Noile abonamente RATB si Metrou
![]() ![]() ![]() |
Noile abonamente RATB si Metrou
UXE |
![]()
|
||
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|||
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Am cumparat azi abonament de ratb si e la fel cu cel vechi. Nu cred ca vor elibera spre vanzare cartele magnetice atata timp cat unele tramvaie nu au unitate corespunzatoare de taxat.
This post has been edited by diesel_power: 8 Feb 2007, 21:05 |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
chipson78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
se elibereaza si si. depine de la ce centru il iei.
cartela magnetica esti obligat sa "taxezi" la fiecare calatorie, dar nu ti se scade nimic de pe ea. abonamentul e valabil o luna indiferent cate calatorii faci. pe tramvaiele care nu au taxatoare electronice nu le folosesti. cand vin controlorii iti citesc ei daca au cu ce. partea proasta e ca nu scrie nicaieri cand expira abonamentul, decat daca pastrezi bonul cu care l-ai cumparat(incarcat) mai stii cand iti expira. eu, din pacate, l-am aruncat... |
-------------------- Sedan Privilege 1.6 16v, Mai 2004, clima+scaune incalzite+esp
Clio Symbol 1.4 8v, Martie 2001(vandut) |
|
mister |
![]()
|
![]() Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers. Group: Members Posts: 474 Joined: 13 July 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
- 1,5 dci 100 CP
2006 Orice, oriunde, oricand, dar nu oricum.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 23:40 |