevarat, Toyota prius are un consum mixt de 4,3%, informeaza-te si tu, numai zii asa din ce ai auzit in statia de ratb. Iar la emisii de CO2 un reno megan 1.5dci sta mai bine decat prius asta... Daca afirmatia ta se referea la ce am scris eu, nu ai nimerit, eu vorbeam de conceptul Prius Plug In care se si incarca si ala are o autonomie de 125mpg. Iar daca tu esti fan logan eu nu am cum sa te conving ca Prius polueaza mai putin. Deja incep sa inteleg cat e de greu de schimbat un sistem, dupa ce am citit un singur post pe un forum. Imi dau seama cat va dura pana cand masinile electrice vor fi pe strazi in numar mai mare decat cele cu petrol... |
--------------------
Mazda
6 2.0 CD 143CP SPORT
2006 "...The force is strong with this one..."
- Seat Leon 1,6 16v 105 CP - 2001 |
|
Sorinator |
![]()
|
![]() Toriphile (EWF) Group: Members Posts: 188 Joined: 23 June 06 ![]() |
Ideea e ca la Prius motorul electric cu emisii zero e cel principal, care functioneaza in cea mai mare parte a timpului. Asta pe langa faptul ca "intre mașinile cu motoare cu combustie internă, Prius este de departe cel mai puțin poluant, iar emisia de CO2 se situează la nivelul emisiei unei mașini compacte" iar "emisiile nocive ale modelului Prius sunt cu 40% mai scăzute decât normele europene pentru 2005", asa cum se spune in articolul citat.
|
--------------------
Dacia
Logan Prestige 1.6, 16 V,
2006
|
|
diesel_power |
![]()
|
Nu sunt nici fan Logan, nici Prius.
|
--------------------
Renault
2005, Fidji
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 04:57 |