Noi dotari ale trusei medicale auto
![]() ![]() ![]() |
Noi dotari ale trusei medicale auto
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.819 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|||
Tibi_ |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 163 Joined: 26 November 06 ![]() |
Ca de obicei multa caterinca fara sens doar de dragu de a vedea ce putem debita, e clar ca majoritatea dintre voi aveti deja in truse mare parte din cele cerute de Nicolaescu ieri (nu ca tin cu politicienii ci din potriva prima reactie e sa-i injur de cate ori ii vad la stiri) dar e bine sa mai si ganditi putin ca poate trusa aia de prim ajutor chiar AJUTA in unele cazuri si acu va dau un exemplu de acu vreo 2 ani cand nu aveam inca masina
Excursie la munte, Padis(jud Bihor cred la cateva zeci de kilometrii de pesterea ursilor) cel mai apropiat spital la 2 ore de mers cu masina si un coleg isi infige in picior toporul meu proaspat ascutit => mi-a fost de mare ajutor ce am gasit prin trusele de prim ajutor de la masini si ce am mai avut in plus de acasa. Asa ca primul lucru pe care l-am facut dupa ce mi-am cumparat trusa medicala(imediat dupa cumpararea masinii) a fost sa citesc instructiunile scrise in ea si chiar am aflat cateva chestii noi pe care nu le stiam pana atunci ceea ce va doresc si voua. This post has been edited by Tibi_: 4 Feb 2007, 21:23 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1.4MPI
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Si ce zice acolo, de te-ai transformat felcer?! Are si diploma?!
This post has been edited by george_slz: 5 Feb 2007, 08:23 |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
- b xx sef
2008
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Stati linistiti ca nu umblu cu asa ceva dupa mine , insa am vazut statie de sterilizare protabila la cineva care este de meserie.De asemenea daca vreti sa o dam din gluma in serios , pot sa iti fac o lista cu ce doresti pentru perfuzie ( incepand de la garou si terminad cu fluturas).Da am vazut domnule IRONICK ca aici sunt numai meseriasi in electeronica , doar ca nu prea stiau ei ce e ala un tranzistror , si de ce naiba au mai inventat si astia circuite TTL?
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Avand in vedere ca dl ministru isi doreste sa ne faca paramedici, ma gandesc ca cel mai bine ar fi sa divortez de dna Vijelie (e economist, ce sa faca in caz de accident???) si sa ma recasatoresc cu o asistenta medicala.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(LemonDemon @ 5 Feb 2007, 08:37) Las-o balta, ca daca te jucai acum 20 de ani cu CDB-uri mai ziceam. Incearca pe viitor sa te abtii de la anumite "gesturi", cel putin din respect pentru colegii de forum. Nu aduci nimic nou intr-o discutie.QUOTE(george_slz @ 5 Feb 2007, 08:23) Are you talking to me? Daca da, atunci macar citeste ce scrie bobo ca se pricepe.QUOTE(LemonDemon @ 4 Feb 2007, 08:09) QUOTE(LemonDemon @ 5 Feb 2007, 08:37) daca astea sunt "tangentele" tale cu domeniu medical, nu spun decat ![]() This post has been edited by IRONICK: 5 Feb 2007, 09:38 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
RainHawk |
![]()
|
![]() Dus cu pluta. Group: Members Posts: 349 Joined: 4 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Acum serios vorbind.... nu ar fi mai bine ca pe autostrada sa existe din loc in loc niste telefoane pe care sa le folosesti in caz de urgenta?! Asa cum cum au astia prin tarile civilizate.
Nu ar fi mai bine sa existe un serviciu telefonic dedicat pe care sa il apelezi cand ai vreo urgenta si sa existe un medic care sa te ajute cu sfaturi prin telefon pana vine salvarea, daca vine?! Nu stiu... ma gandesc si eu, m-as simti muuuuuuult mai bine stiind ca exista astea. |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI
- B-xx-XXX
2004 Confort "I've started with nothing, Now... I still have most of it left!"
|
|
IRONICK |
![]()
|
Mai iesi si tu din oras. Da o tura pe Buc-Constanta ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Sincer este treaba ta ce faci cu CDB-ul , eu presonal prefer sa ma "joc" pe Xillinx(CPLD hard reconfigurabil , este muuult mai interesant).
Acea persoana la care am vazut este defapt mama mea , care este doctor, va rog fara ironii rautacioase. This post has been edited by LemonDemon: 5 Feb 2007, 09:59 |
--------------------
None
None
N/A
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Am inteles ca o sa fie necesar un videorectoscop in trusa medicala.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() ![]() ![]() Noroc cu 2dor ca ne mai inveseleste. PS. LemonDemon, am inchieiat discutia cu tine. Stii tu vorba aia de umbla pe internet ... |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th August 2025 - 00:54 |