Portbagaj exterior / plafon, si ce bare de plafon sunt necesare
![]() ![]() ![]() |
Portbagaj exterior / plafon, si ce bare de plafon sunt necesare
twingooo |
![]()
|
||
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
2007, Privilege mens sana in corpore barosano!
|
|||
brasil |
![]()
|
![]() Mai bine organ decat membru Group: Members Posts: 140 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
eu mi-am luat THULE otel plastifiat cu 580 RON
bare suporti de sprijin si ceea ce e foarte important n-a sosit inca in tara vorbesc de kitul de montaj care reprezinta talpica de prindere pe plafon specifica fiecarei masini eu ma gandesc pentru momentele in crae n-am cutia pusa sa fac un fel de perdeluta solara pe bare pentru ca nu pot merge cu trapa deschisa cand ma bate soarele in cap idei? |
--------------------
Ford Mondeo Turnier
TDDI, 116 caluti frumosi
2001 Renault Twingo Soleil 1998, 8v PACE VOUA, TUTUROR ! |
|
brasil |
![]()
|
![]() Mai bine organ decat membru Group: Members Posts: 140 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
salut
bubu al meu are deja bare thule si suporti ptr. biciclete saptamana viitoare merge la reparat aripa stg fata si o sa fie ca nou am sa duc si fordul sa-mi repare aerul conditionat si cred ca o sa incep sa ma dau cu el bubu merge la nevasta dar eu voi ramane aici This post has been edited by brasil: 28 Jun 2007, 16:11 |
--------------------
Ford Mondeo Turnier
TDDI, 116 caluti frumosi
|
brasil |
![]()
|
revin cu poze dupa aproximativ un an...
dar poate ajuta Attached thumbnail(s) DSC00400.JPG ( Size: 713.29k ) Number of downloads: 1620 DSC00401.JPG ( Size: 666.39k ) Number of downloads: 1830 DSC00402.JPG ( Size: 640.06k ) Number of downloads: 1785 |
--------------------
Ford Mondeo Turnier
TDDI, 116 caluti frumosi
|
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
o sa pun si eu cu ale mele luate de la reno.mentionez ca daca nu sunt folosite si planuiti un drum lung, la modelul cu trapa textila se aude(cu ale mele)ca intr-un avion.
|
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
|
|
siradu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 5 February 07 From: Bucuresti ![]() |
am cumparat de pe ebay niste bare pentru Twingo facute de Renault. Trapa nu se deschide in totalitate dar nu se aude nimic ciudat ianuntru. Cu 2 biciclete pe ea masina nu mai are stabilitate la 120km/h in rest totul a fost bine. Atasez si niste poze
Attached thumbnail(s) DSC00713.JPG ( Size: 1.4mb ) Number of downloads: 1723 DSC00715.JPG ( Size: 2.2mb ) Number of downloads: 1647 |
--------------------
Renault
Twingo
- CT 14 TOY
2001
|
|
brasil |
![]()
|
noi am cumparat nist bare de otel care "fluiera" din cauza muchiilor ascutite
problema se poate rezolva relativ usor daca invelim in ceva fonoabsorbant (burete, izolirband cauciucat, etc.) barele in ceea ce priveste stabilitatea cu doua biciclete e normal sa fie asa iti sugerez sa cumperi din supermarket niste chingi cu auto blocare si sa strangi si bicicletele intre ele si bare ( sa rigidizezi ansamblul bicicleta-suporti-bare) ai sa constati o imbunatatire semnificativa a stabilitatii |
--------------------
Ford Mondeo Turnier
TDDI, 116 caluti frumosi
|
twingooo |
![]()
|
acelasi tip de bare ca siradu.insa la mine se aude ca la nebuni la 120 si nu cred ca e vorba de colturi ca la modelul asta nu exista colturi
|
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Poate din intamplare mai aveti codul barelor?
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.897 Joined: 24 July 06 ![]() |
Am decis fac acest topic in scopul de a informa modul in care se pune porbagajul extern la Twingo.
Barile de sustinere au codul 7701410614 iar porbagajul se prinde ca in poza de mai jos. Pentru a observa zona de prindere, uitati-va pe chederul geamului din spate si o sa vedeti 2 sagetute " > < " . Eee intre aceste sageture se prinde bara din spate. This post has been edited by bubu782001: 2 Jul 2010, 12:53 Attached thumbnail(s) AAF105.jpg ( Size: 19.24k ) Number of downloads: 565 |
--------------------
Renault
Clio 3
- -
2007
|
|
alexmitzu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 27 January 10 From: Popești-Leordeni ![]() |
vad ca in Germania costa 69€, la noi cred ca ajung undeva la 4-500 RON
|
--------------------
Renault
Scenic 3 1.5 dci 110CP
2011
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
De ce crezi tu asa?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
bubu782001 |
![]()
|
Oare la Renault Romania au acelasi pret ca cei din Germania ? Sau se duce pe la un 75 - 80 euro ?
