Warn 50%, Ma omoara acum?
![]() ![]() ![]() |
Warn 50%, Ma omoara acum?
Cristi T |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 14 January 07 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300 berlina din '75;Subaru WRX STI
- B-24-FAQ
2004
|
|||
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
asa , si ??
pentru nimicurile astea era nevoie de topic nou ? |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(Cristi T @ 3 Feb 2007, 15:42) Ce inseamna acest procent(ca pedeapsa)? Înseamnă că nu știi să citești (de pildă regulamentul de la bursă) sau că te doare-n cot de anumite reguli minime (de bun simț de ex) sau că în scurt timp vei primi un mic ban pe IP (evident, dacă se manifestă aceeași prezență a lipsei de respect). Iar warn-urile, conform cu ceea ce scrie și pe forum pe aici (da-i greu cu căutarea, știu) se resetează automat după două luni. Lămurit? |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
nu fiti asa de drastici cu omul (parerea mea). dati-i un suspend de cateva zile, poate are timp sa mediteze si sa citeasca regulamentul salvat intre timp
![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
mad_voly |
![]()
|
![]() Daca Ai Cap Ia-ti Alta Group: Members Posts: 547 Joined: 8 October 05 ![]() |
Se pare ca regulamentul referitor la sectiunea" bursa" e mai nasol si mai greu de respectat. de fapt e prost facut iar un anume moderator, nu zic care, da dovada de exces de zel
This post has been edited by mad_voly: 3 Feb 2007, 17:26 |
--------------------
Opel
Insignia
- b 01 ccc
2011 Ecoflex "Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. "
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.829 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Pai atunci daca este asa de greu de priceput regulamentul de la bursa, cine va pune sa scrieti acolo ? Va limitati doar la citit sau va asumati raspunderea greselilor pe care le faceti acolo. Este simplu.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Nu e chiar greu daca-l citesti si realizezi ca si Romania se schimba, ca nu mai merge cu las' ca e bine si asa.
Eu unul dupa 3 warn-uri m-am facut baiat cuminte. Desi asta ramane de vazut. Sper sa nu o comit din nou. |
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
mad_volv.. vezi-ți de drumul tău .. regulamentul e făcut prea bine..
și cum ironick bine zice.. nu-ți convine.. nu scrii acolo .. |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(ssilvviu @ 3 Feb 2007, 17:32) Eu unul dupa 3 warn-uri m-am facut baiat cuminte. Să vedem! ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
mad_voly |
![]()
|
![]() Daca Ai Cap Ia-ti Alta Group: Members Posts: 547 Joined: 8 October 05 ![]() |
|
--------------------
Opel
Insignia
- b 01 ccc
2011 Ecoflex "Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. "
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.829 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Se gaseste la farmacie alifie pentru deosebiti. In special pentru userii fara directie. De la Zaraza ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(sobolan @ 3 Feb 2007, 19:22) stim noi care e.... ![]() Eh, păi dacă tot știți care e (adică /je), de ce nu încercați să respectați regulile de acolo? Vreți să vedeți care pe care? Vă spun eu: nu voi! ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th August 2025 - 21:17 |