doar atat..., o telenovela specific romaneasca ...
![]() ![]() ![]() |
doar atat..., o telenovela specific romaneasca ...
avathan |
![]()
|
||
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
|
||
--------------------
a
Rosu
1800
- @ unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|||
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
mi se pare ca te agiti degeaba..
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Imi permit sa citez in continuare din articolul ala 30 din Constitutie, ca sa fie tabloul complet, ca altfel e manipulare prin omisiune:
QUOTE(Constitutia Romaniei) ARTICOLUL 30, Libertatea de exprimare [...] (6) Libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viața particulară a persoanei și nici dreptul la propria imagine. Adica libertatea de exprimare are limitele ei. Si as mai avea eu niste remarci referitoare la teritorialitatea libertatii de exprimare, dar sunt sigur ca lumea nu le-ar intelege asa ca ma abtin. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Si mie!
Oricum mi se pare "domnul moderator Claus" unul dintre cei mai obiectivi moderatori de pe forumul asta! Treci peste! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(avathan @ 7 Feb 2007, 13:33) Suspendarea ti-ai atras-o pentru expresia ingrosata de mai sus si care reprezinta o forma "cenzurata"(voalata) a expresiei "bati campii" = in varianta necenzurata "vorbesti prostii". Suspendarea nu a tinut cont in nici un fel de calitatea user-ului caruia i-ai adresat-o, catre oricine ai fi spus asa ceva ai fi primit aceeasi sanctiune. Daca spuneai: "mai bine nu comentai matale ca sistemul..." nu pateai nimic. QUOTE(avathan @ 7 Feb 2007, 13:33) 4.As dori sa-i atrag atentia public domnului moderator Tudor referitor la amenintarile primite pe privat Te rog sa indici care sunt amenintarile pe care ti le-am adresat pe privat, sa le scrii aici (prin asta imi exprim acordul de a face publice mesajele), ca lasi lumea sa creada cine stie ce grozavii. QUOTE(avathan @ 7 Feb 2007, 13:33) Desi i-am atras atentia domnului moderator ca regulamentul prevede : ... nu a reactionat in vreun fel probabil pentru ca partea "ofensata" este domnul moderator Claus(nu Klaus). Daca cele 5 mesaje in care am incercat sa iti explic sanctiunea reprezinta "nici o reactie"... eu nu stiu ce sa mai zic. |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(avathan @ 7 Feb 2007, 13:33) ... 4.As dori sa-i atrag atentia public domnului moderator Tudor referitor la amenintarile primite pe privat asupra unei legi care primeaza asupra oricarui regulament mai mult sau mai putin stupid de pe forum ... citat din "Constitutia Romaniei" Am îndoieli serioase că Tudor te-ar fi amenințat în vreun fel... În rest, un limbaj decent și fără metafore/parabole/licențe poetice nu strică nimănui... |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
"Dovada, dovada!" (Elena Ceausescu, 1989)
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
QUOTE(Tudor @ 7 Feb 2007, 14:02) Suspendarea ti-ai atras-o pentru expresia ingrosata de mai sus si care reprezinta o forma "cenzurata"(voalata) a expresiei "bati campii" = in varianta necenzurata "vorbesti prostii". Domnule Tudor A bate câmpii = a spune cu totul altceva decât ceea ce se discută, a divaga, a vorbi aiurea. sursa: http://dexonline.ro/search.php?cuv=bate Prin urmare imi permit sa va spun ca bateti puternic campii atunci cand gasiti un atac la persoana in expresia de mai sus. QUOTE Suspendarea nu a tinut cont in nici un fel de calitatea user-ului caruia i-ai adresat-o, catre oricine ai fi spus asa ceva ai fi primit aceeasi sanctiune. Daca spuneai: "mai bine nu comentai matale ca sistemul..." nu pateai nimic. Ironiile domnului moderator Claus nu au fost masurate cu acceasi masura, si in continuare va atrag atentia ca inventati motive. QUOTE Te rog sa indici care sunt amenintarile pe care ti le-am adresat pe privat, sa le scrii aici (prin asta imi exprim acordul de a face publice mesajele), ca lasi lumea sa creada cine stie ce grozavii. Daca cele 5 mesaje in care am incercat sa iti explic sanctiunea reprezinta "nici o reactie"... eu nu stiu ce sa mai zic. ati explicat exact ce v-ati imaginat respectiv fabricat dvs. Referitor la amenintari le-ati facut sub acoperamantul regulamentului spunandu-mi ca risc sa mi se suspende contul daca fac publica discutia de pe privat. QUOTE Publicarea unui mesaj privat se face doar cu acordul expres al celui care l-a scris. Fii atent ca publicarea lui fara acest acord iti poate atrage suspendarea definitiva a contului. Te sfatuiesc sa discuti problema cu administratorii forumului inainte. @Klaus articolul citat din "Constitutia Romaniei" se referea strict la posibilitatea de a face publica discutia de pe privat fara acordul celeilalte persoane. This post has been edited by avathan: 7 Feb 2007, 14:54 |
--------------------
a
Rosu
1800
- @ unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
"a vorbii aiurea" (indicat de catre tine) e taaare diferit de "a vorbi prostii" (indicat de catre mine)
![]() ![]() ![]() ![]() "Publicarea unui mesaj privat se face doar cu acordul expres al celui care l-a scris. Fii atent ca publicarea lui fara acest acord iti poate atrage suspendarea definitiva a contului. Te sfatuiesc sa discuti problema cu administratorii forumului inainte." (PM scris de mine) daca asta iti suna tie a amenintare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 01:19 |