[VIDEO] Locomondo, Iata cine ne va reprezenta la Eurovision
![]() ![]() ![]() |
[VIDEO] Locomondo, Iata cine ne va reprezenta la Eurovision
Marius97fer |
![]()
|
||
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
|
||
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|||
Lex Luthor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.112 Joined: 25 April 05 ![]() |
Se pare ca baietii de la Locomondo nu sunt chiar asa de "nevinovati" cum ii considera unii ori poate ca au sfatuitori destepti.
Acest ritm de Leva's Polka este considerat un "earworm" sau, mai pe intelesul profanilor un ritm pe care daca il auzi, iti ramane intiparit in minte si este foarte greu sa ti-l scoti de acolo. Este o manipulare de genul mesajelor subliminale care se foloseau in unele spoturi publicitare. Eu cred ca l-au ales special pentru aceasta "calitate" ![]() Cred ca s-au documentat bine baietii. Ritmul de Leva's Polka si Loituma au constituit un Internet_phenomenon, denumit chiar "The Loituma Earworm Phenomenon" Ati fi mirati daca ati vedea cate prelucrari si adaptari sunt facute dupa el. |
--------------------
----
----
---- ---
|
|
Forum Bot |
![]()
|
Membru autentic Group: Bot Posts: 1.618 Joined: 10 July 06 ![]() |
Lex Luthor:
|
-------------------- |
|
Forum Bot |
![]()
|
Lex Luthor:
|
-------------------- |
|
Forum Bot |
![]()
|
Lex Luthor: Si unul din cele mai haioase (care, spun gurile rele" ar fi sursa de inspiratie a melodiei celor de la Locomondo):
Holly Dolly - Leva's Polkka - Loituma |
-------------------- |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.707 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Sunt singurul care e de parere la Leva's Polka seamana nitel cu Ciuleandra noastra cand ajunge la viteza maxima?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu
![]() PS: Stie cineva ce inseamna versurile din melodia originala? |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
codru50 |
![]() ![]()
|
![]() You have chosen to ignore Sony Group: Members Posts: 73 Joined: 21 October 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
/
/
/ Fost proprietar de Dacia SuperNova, Rapsodie, 1.4, 75CP, 2001
|
|
Forum Bot |
![]()
|
Gabi: Melodia originala
|
-------------------- |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.707 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Versurile de la Leva's Polka si traducerea:
http://www.giochieflash.it/speciali/loitum...as-polka-lyric/ |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Mersi mult! Intre timp reusisem sa le gasesc, dar nu am mai avut timp sa poostez aici.
Foarte interesanta melodia originala. ![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
mie asta mi s-a parut ca seamana putin cu ciuleandra (locomondo),pastrind proportiile chiar am luat-o de pe odc sa ma conving...concluzia a fost ca nu e chiar asa ...curios ca si altii s-au gindit...cred totusi ca e stilul de la foarte lent la foarte rapid
melodia imi place in continuare si fetita mea de 13 ani zice ca e super ![]() This post has been edited by apostol_emil: 16 Feb 2007, 20:21 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 09:08 |