[VIDEO] Tampiti !!!
![]() ![]() ![]() |
[VIDEO] Tampiti !!!
Forum Bot |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Bot Posts: 1.618 Joined: 10 July 06 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca ii pica una dinaia cuiva in cap....
Dar trebuie apreciat cate pungi sunt pe jos ![]() In ala cu tricoul rosu au aruncat cu sticla de bere ![]() ..oricum, tot idioti raman aia care au aruncat. This post has been edited by St: 5 Feb 2007, 19:28 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Eram in anul I. Am luat o amenda in care scria asa: "A aruncat cu apa asupra trecatorilor de pe aleea din fata caminului P23, provocand indignarea acestora." Eu a trebuit sa semnez asa: "Recunosc fapta si regret." Cat am ras atunci, nu mi-a pasta de bani. Erau sute de insi la geamuri si majoritatea aruncau cu ce aveau: pungi, bidoane de 5l, sticle. Aleea are de o parte si de alta camine: P1, P2, P3, P23 si P24. Cand se ducea 10l de apa spre un trecator, toti care vedeau faza tipau.
La cateva zile, era un politist cu 4 insi dupa el mergand spre sectie si avand si niste buletine in mana. Politistul era ud!!! |
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
![]() Regie, in spate la U-uri ... adica aproape de unde stau eu ![]() Pe huburile regiei circula de multa vreme filmuletul asta, m-am cracanat de ras cand l-am vazut prima oara. This post has been edited by diesel_power: 5 Feb 2007, 19:39 |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Io am ras de m-am c.... pe mine.
![]() E misto ca toata treaba e organizata. Bine organizata. ![]() This post has been edited by pastrama_stelistu: 5 Feb 2007, 19:39 |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Pe vremea mea se numea locul ala "posada"
![]() |
--------------------
Ford
Focus
- vl
2002/Ghia Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
![]() Ce animale ! Ce era pe jos pe acolo ! Ala in tricou rosu putea sa moara daca il nimerea sticla aia in cap ! |
--------------------
Dacia
Logan
- 50 VDU
Preference 1.4 MPI, 2005 "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
cris71 |
![]()
|
![]() Member from Transylvania Group: Members Posts: 53 Joined: 4 October 06 From: Oradea ![]() |
Posada....tare!
Oricum indivizii aia sunt cretini rau... cu o sticla bine plasata poti omori omul. Cel mai tare a fost tiganul ala de si-a facut cruce ![]() |
--------------------
Renault
Captur
2022 / Intens
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Indivizii aia (care nu apareau in film) au mintea prea odihnita. Unde e alde tac'su' sa rupa bata pe ei ?!
Nici ala de-a facut filmul nu are nimic in cap. Pacat de curentul consumat de la priza care-a incarcat videocamera aia. This post has been edited by hash: 5 Feb 2007, 20:04 |
--------------------
-
-
-
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
![]() Hahaha... Haideti ma lasati morala ca stiti si voi ce inseamna distractia prosteasca in gasca. Cand se fac astfel de chestii toti de fata (inafara de victime) rad de nu mai pot si participa... E nasol sa mergi linistit si sa te trezesti cu o punga de apa in cap, dar cand esti in locul atacatorilor nu gandesti asa. Nu zic ca nu e un gest urat, dar cred ca toti am participat la astfel de chestii asa ca sa lasam morala... Asta e strict referitoare la pungile cu apa care sunt inofensive. Sa arunci cu obiecte gen sticle de bere e o mare prostie, mare idiot ala care a facut asa ceva. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
nu stiu, eu n-am aruncat in nimeni cu pungi cu apa de la etaj ... da, manga ne-am facut, am urlat la 2 noaptea de-am sculat un cartier, chefuri de pomina, vecini nervosi, da' chestia asta la noi in gasca .. pas; astea erau distractiile unora dintre colegii mei dar in clasa a V-a, deci pe la 12 ani ! come on, grow up ! un student se distreaza altfel, mai face un virus, mai zapaceste o retea de camin, agata tipe dar asta mi se pare o distractie nedemna de 18+ ani.
corneta am infipt in ochiu' cuiva (norocul meu ca a scapat), da' numa' din greseala, si-aveam 8 ani (deci fara prea multa minte). bold in varful cornetei n-am pus nici la varsta aia. |
--------------------
-
-
-
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
hash : Pai ideea postului meu era generala, ca tampenii se fac tot timpul in gasca, si pe moment nu te pui in situatia victimelor ci pur si simplu mergi dupa turma.
Aici pe forum e o tendinta de morala inutile care oricum nici unul dintre moralisti nu ar aplica-o daca ar fi in aceeasi situatie. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 01:27 |