This post has been edited by bubu782001: 2 Jul 2010, 13:54 |
--------------------
Renault
Clio 3
- -
2007
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Am cautat si eu intr-un timp, gasisem la Thule cea mai mica cutie + suportii si barele in jur de 12 mil.
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
alexmitzu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 27 January 10 From: Popești-Leordeni ![]() |
daca pe paravanturi la serus mi-au cerut 215Ron, de ce ar cere pe ele mai putin... acelea universale cu tot cu legaturi le-am gasit pe la 500Ron...
|
--------------------
Renault
Scenic 3 1.5 dci 110CP
2011
|
|
MIHAELY |
![]()
|
![]() membru asociatiarenault Group: Members Posts: 291 Joined: 26 January 09 From: BC. ![]() |
Cu..
bare de aluminiu + incuietori aproape 140 Euro ![]() 5 Jul 2010, 16:20: Si de atasat pe haion....: This post has been edited by MIHAELY: 5 Jul 2010, 16:20 Attached File(s) ![]() ![]() |
--------------------
renault
twingo/megane II
nov. 2001 initiale paris/2003dinamyque 2.0 16v
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
O chestie misto am gasit tot la portbagaje.ro:
rucsac.jpg AUTORUCSAK Kamei * Se monteaza pe haion * Se poate cara ca o geanta de umar, sau pe role * Se pliaza * Se monteaza si se demonteaza de pe haion, in cateva secunde * Volum, 120 litri * Pret: 150Euro+TVA Merge pe Twingo Mihaely,am postat amandoi in acelasi timp rucsacul ![]() This post has been edited by Tamango: 5 Jul 2010, 16:23 |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
sckhreech |
![]() ![]()
|
![]() TWINGAR Group: Members Posts: 233 Joined: 11 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Salutare ,
Deschid acest topic cu urmatoarea rugaminte : are cineva montat pe Twingo vreun sistem de bare transversale ? Daca da , il rog frumos daca poate pune o poza cu sistemul de prindere al acestora . Eu am un set de bare transversale de la Thule , dar nu gasesc doar sistemul de prindere ca sa il iau separat ....si vrioam sa imi fac o idee cum arata unul de la o alta firma , si eventual sa imi confectionez unul asemanator. Va multumesc. |
--------------------
Twingo
C064
- DE BUCURESTI
1995 Renault Twingo 1.2 16v Expression 2003
|
|
sckhreech |
![]()
|
![]() TWINGAR Group: Members Posts: 233 Joined: 11 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc pt, raspunsuri . Am cautat pe forum , am citit dar vroiam sa stiu daca cineva are poze exact la sistemul de prindere , deoarece la barele pe care le am eu de la Thule din pacate nu pot sa iau doar kitul de prindere pt ca cei de la Thule nu vand separat kitul . Ma interesau pozele pentru ca vreau sa imi confectionez eu kitul din 2 motive ...1 nu am gasit doar kit de prindere la nici un fabricant , au ceva cei de la La Prealpina dar din pacate nu aduc doar kitul de prindere si 2 am acces la multe materiale si scule petru prelucrarea metalelor.
|
--------------------
Twingo
C064
- DE BUCURESTI
|
|
sckhreech |
![]()
|
Hop si eu cu ulima achizitie pt Twingo : cutie Thule
Photo_0043.jpg ( Size: 389.43k ) Number of downloads: 420 |
--------------------
Twingo
C064
- DE BUCURESTI
|
|
Tamango |
![]()
|
Wow, poti pune detalii te rog ? De unde, pret separat pentru cutie, bari si sistem de inchidere, poze mai detaliate ?
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
sckhreech |
![]()
|
Salutare ,
Cutia este de la Thule , este Thule Lyberty 320L , iar barile transversale sunt de Opel Calibra , Astra , Kadett de la Sherpico din aluminium. Barile s-au potrivit la marele fix dupa ce am scos ornamentul de cauciuc de pe marginea plafonului . Dunca metalica de pe plafon de sub ornament sunt identice cu cele de la Opel , asa ca barile s-au potrivit la fix. Cutia si barile au fost luate de la seful meu la un pret foarte bun , el nemaiavand masina pe care au fost montate , si avand nevoie de o cutie mult mai mare acum la noua masina. Stiu ca am facut o mica improvizatie ca am scos ornamentele negre , dar oricum eu folosesc cutia doar in concediu , asa ca atunci cand nu o folosesc , pun ornamentele la loc. Poze mai detaliate deseara , poza aceasta a fost facuta de la balcon aseara. This post has been edited by sckhreech: 9 Aug 2010, 09:27 |
--------------------
Twingo
C064
- DE BUCURESTI
|
|
Tamango |
![]()
|
Asteptam poze, eu demult vroiam asa ceva. Si unde tii cutia ? Am vazut tot la Thule un sistem misto de depozitare ... pe tavan in balcon. Se coboara suportul cu niste scripeti, pui cutia pe el si o ridici la loc
![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
sckhreech |
![]()
|
@Tamango. Cutia o tin la ai mei parinti la curte in garaj , stiu despre ce zici tu dar sincer sistemul respectiv nu prea face cateva zeci de euro .....asa ca o sa ii fac eu un sistem de prindere de tavan din 2 platbande imbracate in cauciuc de toata frumuesetea . Sunt foarte simplu de realizat si necostisitor.
