Politica - Basescu versus Tariceanu
![]() ![]() ![]() |
Politica - Basescu versus Tariceanu
CGB |
![]()
|
||
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|||
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Vezi sa nu te auda pastrama_stelisu' ca-i jale
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(A l e x @ 26 Jan 2007, 11:24) La scurt timp dupa ce s-a asezat bine pe "tron", dl. Basescu a trimis de la Bucuresti direct mascatii si i-au ridicat PE TOTI. I-au luat din baruri si discoteci direct. Esti sigur ca "dl" Basescu a facut asta? Chiar el?? Te-ai gandit ca poate o perioada au strans probe importiva lor si i-au saltat cand stiau sigur ca-i pot umfla pe bune? Aaaaaa, sa nu se inteleaga faptul ca nu am auzit de multe cazuri de politisti corupti care protejau astfel de afaceri... poate a fost situatia si acolo, poate nu... n-avem cum sa stim. Dar in nici un caz nu cred ca Basescu a contribuit prea mult la actiunea mascatilor. Ce-i drept, discursurile lui anti-coruptie e posibil sa fi motivat suplimentar pe anumiti politisti. |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.018 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
cine se uita la Animal Planet? caracterizare mai acida decat acolo nu am vazut nicaieri.Si unde mai pui ca este un pamflet pentru
![]() ![]() ![]() This post has been edited by wolfin: 26 Jan 2007, 15:57 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cristib @ 17 Dec 2006, 21:47) jiji rulzzzzzz. este cel mai adevarat roman si la mine place ca zice la lucruri pa nume si se ia de toti hotiii din tara asta si de toate hahalerele si toti nenorocitii care a nenorocit poporu asta. io votez cu nea jiji. sa iese el presedinte ca sa se face ordine in tara asta. ca numai nea jiji poate sa aduce o raza de speranta la romani. el este cinstit si onest si vrea sa ajute la oamenii nevoiasi. jiji presedinte. P.S nea jiji daca citesti mesajul meu sa stii ca io votez cu matale. si poate imi dai si mie 1000 de euroi sa face si io revelionu' la munte ca e copil sarac si nu-mi permit. saru'mana. QUOTE(cristib @ 18 Dec 2006, 16:24) domnul george becali este un gentlemen si voi sinteti niste invidiosi. domnul becali a ajutat pe multi oameni necajitii si a facut mult bine pentru multa lume si este un sfant. iar de sarbatori domnul becali da multi bani la colindatori. apropo, cine se baga sa mergem sa-l sorcovim oleaca ![]() QUOTE(cristib @ 26 Jan 2007, 13:11) beeeeeey, nu mai face mijto ca-l votez pe becali ca te ia lumea-n serios. te rog nu mai lega numele meu de-al mascariciului aluia ![]() "ciobanu" mai lipseste sa fie presedinte si ne-am dus dracu. daca mai zici ca-l votez pe becali, te dau in gat ca esti membru PRM si mare admirator al lui Vadim. chiar te-am vazut iesind de la o sedinta PRM ![]() Din arhiva reno,dosare secrete,Deconspirarea lui Cristib ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by apostol_emil: 26 Jan 2007, 16:29 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
CGB |
![]()
|
tu chiar mi-ai monitorizat toate posturile man??? oaaauuuu. toata stima. io as muri de plictiseala sa stau sa caut prin cele peste 1000 de posturi ale cuiva. esti tare, ce sa zic.
