Euronumere de inmatriculare, disponibile din aprili
![]() ![]() ![]() |
Euronumere de inmatriculare, disponibile din aprili
Vlad Georgescu |
![]()
|
||
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Volțvagăn
Glonț
- -
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8 Athos, Porcos si Bairamis
|
|||
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Nopti la rand am visat si tanjit dupa ele...
Ce nu inteleg e daca va fi vreodata obligativitate in a preschimba pe cele vechi? Ca eu nu am de gand sa dau niste bani doar ca sa am numar cu stelute. |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Diferenta va fi data doar de stelutele galbene si disparitia tricolorului? Sau se va interveni si asupra cifrelor si literelor din componenta numarului de inmatriculare?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
rttt_gia |
![]()
|
![]() ExRenoAR Group: Members Posts: 488 Joined: 21 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Si daca ar fi gratuit ai simti o placere nebuna sa le schimbi? DOAR ca sa ai numar cu stelute galbene?
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd
1.6 L
|
|
Sorinator |
![]()
|
![]() Toriphile (EWF) Group: Members Posts: 188 Joined: 23 June 06 ![]() |
Euronumere, europermise, singurul lucru de care mai avem nevoie (si cel mai important) sunt eurosoferii cu euromentalitati si eurodeprinderi de a conduce. Dar nici europolitetea nu ar strica.
|
--------------------
Dacia
Logan Prestige 1.6, 16 V,
2006
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Deja exista un autocolant cu insemnele "RO+stelutele uniunii" care se poate lipi peste partea albastra cu tricolor. Am vazut pe cateva masini la Udriste, iar numerele pareau noi...
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
J o h n n y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 12 April 05 From: Cluj ![]() |
Cu ocazia schimbarii numerelelor poate se schimba ceva si din comportamentul soferilor din Ro, atunci poate am merita sa avem placute cu stelute galbene.
|
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
2005 Ghia 109 CP Simplicity is the ultimate sophistication!
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
eu stiam ca daca iesi cu masina din tara, trebuie sa ai lipit un abtipild d'ala cu RO. in cazul "euronumerelor", mai e nevoie de chestia aia?
|
-------------------- |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Numerele mele sunt murdare nonstop, chiar nu ma intereseaza daca sunt trei culori sau stelute sub jeg.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
aztec |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 24 March 05 ![]() |
Inainte steagul Romaniei (ca si a altei tari) insemna foarte mult.. daca infingeai steagul pe o colina, cetate.. insemna ca ai cucerit-o..
Se dadeau lupte pe viata si pe moarte pt pastrarea steagului pe catarg.. Acum toti pro*** pun steagul altora pe masina, si mai nou si la numar.. Si nu am dat nici o lupta. ne-am lasat cuceriti pur si simplu.. |
--------------------
Daewoo
Tico
- b 01 zau
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Pai nu mai e nimic de cucerit. Planeta devine din ce in ce mai cosmopolita, natiunile ca atare se estompeaza. Devenim un mozaic de limba, obiceiuri si cultura, cu limba universala engleza.
Numarul cel mult va indica apartenenta de o anumita unitate administrativ-teritoriala. Sa speram ca nu va deveni si obligatoriu (dar nu cred, pentru ca in alte tari UE nu este), taare n-as vrea o alta spartura in buzunar. |
--------------------
-
-
-
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
-eu cred ca sunt niste simple numere de inmatriculare,dupa care masina poate fi reperata in trafic si cu asta basta.trebuie sa fii tare snob ca sa nu zic neam pr..t ca sa pui numerele cu stelute eu.
-in cazul masinilor nou inmatriculate cred ca e ok. -in privinta nationalistilor nu cred ca va fi vreo problema lipirea vreunui abtibild cu tricolorul ro. pe numerele eu. am vazut in germania peste stelutele galbene lipit steagul germaniei.cred ca era un golf 2. |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Oare niste stelute pe numar il vor schimba si pe cel de la volan?
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Oare e legal sa lipesti chestii peste steag/stelute?
|
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
KTC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 341 Joined: 3 May 06 From: BUC -IF ![]() |
Deja am vazut masini cu astfel de numere, un bmw la service-ul Renault de pe langa trafic greu. Aratau chiar bine numerele
![]() |
--------------------
Dacia
1310
- IF 75 KTC
`85 (54cp) BMW 325i `93 (192cp) - B 95 KTC
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
ma mir ca nu au aparut pe daciile cu praguri GTI...
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
yO_ |
![]()
|
![]() Membru Dacia Felix Group: Members Posts: 528 Joined: 1 January 06 From: Târgoviște & Besançon ![]() |
Eu le-as pune numai sa se prinda si francezii astia ca Romania "face parte din Europa" (ca sa le citez intrebarea).
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- DB-05-SLE
2005, Préférence 1.4, rosu zgâriat. Si six scies scient six cypres, six cent six scies scient six cent six cypres aussi!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 21:08 |