Nokia ofera harti descarcabile gratuite
![]() ![]() ![]() |
Nokia ofera harti descarcabile gratuite
catalin80 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 728 Joined: 30 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|
Marius81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 30 June 04 From: - ![]() |
Ar fi super tare. De vreo saptamana caut un program cu harti care sa le pot pune pe telefon dar nu am gasit nimic free.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
dya |
![]()
|
![]() Membru fost gras Group: Members Posts: 386 Joined: 25 August 05 ![]() |
hihihi siteu' de unde sa dai jos softu' nu se deschide, oare de ce?
|
--------------------
Nissan
Qashqai
2008 1.5dCI 105CP
|
|
catalin80 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 728 Joined: 30 July 04 From: Bucuresti ![]() |
dupa 10 februarie.....
momentan poti downloada hartile , care pot sa-ti spun ca sunt pt 150 tari |
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai mai dureaza ceva pana sa poti lua softul. Scrie acolo jos Coming soon...
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
catalin80 |
![]()
|
|
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|
Marius81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 30 June 04 From: - ![]() |
Hartile se pot lua dar softul inca nu.
Pare promitator oricum din ce am citit mai ales ca e foarte folositor chiar daca nu ai GPS. QUOTE bine bine dar de unde se pot descarca hartile? Instaleaza MapLoader si le cauti cu el This post has been edited by hadessutzu: 9 Feb 2007, 11:47 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Gabi |
![]()
|
![]() Preacuvincios moderator Group: Members Posts: 591 Joined: 25 July 03 From: Bucuresti ![]() |
bine bine dar de unde se pot descarca hartile?
|
--------------------
Renault
Megane 2 bicorp
2004 - 1.5 dci Conf Exp
- XXXXXXX
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Citeste articolul, da click pe link-ul din articol ... si de acolo nu mai este mare treaba.
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
catalin80 |
![]()
|
http://www.smart2go.com/en/help/maploader
de aici , dar cred ca le-a cazut serverul ![]() pot sa pun kitul de instalare , daca nu e in contradictie cu legile forumului |
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|
Gabi |
![]()
|
![]() Preacuvincios moderator Group: Members Posts: 591 Joined: 25 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Mersi frumos
cand am ddat eu click mai devreme pe articol link-ul nu mergea( cel cu softul) |
--------------------
Renault
Megane 2 bicorp
2004 - 1.5 dci Conf Exp
- XXXXXXX
|
|
Marius81 |
![]()
|
este 10 februarie dar se pare ca site-ul nu mai merge....
am eu probleme cu browserul sau "e de la ei" ? |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
programul l`am luat acum (map loader) l`am instalat dar cand ii dau ok sa caute pe net zice : the connection to the map server has been interrupted. please make sure that your internet connection is working and retry. if you still cannot download, please try again later.
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Iulik_21 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 18 October 06 ![]() |
Si chestia cu hartile merge si pe un 6230i?
|
--------------------
Dacia;Daewoo
1300;Cielo 1.5 Sohc
1975;1997
- CT 05 ULK;CT 04 ZSG
|
|
kostake |
![]()
|
![]() Membru relaxat Group: Members Posts: 187 Joined: 1 February 06 ![]() |
La mine a mers.
Beleaua e ca nu am destula memorie la telefon(6020). ![]() ![]() Oricum am oncercat mai mult de curiozitate. |
--------------------
dacia
logan 1,4
2005 laureat
- B 10 xxx
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Aveti idee, pe un Sony Ericsson ar merge?
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Sigur, dacă scrie "Nokia" pe el!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Marius81 |
![]()
|
@kostake
ce anume ti-a mers ??? programul inca nu poate fi descarcat. Poti descarca doar MapLoader, care pentru a putea sa-l folosesti si sa iei harti de pe net trebuie sa fi folosit programul intai.... |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Au dat drumul la site, si nu trebuie sa ai neaparat Nokia, lista de aparate suportate e mai mare!
Descarc acum. |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Vedeti ca mie mi-a facut figuri site-ul la downloadarea programului propriu-zis pentru telefon cand l-am accesat cu Firefox. Daca aveti probleme, incercati cu IE.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
cum e Ovidiu ?
ce ai descarcat (ca harta) ? |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Deocamdata am descarcat aplicatia pentru WM5, instalat pe PDA, merge. Acum ma lupt cu MapLoader intr-o masina virtuala (eu sunt pe Linux, ei au doar varianta de Windows) si cica nu vrea decat daca am un stick sau device-ul conectat la calculator. Astia cred ca userii sunt idioti, ce era asa complicat sa-mi zica "ia fisierul asta si pune-l acolo"... Voi reveni.
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
am descarcat si io maploaderul. da' ca sa pui harti pe mobil iti trebuie musai card de memorie. in memoria telefonului nu merge.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
Eu am bagat cum zic ei acolo un SD intr-un card reader... dar nu-l vede
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
|
|
Iulik_21 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 18 October 06 ![]() |
Am downloadat map loaderul! L-am instalat, si cand dau sa intru in nokia maploader, imi da eroare! De ce?
|
--------------------
Dacia;Daewoo
1300;Cielo 1.5 Sohc
1975;1997
- CT 05 ULK;CT 04 ZSG
|
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
A reusit cineva sa descarce vreo harta cu mapdownloader?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
2006
- B56... Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
ovidiusoft |
![]()
|
Nu. Dar mi-a mers direct de pe PDA, dupa ce mi-a trecut prin cap sa-i dau drumul si la WiFi
![]() Concluzia ar fi urmatoarea: nu se poate compara cu un sistem de navigatie gen TomTom sau iGo/MioMap, daca deja il aveti sau va permiteti. Dar pentru ceva gratis nu are nici un fel de concurenta. |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
|
|
Marius81 |
![]()
|
Pentru Bucuresti nu este prea util pentru ca desi are cam 95% din strazi, nu te poti folosi de functia de cautare sa stabilesti un traseu pentru ca nu le gaseste.
In schimb am bagat si harta pentru Roma si la aceea se descurca perfect si ar fi foarte util pentru navigatie in lipsa unui PDA. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
hadessutzu - ai reusit sa instalezi harti pe telefon sau vorbesti tot de PDA?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
2006
- B56... Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
Marius81 |
![]()
|
Pe telefon am instalat (N73).
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 15:54 |