si...da...m-ai prins. se vede clar din exprimarea academica pe care-am folosit-o in primul post pe care l-ai citat, cat de atasat sint de jiji ![]() padre, chiar a fost baselu de i-a arestat p-aia. am vazut io cu urechile mele. avea cagula, probabil d-aia nu l-ai recunoscut. da' io mi-am dat seama ca el era, ca-i iesise suvita de sub cagula (pe vremea aia inca o mai avea...suvita). mai oameni buni, acu serios vorbind...topicu asta e ceva genu' logan vs aveo. poa' sa pice tablele de pe "logan" ca tot or sa se gaseasca destui care se jura ca masina mai buna n-au vazut. la fel si cu "aveo". sa-i zboare rotile in mers, ca tot se gasesc unii care sa ridice in slavi masina.... |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
pai in cazul asta nici nu-i asa greu, Logan e mai misto decat Aveo
![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Lectura a fost spumoasa
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
motanul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 30 January 06 ![]() |
QUOTE(cristib @ 26 Jan 2007, 09:08) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ma abtin de la orice comentariu. insa, constat cu tristete ca inca mai exista persoane care se lasa pacalite de teatrul ieftin al imbecililor care ne conduc (indiferent care ar fi acestia). chiar nu realizati ca alora de la putere li se rupe de noi. trist ca inca le mai acordati increderea voastra. trist... da ?? aveai curaj pe vremea psd-ului sa vb asa ? si tu si toti ziaristii astia de doi bani care acum sint mari "judecatori",pe vremea psd-ului scriau f putini impotriva regimului. acum toti critica actuala guvernare,actualul presedinte daca erau asa de tari de ce au acceptat sa traim atitia ani sub regimul psd-ist,scriind doar de gaini cu trei picioare si babe violate? acum toti sint analisti politici!? cite ziare are patriciu ? si cite o mai vrea sa-si cumpere?de ce oare?chiar asa de multi bani ies din presa,sau altul e scopul? cite ziare are psd-ul? cite ziare controleaza voiculescu? chiar "baile de multime" toate sint false ? tariceanu si gasca cealalta de politicieni de ce nu are parte de ele? nu stiu care este treaba in bucuresti,dar in provincie altfel sta treaba ! eu vad ca multe lucruri s-au schimbat in bine in comparatie cu cealalta guvernare in care era un "consens" general dar poate ca pe multa corupta sau fostii potentati ii deranjeaza acest lucru,asa ca... |
--------------------
renault
laguna
2002,1.9dci Laguna 2 Estate 1.9dCi 110 CP
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
padre : Nu sunt sigur de nimic, tot ce stiu e ca am vazut multe schimbari de cand e el la putere. Numai faptul ca Nastase, cel mai corupt om din europa dupa cum l-au numit si ziarele spaniole, a cazut si tot pot sa spun ca e un inceput.
Precum am spus, daca ma insel, ma insel, oricum la alegeri nu era o varianta mai buna si nici la alegerile viitoare nu vor fi, deci sunt bucuros ca l-am votat pe Basescu si sigur il voi vota si a doua oara. Si apropo, emil, e clar ca primele 2 posturi a lui cristib despre gigi erau sarcastice, nu pot sa cred ca le-a citit cineva si chiar a crezut ca el tine cu "jiji" |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Alex, daca tu crezi ca a fost Basescu in persoana care a comandat eradicarea mafiei din orasul tau, mi se pare copilaresc...
In 2004 solutia cea mai buna pentru tara a fost Alianta si Basescu, dar in 2007 lucrurile stau un pic altfel, daca ne uitam la prestatia fiecaruia de pana acum. Basescu (nu PD) si-a tras de partea lui serviciile secrete si puterea "din umbra" a tarii, pe cand PNL a preluat puterea economica (Guvern, ministere importante pt. economie). Basescu este avid de putere si nici nu s-a gandit la altceva, PNL si-a urmarit ideologia politica si a luat ce i s-a potrivit cel mai bine. Strategia lui Basescu inca de la inceput a fost sa omoare mai intai opozitia, si a facut-o prin scandalurile cu Nastase, Mihailescu, presedintii Parlamentului, Felix, etc. A adus prin masurile astea la diminuarea optiunilor de vot pt. opozitie la mai putin de 40%. In ceea ce priveste PNL, acum incearca sa sape cat poate, pentru ca la urmatoarele alegeri sa impinga PD catre pozitia de "partid-stat", care sa aiba majoritate in parlament. Asta va fi posibil cu ajutorul redistribuirilor, al UDMR si al minoritatilor (astea mereu merg cu puterea, indiferent de culoare politica). Cu scandalul "Biletelul" Basescu si-a incordat muschii mai mult decat trebuia si a aratat ca i-a calcat pe toti pe coada, iar clasa politica l-a sanctionat. Poporul sigur va fi alaturi de el ca "e un presedinte cu c***e", dar nu este o sursa de stabilitate pentru tara. In politica te poti face frate si cu dracul, daca ala se tine de intelegere. Iar cum Basescu si-a incalcat toate intelegerile politice, pana si PD i-a zis sa se mai linisteasca si acum sunt in certuri (in spatele usilor). Biletul lui Tariceanu pt. Basescu atragea doar atentia asupra abuzurilor procurorilor in scandalul ala, care pana la urma au si periclitat ancheta si nu au ce sa ii mai faca lui Patriciu. Voi credeti ca Tariceanu e atat de fraier incat sa ceara "combinatii" chiar de la inamicul politic nr. 1, in scris? Recititi presa si o sa vedeti ca in perioada aia era in toi scandalul "Tariceanu-Patriciu-Macovei", cand s-au intalnit toti trei la Guvern, iar Basescu critica din greu pe toate posturile. Scandalul asta se va termina de la sine, caci PD o sa taca, PNL nu o sa mai zica nimic, iar PC, PRM si PSD o sa isi bata gura degeaba. |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
