Ce ati alege cu 13000euro ?, optiuni in poll ... de ce?
![]() ![]() ![]() |
Ce ati alege cu 13000euro ?, optiuni in poll ... de ce?
catalin80 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 728 Joined: 30 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|||
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Logan Prestige pentru:
- pret achizitie (10.000 EUR DDP) - lista dotari folositoare (AC, airbaguri, radio-CD, geamuri electrice, etc) - costuri intretinere (revizii) - costuri asigurari (prima asigurare mai mic adecat la orice masina straina) - fiabilitate buna (s-au rezolvat demult problemele primelor modele) - spatiu maare. E cea mai mare din cele comparate, atat in masina cat si in portbagaj. Urmatorul pe lista ar fi Clio Symbol, dar dai mai multi bani pe spatiu mai mic, dotari apropiate, motor mai nou si costuri mai mari. |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
Turkish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 339 Joined: 11 November 05 ![]() |
as zice Astra. Am unul in familie care a facut 80k fara vreo problema importanta
in plus e o masina cu un design "nemuritor" nu recomand Renault pentru ca nu mai am incredere in marca desi despre Symbol am auzit mai degraba lucruri bune |
--------------------
Honda
Accord
2.4, 2007
|
|
ktmbull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 546 Joined: 6 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Ii vand eu Meganul din semnatura, mai are 2 ani jumate de garantie, e ca nou si e mai ieftin.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan(2.1), 1.6 16v,
Confort Expression+Clima, 2005. +2 roti.
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Megane 1,6 Confort Expression pentru 700 de euro in plus. Merita!
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Am votat Logan Prestige. Totusi, daca s-ar mai putea intinde de inca vreo mie... Megane Sedan, cum zicea si silviu.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Clio symbol dci dynamique + clima
![]() This post has been edited by SerbanS: 24 Jan 2007, 19:12 |
--------------------
Renault Symbol
1.5 dci 80 cp Dynamique + clima
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
cri123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.620 Joined: 16 April 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Logan Prestige, asta fiindca din lista lipseste Megane Sedan, care are o super oferta acum si care e peste toate celelalte.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2006 2.0T dopat cu 30 ponei Kadjar 1.6 dci 4x4 - 2015
Megane 1.2 Classic 1.6 16v - 2001 |
|
mister |
![]()
|
![]() Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers. Group: Members Posts: 474 Joined: 13 July 06 From: Bucuresti ![]() |
masina nemteasca. de ce? nu-ti inveti parintii cum se produc copii
|
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
- 1,5 dci 100 CP
2006 Orice, oriunde, oricand, dar nu oricum.
|
|
chris_t |
![]()
|
![]() trepadus clasic Group: Members Posts: 309 Joined: 19 August 04 From: Baia Mare ![]() |
1.Clio Symbol: dotari si finisari interioare superok pt banii pe care ii dai.
2.Logan Prestige: pret bun, dotari ok, cu minus la finisarea interioara 3.Opel Astra: nu am incredere in motoarele pe benzina Opel 4.Octavia Tour: super masina, dar in varianta diesel. Si cu ceva bani in plus pentru optionale. 5. Chevy Aveo: are you kidding me? @mister: total de acord, cu 2 exceptii: Opel si VW. Celelalte nemtesti, jos palaria, astea doua nu-s cu nimic peste Reno/Pejo sau japo/coreene. Parerea mea. |
--------------------
Renault
Megane Estate
2017 ZEN
|
|
Aslin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 10 January 07 ![]() |
Renault Megane Sedan 1.6 Expression este 15284-2202(reducerea) face exact 13082 cred ca este o alegere buna...dupa asta skoda,opel,clio,logan si atat. Off chris_t nu pune in aceeasi oala japo cu coreene ca este diferenta enorma intre cele 2..
This post has been edited by Aslin: 24 Jan 2007, 21:25 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
Privilege
|
|
jedeka |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 29 September 06 ![]() |
Clio symbol: pret ok, raport pret/calitate... ok, minus la fiabilitate (parerea mea e ca are destul de multe probleme, cel putin in raport cu asteptarile mele). In plus, daca mergi mult, merita un Diesel.
