Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Ce se intampla, doctore?!, Stergem posturi sa ne aflam in treaba??

rmg
post 2 Feb 2007, 22:08
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

Am deschis topic si aici pt ca banuiesc in locul unde am pus initial postul in care-mi manifestam nemultumirea un moderator il va sterge ca sa mai castige ceva spatiu pt forum. Sau poate trebuie sa definim ce inseamna on-topic si off topic! Ca daca eu deschid topic caam facut pana la masina iar cineva zice ca el si-a luat Logan in rate poti spune ca esti off topic. Dar daca unul zice ca e nu stiu ce oferta si altul zice: stai asa ca nu-i chiar asa roz cu ofertele astea ce facem? Off topic, desigur! Si ce facem atunci? Stergem tot, in loc sa ne facem datoria de moderatori si sa moderam o discutie, sa anuntam cand se iese din aria topicului respectiv si eventual sa sanctionam un user care insista in greseli.
Asa vad eu problema si ma deranjeaza abuzurile. M-am straduit sa raspund in acel post cu cat mai multe argumente si cineva si-a batut joc de efortul depus de mine!

http://www.reno.ro/index.php?showtopic=45912&st=120

"Acum am vazut ce fel de curatenie s-a facut pe acel topic. Sa-i fie rusine aluia care a facut-o!!! Era vorba de 2 interventii care discutau pe marginea ofertei pt 2.0dci, deci on-topic si care ridicau niste probleme la care poate altii nu s-au gandit sau nu s-au lovit si fugeau repede sa-si ia o astfel de masina fara a fi macar ff atent la ce cumpara sau la anumite aspecte.
Inteleg ce inseamna sa incerci sa tii in mana un astfel de forum, sa nu se abereze la greu dar acolo chiar nu era cazul! In plus erau si haioase! Cei care sterg posturi asa aiurea sa se abtina sau macar sa anunte ca discutia a deviat off topic si daca se insista sa atentioneze userii, nu sa stergi ca sa te afli in treaba!

Inainte postam si pe autoshow forum insa din cauza unor practici asemanatoare in care tot felul de moderatori neaveniti faceau ce ii taia capul si ff multi useri de acolo au fost lezati. Eu nu in mod direct insa daca o faci la cativa, o poti pati si tu si eu nu inghit astfel de practici!
Asa ca nu lasati acest forum sa devina locul de joaca al unor moderatori nepregatiti sa fie moderatori, care in cele din urma alunga userii. In plus riscati sa fiti acuzati ca musamalizati anumite lucruri, asa cum s-a intamplat si pe forumul mai sus amintit unde o gramada de posturi dispareau pt ca ridicau anumite probleme deranjante pt sponsorii site-ului. Eu inteleg ca pe site e ditamai reclama la super/mega oferta Renault dar fiti echidistanti ca altfel ramaneti doar voi, moderatorii. Si nu-i funny deloc! "

--------------------
Renault Laguna II 1.9dCI break 2002 Initiale
Ex: Renault Laguna 2002, 1.9dci Dynamique
Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
AlexV
post 3 Feb 2007, 00:05
Post #2

Admin?

Group: Admin

nu am apucat sa ma uit in detaliu despre ce ai scris (adica ce s-a sters) dar pot sa iti spun ca singurele actiuni de moderare pe acel topic sunt ale lui dan ghetau care nu are decat o luna si jumatate de cand este moderator. este la inceput si nu trebuie luat la pumni pentru asta.

faptul ca de o saptamana (parca) apare reclama de la renault pe forum nu are nici o legatura cu noi. Forumul are un contract cu o firma de publicitate online , mediacafe, care numai ea stie ce si cum e cu reclamele. Nu stiu daca renault a apelat direct la ea, sau firma de publicitate a lor sau cine anume, nu pot decat sa ii le multumesc celor de la mediacafe pentru ca si-au dat interesul. Personal sunt foarte fericit ca apare reclama renault pe forum. M-ar durea foarte tare ca de maine sa apara reclama la vw sau skoda, lucru care nu depinde de mine si de nimeni care se ocupa de acest forum. As vrea sa fie inteles acest lucru. Publicitatea de pe forum nu are nici o legatura cu continutul forumului. (ma repet: oare ar mai fi topicul asta aici daca am avea vreo legatura cu RR??? http://www.reno.ro/index.php?showtopic=40919)

in continuare voi incerca sa aflu despre ce posturi este vorba si personal te-as sfatui sa vorbesti direct pe PM cu dan si sunt convins ca va veti intelege.

Later Edit:
acesta este postul in cauza? altul nu gasesc.
QUOTE(rmg)
Pai hai sa vin si eu cu cateva:
- cauciucuri: cam toate marcile auto clasa medie nu premium umbla la ele. Pun alte marci sau clasa inferioara la aceeasi marca
-sa zicem un capac la motor
-un scut sub motor
-defecte tapiterie
-defecte vopsire (cateodata retusate)
-poate versiuni mai vechi ale echipamentelor sau consumabilelor: becuri, baterii, uleiuri, senzori, etc
- poate componente gen turbina, casete directie reconditionate!?
- un airbag in plus minus nu cred ca mai conteaza la romani
-cateodata versiuni mai castrate sau mai vechi ale motorului
- tipuri de jante
- 2 pedale in loc de 3(asta-i din top!)
Si daca mai beau o bere, mai gasesc cateva, dar trebuie sa desfac motorul! blink.gif

