Un sfat va rog referitor la amplif si subwoofer
![]() ![]() ![]() |
Un sfat va rog referitor la amplif si subwoofer
duracel |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 8 February 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II
2005
|
|||
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
pai daca iti iei amplif si subwoofer nu mai ai nevoie sa amplifici boxele..amplifici doar wooferul.... iti recomand woofer pasiv+statie..e mai puternic si mai fiabil parerea mea... aici ai de ales intre Infinity si JBL cu un mic + pentru Infinity..care costa si mai mult...
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
sexyrat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 2 December 05 From: Oradea/Timisoara ![]() |
CE fel de boxe ai pus? Ma intereseaza model si dimensiuni.mersi
|
--------------------
Renault/Ford
Laguna/Focus
- bh-77-avm
2002/2008 Reparatii mecanice auto, schimb rulmenti cutie de viteze pk6 la cele mai bune preturi in zona Timisoara.Piese auto Diagnoza auto 30 lei.Tel 0744793205
|
|
lita theodor |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 28 November 06 ![]() |
ai pus pe casetofonu(cd playeru ) din fabrica sau ai schimbat cdplayerul cu unu mai evoluat ? daca da,mai merge afisajul de sus si joystickul de pe volan ? nu ma injurati .. nu ma pricep ..
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.9 dci
2003 - Expression
|
|
C8V5S |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 18 May 06 ![]() |
Nu ti-as recomanda un sub pasiv, nu sunt f eficiente si sunt mari sanse sa nu fi multumit. Spune si tu un buget pt sub+statie si cam ce pretentii ai de la el ca sa primesti ceva recomandari. Cat despre boxele dls, eu as alege tot dls statia, eu am pe masina un dls ca23 si sunt f multumit! Ce model sunt?
|
--------------------
Dacia
SLZ
- -
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
CV85S se referea la sub activ probabil, nu pasiv
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
andrei0481 |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 88 Joined: 24 August 06 ![]() |
Eu la sistemul stock am adaugat un sub+statie blaupunkt,destul de decente dar imi asigura mi9nimum de comfort auditiv.Statia este Blaupunkt Gta 2 Special-http://www.car-sound.ro/Gta_2_special-p293.html iar subwooferul este Blaupunkt GTb 300-http://www.car-sound.ro/GTb_300-p303.html
|
--------------------
Opel
Astra H
1.7 CDTI 80 CP 2005 ex:Laguna 2, 2001 1.6 16v;Opel Astra F 1.6 16v,1992;Renault 9 TSE 1.4,1986;Oltcit Club 1.1,1988
|
|
Zaheiu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 3 November 05 ![]() |
Esti cam rezervat mi se pare referitor la calitatea sunetului produs de ampul blaupunkt. As vrea sa-mi iau un amp gta275 sau bga250 si nu stiu cum se aud. poti sa dai mai multe detalii? As vrea sa il folosesc pt. difuri componente, nu sub.
|
--------------------
Dacia
Nova chioara
- vl02jcr
|
|
Joky |
![]()
|
![]() GPS Cracker-MIO&IGO Group: Members Posts: 83 Joined: 24 November 06 From: Zalau ![]() |
Salut din fericire eu lucrez in domeniul sunetului in masina la un magazin in cluj, si recomandarea mea ar fi un subwoofer pasiv +amplificator, iesi mai ieftin si suna mai ok. Alegerea marcii si puterii este foarte importanta depinde ce vrei , muzica de competitie sau doar pt. tine. Daca vrei ceva de competitie ti-as recomanda de la Pioneer, Directed Audio, Jbl, Magnat si mai sunt, daca vrei ceva asa pt. tine sa sune ok si sa faca si putina galagie sunt de la Directed Audio (Xtreme) eu personal am asa ceva este de 200w rms iar amplifu in punte este de 160w rms. Daca iti permiti merita sa iti pui amplificator si pe boxe dar sa fie si ele suficient de tari.
P.S. Sa stii ca o jucarie de asta iti cam distruge masina vb. din proprie experienta o sa inceapa sa sune tot in interior. Bafta si sa ne tii la curent!!! |
--------------------
BMW
E60 525d
- SJ--AZT
2004, 2.5d, 177cp Ex. Laguna 2 1,9 dci 2001 Grandtour 107cp
Ma grabesc, dar conduc incet si preventiv! |
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Imi poate spune cineva cum arata la interior, cum este amplasat dif-ul, cat de eficienta e incinta din poza alaturata? Dif-ul trebuie sa prezinte anumite caracteristici pentru astfel de incinte?
[attachmentid=43222] |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
pharaoh_c |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 25 October 06 From: Timisoara / Arad ![]() |
Salut,
Am si eu o intrebare. Am un woofer (raveland) pasiv, si as avea nevoie de un amplif. Intrebarea e: ce amplif ar fi indicat, -nu vreau sa amplific semnalul decat spre woofer. Respectiv, la ce iesire sa leg wooferul sau ampliful? Masina e dotata cu radio-cd-ul original + 4 boxe, nustiu sa aiba iesire de woofer. Ah, si nu ma trimiteti la o firma specializata fiindca efectiv nu am timp ![]() ![]() Merci ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
2.0T 170CP Lux Dynamique 2007 Renault Laguna 2, 2.0T 170CP Lux Dynamique 2007
|
|
shokaliptiku |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 297 Joined: 3 April 06 ![]() |
ampul se indica in functie de puterea subwooferului !
HU original dc nu are iesire de preout vei avea nevoie de un adaptor high-low pe care il vei lega pe II dintre cele IV iesiri ale HU ! |
--------------------
dacia
logan
(Oo=oO) p88rs2 + Spl Dynamics + stp + odyssey
LOCUL I -> 4tuning festival 140.6 dB LOCUL II -> ESPL EMMA craiova 2008 LOCUL II -> SQ 3CH EMMA craiova 2008 IM : shokaliptiku |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 21:31 |