Logan Prestige... pretul nu mai e ok. Eu am ales Symbolul in locul lui. Opel Astra... mi-ar fi placut, insa e mai scump. Mai fiabil decat Clio, ok la dotari... si e Classic. Octavia Tour: super ok, doar insa acompaniata de o motorizare ca lumea. Aveo: no way... fara dotari prea multe, fara motorizari exceptionale, fara nimic iesit din comun. Poate doar prea ieftina... |
--------------------
Renault
Clio Symbol 2006
1.5 dci, 80CP
|
|
manucu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 3 November 06 From: Iasi ![]() |
Am avut si eu la un moment dat de ales cam intre aceleasi masini. Am mai pus 10 euro la rata si mi-am luat Megane
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- IS-07-MAN
2006 Ea - foarte multumita de Meganescu :)
El - Kia cee'd 1,4 GSL LX BEST 109 CP BLACk |
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
opel pe primul loc, apoi clio, apoi skoda, apoi aveo si la urma logan.
de ce alegerea asta? iete d-aia ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
pharaoh_c |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 25 October 06 From: Timisoara / Arad ![]() |
Opel. De ce? Fiindca e masina buna, fiabila si-si merita banii... (masina mea anterioara).
|
--------------------
Renault
Laguna II
2.0T 170CP Lux Dynamique 2007 Renault Laguna 2, 2.0T 170CP Lux Dynamique 2007
|
|
mister |
![]()
|
![]() Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers. Group: Members Posts: 474 Joined: 13 July 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(chris_t @ 24 Jan 2007, 21:23) @mister: total de acord, cu 2 exceptii: Opel si VW. Celelalte nemtesti, jos palaria, astea doua nu-s cu nimic peste Reno/Pejo sau japo/coreene. Parerea mea. off topic: chris, despre opel iti pot spune mai multe. 1. opel astra clasic 2002 1,6 16V - masina condusa 98% doar de un singur sofer. vanduta la 62.000 km. reviziile normale. s-au schimbat de 2 ori placutele de frana. prima data la 32.000 km iar urmatoarea la 61.000. in rest doar benzina si cheie 2. opel vectra C 2206 1.9 cdti - masina condusa 98% doar de un singur sofer. are 7500 km si o singura anomalie in functionare: nu se deschide usor usa torpedoului. tragi mai tare de ea. 3. opel vivaro 2006 1.9 cdti - masina condusa 98% doar de un singur sofer. are 30.000 km si nicio problema. este o vorba: nu-ti cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti ci invers bafta multa |
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
- 1,5 dci 100 CP
2006 Orice, oriunde, oricand, dar nu oricum.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Opel Astra Classic.Nici o problema, doar revizii si alimentare cu benzina.
Ah pardon, un bec de frana ars in 4 ani! Singura problema e ca poate e invechita, desi mie design-ul imi place. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
RenaultMeganeCC |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 7 November 06 ![]() |
Ar putea lua Clio 1.5 dCi 80. Fara greseala masina.
|
--------------------
renault
renault
2006
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Astra Classic si-a pierdut, din pacate, calitatea in ultimii ani si nu cred s-o mai regaseasca.
Logan-ul Prestige isi merita cei 10.000 euro. Ca optiune personala...Citroen C4 1.4 16v Jungle. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
crn |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 1 September 05 ![]() |
Renault Megane Sedan chiar se incadreaza in pretul de 13000 EUR. Depaseste foarte putin valoarea si este foarte bine echipat.
Opel Astra cred ca e ok. Octavia Tour e cam "prafuita". Clio Symbol merge dar mai are lipsuri. Logan Prestige nu merita banii, prea scump si finisaje nu tocmai ok. Aveo in nici un caz... e frumos dar sta slab la siguranta si plasticul bordului e naspa. Ar mai fi varianta Fiat Albea sau Kia Rio dar nu recomand. Fiecare cu gusturile lui si mai ales cu banii lui ![]() Oricum Megane Sedan ar trebui vazut mai in amanunt de prietenul tau mai ales sa compare dotarile cu Octavia si cu Astra. This post has been edited by crn: 25 Jan 2007, 22:07 |
--------------------
Renault
Symbol
2005 Renault Clio Symbol Fidji 1.4 16v (98CP), 2005
|
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Tot Logan am votat, tot Megane recomand pentru putin efort.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
- B-XX-FUZ
Decembrie 2006
|
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
Mai e si Ford Focus Sedan,cu putin efort varianta cu motor de 1,6 16V 100 cp, trendline.
|
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Megane Sedan, clar. La astfel de sume, sincer, nu cred ca este vre-un concurent veritabil la aceasta masina.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
bogdan20 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 1 August 04 From: Iasi ![]() |
Astra Classic Caravan dar daca se mai gasesc bani Megane.
|
--------------------
Honda Accord
ES
- IS 01 DOR
2007
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() on topic : octavia |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
Astra, cred ca e si la oferta speciala zilele astea
|
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
- B-xx-xxx
Alize/1999 Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.013 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
octavia tour dar diesel
![]() This post has been edited by wolfin: 26 Jan 2007, 15:11 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Cred ca ar merge ales intre Octavia, Opel si Aveo. Loganul nu are ce cauta aici, ci doar la clasamentele de 10 mii de euro maxim.
|
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 15:16 |