Vanzarile Dacia au scazut la jumatate in ianuarie
![]() ![]() ![]() |
Vanzarile Dacia au scazut la jumatate in ianuarie
edv_ro |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 7 May 05 From: Hamburg ![]() |
|
||
--------------------
Skoda / Renault
Octavia 3 FL Combi / Twingo 3
- HH / HH
1.4TSI 150CP 2017 / 1.0 SCe 70CP 2017
|
|||
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
E normal,tot romanul spera (inca) sa-si aduca de afara ceva mai bun dar fara taxele astea inrobitoare.
Si nu numai dacia e in situatia asta...nu prea se vind/cumpara masini in conditiile astea. |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Plus ca multi au cumparat in Decembrie, tocmai ca sa evite aceste taxe. Regresul asta se va schimba pana in martie, cand o sa vedeti explozie la vanzari...
|
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
prevad si eu o explozie la dacia dar nu cred ca va fi una de... vanzari
![]() |
--------------------
/
/
/
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
..dar nu cumva au dat taxa de prima inmatriculare gratis?
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Fan3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 1 January 05 ![]() |
da...insa n-au prea facut publicitate si lumea n-a stiu, sau mai e problema ca romana e mai reticient cand e vb de ceva nou...si poate lumea mai asteapta
|
--------------------
*
*
- *
*
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Eu stau si ma intreb cum naiba stiu ei deja vanzarile pe luna ianuarie cand nici macar nu s-a terminat?!!?
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
dan75 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 6 September 04 From: Bacau ![]() |
Groapa Europei la ce ? Mai mari gunoaie ca la noi, in Europa, unde sant ? Gunoiul oricum se importa, se aduc masini pentru dezmembrari cacalau, asa ca sa stea Vladescu linistit, gunoiul e deja aici.VOr curatenie, impozit diferentiat pe clase de poluare.
Aaa, si la obiect, la un model care se invecheste se reduce pretul, nu se spoieste, aka se fura idei de pe forumuri dedicate, si se creste pretul. ![]() This post has been edited by dan75: 24 Jan 2007, 22:00 |
--------------------
DACIA
LOGAN AMBITION
- BC75---
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Poate mai ieftinesc Loganul daca le scad vanzarile ...desi nu cred .
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
N-ai sa vezi
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- CT 82 PWR
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
De aia am si zis...DESI NU CRED !
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Daciistul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 8 December 06 ![]() |
Si daca il ieftinesc tot naspa este........
|
--------------------
---
---
- ----
--- Renault locul 25 in topul fiabilitatii.........................
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Din cate stiu eu taxa de inmatriculare la o masina noua gen logan e vreo 500mii vechi..ptr banii astia nu cred ca ar da oamenii inapoi ...
Plus ca la banii la care-ti iei un Logan nou aduci de afara o "super' masina...desi nu's adepta secondurlior sa fim seriosi ca la banii astia tentatia e mare afara... |
--------------------
Toyota
Corolla
- B-01-LEXY
1,6 VVTI / SOL Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu stii bine, e mult mai mult: in jur de 200 euro
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th August 2025 - 23:02 |