Abuz din partea lui DragosP, Reclamatie!
![]() ![]() ![]() |
Abuz din partea lui DragosP, Reclamatie!
UXE |
![]()
|
||
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(UXE @ 11 Feb 2007, 10:51) ..deci nu ma lua pe mine cu setari de pe calc meu ca stiu si eu care e diferenta dintre un server si un client...deci e clar din cauza clockului de pe server.... Ba te iau, pentru că n-ai setările făcute cum trebuie. Mergi acolo unde ți-am indicat și setează la "Time Zone" GMT+2 și-ai să vezi că orele vor coincide! Și e normal ca de pe toate calculatoarele de pe care intri să vezi aiurea, pentru că e vorba de setările tale de pe forum, nu din calculatoare! Mai citește ce-am scris și poate te lămurești! ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
deci ......GMT +2 Bucharest asta e la mine pe calc in Time zone...
ce setari de pe forum? iar ma iei cu d-astea? ce nu intelegi? chestia aia cu gmt-ul e ptr ceasul de pe calc tau...CLAR modifica te rog si pune la GMT + 3 ore de ex Bagdad ...si surpriza ! ora serverului ramane aceeasi.... deci ce faci pe calc tau se modifica pe cal tau....ce se modifica pe server se modifica pe server........oriunde ai intra din lumea asta ora serverului e vazuta la fel ......got it? |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Daca aveai macar putina atentie sa cauti in setarile forumului, iti aparea si ora corecta pe forum. Probabil pentru tine panoul ala de control este pus doar asa de frumusete. Si uita asa mai apare cate un Colombo pe forum ..
This post has been edited by IRONICK: 11 Feb 2007, 11:18 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Uxe, desi nu merita efortul, incerc si eu
![]() Apasa la intamplare pe numele unui user, pentru a-i vedea profilul. Acolo vei avea o rubrica numita: Ora locală a utilizatorului! Eh, ora aia nu depinde de ora din calculatorul nimanui!!! Depinde de ora serverului DaciaClub la care se adauga corectia de fus orar si ora de vara, cele din setarile facute de user cand s-a inscris sau cand si-a editat profilul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ca nu vrei sa intelegi, asta e alta problema... Pot sugera inchiderea topicului? ![]() This post has been edited by Catalin Marinarul: 11 Feb 2007, 11:20 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(UXE @ 11 Feb 2007, 11:12) deci ......GMT +2 Bucharest asta e la mine pe calc in Time zone... ce setari de pe forum? iar ma iei cu d-astea? ce nu intelegi? chestia aia cu gmt-ul e ptr ceasul de pe calc tau...CLAR Hai mai UXE, chiar atat nu intelegi si tu. Intra la "My controls" ==> "Board Setting" ==> selecteaza din lista aia "GMT + 2 hours" si o sa vazi ca apare ceasul corect. DragosP ti-a explicat atat de bine si n-ai inteles... |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
UXE |
![]()
|
ok am gasit din setarile forumului si acum imi apare bine (eu aveam impresia ca de pe calc clientului te referi).desi ai mentionat ca din forum e ...
..dar ideea e ca eu pana acum nu am stiut ..n-am stat sa intru in toate setarile din contul meu sa vad ce si cum....si ma gandesc ca mai sunt si altii care nu stiu... oricum invatatura de mine sa fie ! ![]() PS: asa e cand te uiti la film ..mai raspunzi la un topic.. ![]() This post has been edited by UXE: 11 Feb 2007, 11:26 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Macar puteai sa iti ceri scuze pt felul in care te-ai dat cocosul cu cea mai mare creasta si nici dreptate nu aveai.
Oameni si oameni... |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
- MS 06 BCL pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(Steffyx @ 11 Feb 2007, 11:58) Macar puteai sa iti ceri scuze... ...De parcă a pierdut cineva cei șapte ani de acasă pentru a se găsi pe stradă... ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(chcstefan @ 10 Feb 2007, 23:40) Getting warm in here, huh ? ![]() 1. Va rog sa-i stergeti contu' lu' DragosP si sa-i aplicati o corectie fizica in fata intregului forum! Asa nu se mai poate! 2. Va rog frumos sa-mi cresteti nivelul "warm-ului" cu 100 de procente si asta cit mai repede! Explicatie pentru toate matracucile angoasate de nivelul warn-ului din dotare: ba, nu va sta salariu' in nivelul warn-ului, nu va iubesc gagicile daca aveti warn-ul imaculat, nu deveniti nici mai frumosi, nici mai destepti si nici mai bogati daca aveti warn-ul mic! Si-n rest... ramine cum am stabilit! ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Stop. S-a dovedit de fapt ca cel incriminat nu a furat ci i-a fost furata, si ca nu era o masina ci era o bicicleta.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 17:03 |