Umbla vorba prin targ ca mai toti constructorii generalisti scot de pe banda masini pt vest si pt est. Nu stiu cat e paranoia si cat adevar! Plus ca pt ei e mai usor sa reduca pretul sau sa reorienteze masinile care nu trec la calitate sau trec cu anumite procentepe anumite piete decat sa o reintroduca pe fluxul de productie!
Ar trebui sa aiba o fabrica numai de remediat micile defecte remarcate la CTC! Oare de ce toata lumea a observat ca parca totusi masinile aduse de afara sunt altfel decat astea de la noi?? acelasi model, aceeasi echipare, dar parca dom'le, ceva e altfel! si aici vorbim de clasa mare, la clasele mai mici e jale: nu tu ESP, nu tu ABS, nu tu volan! Pai ce mama naibii cumparam? Logan?! (sa ma scuze posesorii dar nu mi-a venit altceva in minte, nu stiu ce e cu mine wacko.gif )

This post has been edited by rmg: 30 Jan 2007, 22:33

--------------------
Toyota RAV4 2.0
"Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
+
Frank SF
post 3 Feb 2007, 01:25
Post #3

Membru autentic

From: Bucharest

nu e numai asta, mai e si un post al meu unde combateam postul lui rmg....

sincer mi se pare ca nu erau asa off-topic sa fie sterse....

--------------------
BMW 325xi Logan 1.6 1.6 Berlina 1310
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
+
AlexV
post 3 Feb 2007, 01:41
Post #4

Admin?

Group: Admin

QUOTE(frank sf)
ratilor, sunteti paranoici..... biggrin.gif
ziceti de anvelope - aratati-mi mie un laguna care a venit livrat de nou cu alte anvelope decit continental.
variante castrate sau mai vechi ale motorului ? e poate cel mai modern commonrail in 4 cilindri la ora actuala
un airbag mai putin ? adica ce, credeti ca pe bord scrie airbag dar dedesupt nu e montat ?
turbina si casete de directie reconditonate ? pe o masina noua iesita din fabrica ? C'MON !
nu va dati seama ca e mult mai costitisitor sa faci doua feluri de masini, unele pentru vest, celelalte pentru est decit sa folosesti acelasi standard indiferent de destinatia masinii ?

e adevarat ca sunt producatori care ofera echipari mai "aerate" pentru Europa de Est decit cea de Vest (mai putine echipamente incluse in standard) sau nu ofera anumite optionale sau anumite motorizari, dar in toate aceste cazuri putem sa ne informam si sa luam decizia informati.

postul tau este un rapuns sa zic corect la postul lui rmg.
dar trebuie sa recunosc ca nu inteleg nimic din primul post. e doar o insiruire de componente care se afla sau nu pe masina respectiva, care merg sau nu .... si se termina cu o alta apreciere personala pe care iarasi nu o inteleg.

daca e sa inteleg ceva e ca e un pic "caterinca": "- 2 pedale in loc de 3(asta-i din top!)"

BTW, eu nu am observat ca "toate" masinile aduse de afara "parca" sunt mai bune decat cele de la noi.

--------------------
Toyota RAV4 2.0
"Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
+
claus
post 3 Feb 2007, 01:50
Post #5

private spice

rmg.. se intampla si mici greseli.. stii vorba aia.. a gresi e omeneste .. smile.gif
acum, mie, unul, nu mi se parusera chiar off-topic posturile alea.. adica, fiecare avea ceva constructiv in el..

--------------------
renault megane II 2003 confort dynamique
+
rmg
post 3 Feb 2007, 21:50
Post #6

Membru autentic

@claus: Exact asta spuneam si eu, ca nu era intru totul off topic. Era si putina caterinca dar si informatie utila. Ca asa e frumos pe un forum!
@AlexV: daca vrei, putem deschide un topic in alta zona de discutii, gen Diverse unde sa detaliem ce am vrut sa spun (of course, sunt carcotas dar nu ma pot abtine biggrin.gif )
Eu efectiv incercam sa combat oferta Renault si sa spun ca nu toate lucrurile sunt asa roz si data fiind natura pietei auto din Romania, trebuie sa fim atenti. Iar discutia era despre oferta cu 2.0dci, de aia m-am bashicat!
Iar atentionarile care au venit erau un rau facut: vedeti ca am facut curatenie si am sters ce era in plus, adica off topic! Frumos era sa fim atentionati daca discutia era pe aratura, eventual noi veneam cu argumente ca ar avea totusi o legatura si abia daca userii nu intelegeau se luau masuri! Asa vad eu moderata o discutie!

In rest, numai de bine!

Marius.

--------------------
Renault Laguna II 1.9dCI break 2002 Initiale
Ex: Renault Laguna 2002, 1.9dci Dynamique
Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu!
+
ydaniel
post 8 Feb 2007, 09:56
Post #7

Adrenaline junkie!

From: black sea

si mie imi sunt sterse posturile la greu!!!!!!

--------------------
Oriunde, oricand... ARO!
Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita!
+
argon
post 8 Feb 2007, 10:44
Post #8

Mesaj semiautomat

@ydaniel, unele numai posturi nu se pot numi wink.gif

--------------------
Renault Laguna - 2.0 DCI 16v 180 2007
Fara turbo, viata e pustiu.
+
EUROPE_
post 8 Feb 2007, 13:13
Post #9

membru reactiv

From: Craiova

Ca ăsta al meu biggrin.gif .

--------------------
Renault Fluence 2010 1.6 16v Evo Life
Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
+
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 17th August 2025 - 19:49
Dacia