intrebare belea la examenul auto cat b, de curiozitate
![]() ![]() ![]() |
intrebare belea la examenul auto cat b, de curiozitate
brehoiadrian |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 18 June 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
1999
|
|||
catalin80 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 728 Joined: 30 July 04 From: Bucuresti ![]() |
rezoniere???/ poate sezoniere si s-or referi la alea de iarna cu lanturi la roti samd
|
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|
brehoiadrian |
![]()
|
mah ... prost nu sunt . asa ca faza cu sezoniere pica.
|
--------------------
dacia
1310
1999
|
|
brehoiadrian |
![]()
|
plus ca variantele de raspuns erau ceva de genul :
A) semnalizeaza sfarsitul partii carosabile ![]() si mai era una pe care nu o mai stiu |
--------------------
dacia
1310
1999
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Poate era greseala de tipar ?
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Or fi facut vreun barbarism aia de la politie si or fi scris "rezoniere" derivat din "raison" (fr) sau "reason" (en).
Asa cum nea Vladescu e plezirist (de la barbarizarea lui "plaisir"). O fi fost o intrebare fin intelectuala, asa cum fac politistii de obicei ![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Ciudata formulare (cred):
QUOTE Art. 82. – (1) În scopul sporirii impactului vizual asupra participanților la trafic, pe partea carosabilă se pot executa marcaje sub formă de inscripții, simboluri și figuri. (2) Pe autostrăzi, pe drumurile expres și pe drumuri naționale deschise traficului internațional (E), la extremitățile părții carosabile se aplică marcaje rezonatoare pentru avertizarea conducătorilor de autovehicule la ieșirea de pe partea carosabilă. sursa: cod rutier / regulament |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
diesel |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 20 May 04 From: Galati ![]() |
ba nu pica faza cu sezoniere. Exista marcaje sezoniere sau temporare pentru semnalizarea lucrarilor in zona drumuli public.
rezonier= nici nu exista in dex. |
-------------------- Clio Symbol Alizee 1,5dci -VANDUT :))
Logan 1.4 MPI Laureate / Alb Artika, mai 2005 |
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(brehoiadrian @ 30 Jan 2007, 17:59) sigur era "rezoniere" si nu "rezonatoare"? poate au scris gresit politistii. marcaje rezonatoare sunt chestiile alea puse prin bucuresti la trecerile de pietoni, de-ti baraie toata masina cand treci peste ele. pe portiunea reparata de curand din autostrada buc-pitesti, pe sensul spre bucuresti, au pus si chestii d'astea, la marginea soselei, sa te zguduie daca adormi si esti pe cale sa iesi in decor. |
-------------------- |
|
beginer_driver |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 1 December 06 From: Bucuresti ![]() |
Era corect a
|
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B xx FIN
|
|
brehoiadrian |
![]()
|
mai mult ca sigur ca nu era scris rezonatoare. desi cred ca acesta era marcajul la care se refereau. desi nu ziceau nimik de drumuri europene , aurostrazi sau expres. merci pentru lamurire
|
--------------------
dacia
1310
1999
|
|
mad_voly |
![]()
|
![]() Daca Ai Cap Ia-ti Alta Group: Members Posts: 547 Joined: 8 October 05 ![]() |
Pai dupa citatul lui @cmandrei acele marcaje rezonatoare, eu unul ,le-am intalnit pe autostrada. Marcajul rezonator este linia aceea mai groasa care desparte banda 1 de banda de urgenta. Daca mergeti cu viteza si atipiti nitel la volan si treceti cu roata peste acea linie, o sa faca un zgomot ingrozitor, incat cu siguranta o sa va treziti. In principiu, pt asta sunt facute. Eu am patit-o intr-o noapte pe la ora 22 cand ma aflam pe autostrada. Ma furase peisaju, si am calcat acea linie.
1. REZONAT'OR, rezonatoare, s.n. Aparat sau sistem fizic capabil să intre în rezonanță http://rezonator.vocabular.ro/wordSearch.p...c2ce0c7e689e221 This post has been edited by mad_voly: 31 Jan 2007, 18:25 |
--------------------
Opel
Insignia
2011 Ecoflex
- b 01 ccc "Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. "
|
|
zfmflorin |
![]()
|
![]() =*=*=*=*=*=*=*=*=*= Group: Members Posts: 294 Joined: 18 January 07 From: BRASOV ![]() |
Niste marcaje de genul specificat au fost si pe Predeal. Parca delimitau partea carosabila si deasemenea axul drumului.
Raspunsul corect ar fi fost A. |
--------------------
Hyundai
Tucson
Style+ 1.6 T-GDI, E6d AWD 2022
- BV 29 --H ex:
Logan Laureat 1,2 16V mpi E5N-2012-->2022(112.100km) Logan Preferance 1,5dci E3/03-2006-->2012(76.100km) |
|
sefu_alx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 878 Joined: 2 February 06 ![]() |
rezonatoare sunt , in caz ca adormi la volan,cand roata trece peste ele se aude un zgomot puternic
cine a facut craiova> bucuresti le stie ![]() |
--------------------
x
y
2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 14:30 |