Cat despre skiuri si placi , eu o sa prind placile de snow direct de bare , legaate cu chingi elastice , am mai facut asa si a mers fara probleme. Sincer nu prea imi vine sa dau banii pe suprotii de palci de snow , mai ales ca noi mergem cate 4 pers la ski , toti cu p[laci , deci oricum nu as fi putut sa prind 4 placi in 2 suporti de 2 placi. Anvelope de iarna .....din experienta mea .....cele mai ieftine sunt cele mai bune . ![]() This post has been edited by sckhreech: 9 Aug 2010, 15:53 |
--------------------
Twingo
C064
- DE BUCURESTI
|
|
sckhreech |
![]()
|
Revin cu poze si cu o mentiune : barile sunt Sherpas , nu Sherpico (am retinut eu gresit denumirea lor)
Photo_0034.jpg ( Size: 607.54k ) Number of downloads: 381 Photo_0035.jpg ( Size: 444.87k ) Number of downloads: 353 Photo_0036.jpg ( Size: 520.43k ) Number of downloads: 363 |
--------------------
Twingo
C064
- DE BUCURESTI
|
|
Tamango |
![]()
|
Eu daca-mi iau n-as da jos ornamentul ala de pe plafon, nu mi se pare o solutie de prindere prea buna si as cauta un sistem de prindere direct in chederele de la geam.
Acum s-ar putea sa ma insel, din poze, e solid sistemul ? Cum se comporta la viteze mari ? |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
sckhreech |
![]()
|
Sincer nici eu nu as fi dat ornamentul negru jos , dar nu puteam prinde barile cu el montat . Am gasit si bari originale la reprezentanta si costa 360 de lei , si se prind prin alt sistem , dar sincer daca il am pe acesta sunt foarte multumit cu el.Sistemul este foarte solid , la viteza sincer testat pana la 120kmh , nici nu mi-am dat seama ca il am montat. Nu face zgomot deloc. Sistemul este solid deoarece la fel se prinde si pe Opel , EXACT la fel. Am incercat la fratele meu care are Opel Astra si se prinde identic , buza respectiva din tabla este identica, singura diferenta este ca la Opel exista un ornament cu niste decupaje speciale care au usite rabatabile , atat.
This post has been edited by sckhreech: 10 Aug 2010, 16:03 |
--------------------
Twingo
C064
- DE BUCURESTI
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Am gasit astea-n Franta (unde ma si aflu de altfel), cica noi, niciodata montate.
Asa, din poza, par a fi ceea ce trebuie? ![]() 4116626519.jpg ( Size: 27.47k ) Number of downloads: 308 Ar mai fi astea, care desi-s de 5 ori mai scumpe, arata mai bine ![]() 4066066902.jpg ( Size: 31.29k ) Number of downloads: 272 This post has been edited by Muttley: 26 Aug 2010, 16:08 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
sckhreech |
![]()
|
pai ia-le pe cele care crezi de cuviinta , amundoua fac acelasi lucru , designul e diferit
![]() |
--------------------
Twingo
C064
- DE BUCURESTI
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Deci am fost la ski si nu ca mi-a placut..deja este microb. Am mai skiat eu, insa de data asta am exagerat - si am avut si ajutorul unui bun prieten care este monitor de ski - deci mi-am perfectionat tehnica. Nu mai punem ca zona este superba (pentru cine stie in muntii Parang) si daca te lasi furat de peisaj faci o tumba pe partie de nu mai stii de tine - verificat personal
![]() In consecita in viitorul FOARTE APROPIAT am sa-mi cumpar niste bari originale de Twingo cod: 7701410614 . Pentru skiuri este nevoie MUSAI de asa ceva. Si de ce nu? Se poate pune si un portbagaj suplimentar in caz de nevoie... Si cum nu puteam sta locului, m-am pus la cautat si am gasit chiar la Renault Franta, cu toate taxele incluse costa 65 euro (nu as spune ca este chiar exagerat) . Aceleasi bari originale de Twingo se gasesc si pe ebay, preturile variind de la 35 euro (cel mai mic pret - in germania) pana la 70 euro. Deci prima oara cumpar barile, apoi skiurile - ca nici nu am cum sa le aduc acasa de la magazin ![]() This post has been edited by bubu782001: 12 Jan 2011, 15:54 Attached thumbnail(s) 7701410614_z1.JPG ( Size: 19.18k ) Number of downloads: 197 |
--------------------
Renault
Clio 3
- -
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th August 2025 - 02:59 |