Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

raspuns ptr argon

tarzy
post 26 Jan 2007, 14:40
Post #1

aroist

Group: Members
From: Bucuresti

deoarece topicul initial
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=64111

a fost inchis deschid aici unul in care raspun

am rugamintea catre moderatorii acestei sectiuni sa uneasca aceste 2 topicuri - multumesc frumos

QUOTE(argon @ 26 Jan 2007, 13:53)
Si ce vrei sa spui cu aceasta minunate interventie ?

doar ca din rea vointa sau incapacitate unii moderatori aplica regulamentul strict in "litera" si nu in spirit

QUOTE(argon @ 26 Jan 2007, 13:53)
Daca tu calci pe bec la volan, si te opreste un politist sa-ti ia carnetul, ce-i spui? ii spui sa fie ingaduitor ca nu ai trecut peste linia continua decat cu jumate de metru?  NU, ai incalcat o regula si gata, d'aia sunt regulile facute, si ROmania e acolo unde e, pentru ca romanii gandesc in majoritate ca tine.
*

daca am incalcat regula intentionat atunci nu fac nimic, ii las carnetul si ma pun cu burta pe carte sa-l recuperez prin examen,
daca insa am trecut pe linie continua neintentionat (nu se vedea, am depasit o caruta, etc) iar domnu' politist nu intelege (sau nu vrea sa intelega) situatia atunci fac contestatie si las judecatorul sa decida ce se face in continuare.

din cate imi amintesc eu nu stiu sa ne fi tinut de aceeasi caramida la cutremur, si nici armata nu am facut-o impreuna asa ca nu inteleg cum iti de-ti permiti sa faci aprecieri de genul
pentru ca romanii gandesc in majoritate ca tine
[B] nu cred ca tu ai habar cum gandesc eu, si de fapt imi asum responsabilitatea sa spun ca tu nu prea ai habar cum gandeste un om cu mai mult de 4 clase (adica cu ceva discernamant)

iar daca ROmania este acum acolo unde este - o buna explicatie ar fi ca inca nu am reusit sa ne descotorosim de ideea de "autocratie" (vezi in dex ce-i aia) care place asa de mult alora de nu-si pot gestiona singuri comportamentul (adica fara reguli scrise)

This post has been edited by tarzy: 26 Jan 2007, 14:41

--------------------
DACIA / ARO / TICO L 1,6 / 244 / SX - B55MGY 2005 / 1993 / 1999
Aha
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
argon
post 26 Jan 2007, 14:49
Post #2

Mesaj semiautomat

Group: Members

radmasa.gif eram convins ca faci topic sa raspunzi, bravo, imi place ca nu te lasi ! cat depre continutul raspunsului...ma abtin de la orice fel de comentariu...sunt prea ocupat cu admiterea in clasa a cincea.

--------------------
Renault Laguna - 2.0 DCI 16v 180 2007
Fara turbo, viata e pustiu.
+
klaus
post 26 Jan 2007, 14:51
Post #3

步步

Group: Moderatori
From: Bucuresti

Pentru ca topicul ala tocmai d-aia a fost inchis, ca se clabucea lumea cu nesimtire si degenera mai departe, si asta se inchide.
Al treilea topic deschis se va uni direct cu cosul de gunoi si cu suspendari la postare.

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 23rd August 2025 - 17:53
Dacia