CGB |
![]()
|
motanul...si pe pesedisti i-am injurat la greu cand erau la putere. n-am nici o simpatie politica. pesedeii au fost cei mai "uniti in furaciune". dar observ ca incet incet, minunata alianta tinde sa-i ajunga si chiar sa-i depaseasca in fapte pe mult hulitii pesedei
![]() ei fac numai mizerii (toti !!!!) si unii se chinuie totusi sa le gaseasca si parti bune. io nu gasesc partile astea bune ale politicianului roman. poate-s io mai orbete si nu vad bine. ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
A l e x |
![]()
|
AlexC : Nu a facut Basescu personal acest lucru, dar probabil sub conducerea PSD nu ar fi avut curaj. Eu nu reduc toata activitatea politica a presedintelui la acest lucru dar v-am dat un exemplu de schimbare vazuta cu ochii mei. Acum ca Basescu, ca nu Basescu, cert este ca de cand e el la putere am vazut schimbari. Daca e doar o coincidenta, asta e altceva, dar oricum e mai bine cu el decat ar fi fost cu Nastase.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Dar de ce nu vezi situatia astfel: "de cand s-a schimbat Guvernul si oamenii din prefectura, s-a eradicat mafia traficului de carne vie din Roman?" Multe lucruri bune s-a facut in Romania de 3 ani incoace, dar nu sunt meritul lui Basescu, ci al guvernarii. Basescu este arbitrul vietii politice, iar orice imixtiune ii poate atrage suspendarea (dus problema la extrem).
|
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
A l e x |
![]()
|
Ma rog... Cert este ca eu sunt foarte mandru de votul meu. Si voi fi la fel de mandru si cand il voi vota al doilea mandat. In momentul de fata nu este altcineva mai bun care candideaza. Gigi ? Vadim ? Geoana ? Tariceanu ? Nu mersi...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Toto - BOD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 556 Joined: 18 January 05 From: Craiova ![]() |
subscriu
|
--------------------
Renault
Clio
- BOD
2003
|
|
FireChief |
![]()
|
idem
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.018 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
DA, Alex ai dreptare, din pacate............
|
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
FireChief |
![]()
|
Extraordinar dicursului Mr President in Parlamentul european(daca l-ati urmarit integral...)
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
wolfin |
![]()
|
s-a abtinut de la comentarii care nu aveau rostul in plen.
I-a inchis gura ziaristului care a pus intrebarea despre biletel, citez ,, Vorbim acasa sau in aeronava ca este teritoriu romanesc" de fapt le-a inchis gura tuturor cu privire la acest subiect. in concluzie => destept domle, destept sau diplomat, a vazut ca la CE nu merge cu toporul. This post has been edited by wolfin: 1 Feb 2007, 16:47 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
|
|
CGB |
![]()
|
tare discursu', am avut orgasm cand l-am ascultat
![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
FireChief |
![]()
|
Am auzit ca la unii da reactii adverse ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
CGB |
![]()
|
hai dom'le, de ce nu poti sa te bucuri ptr mine. stii ce greu e in ziua de azi (stres, griji,probleme) sa mai obtii un orgasm ca lumea. ii multumesc domnului basescu ca mi-a dat aceasta ocazie
![]() da' apoi a dat iar cu mucii-n fasole (faza cu spionii din iraq - cica stia da' a uitat sau a confundat cu altceva) si s-a dus naibii toata placerea resimtita cu numai cateva ore inainte. ce ti-e si cu baselu asta....acu iti provoaca placere si-n clipa urmatoare te musca de c***e ![]() apropo, ati vazut faza cu baselu si bill gates. cand i-a zis baselu lu' bill, ca romanii pirateaza produsele microsoft in semn de simpatie si apreciere ptr bill. genial. sa-i fii vazut fata lu billica. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
wolfin |
![]()
|
chiar a spus Base asta lui Billy?
|
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
|
|
padre |
![]()
|
Mie mi-a placut cand baselu' il lauda pe Bill pentru ca se trezeste sau incepe munca la 7 dimineata si munceste pana noaptea tarziu....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cine a vazut aseara Sinteza Zilei de la Antena 3 sa bea o bere in cinstea lui Cristoiu, mare dreptate a avut. Baiat destept. Au mai ramas multe oale pentru Base sa le sparga? Sau strachini ca sa calce-n ele? |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
A l e x |
![]()
|
Eu nu am auzit nici discursul nici conversatia lui cu Bill Gates, dar nu inteleg ce e asa amuzant daca i-a spus ca-l apreciaza ca incepe munca la 7 ?
Eu va spun de pe acuma, avere de cateva milioane de dolari sa am, nu aproape 50 de miliarde cum are Gates, si nu m-as mai trezi la astfel de ore. Chiar mi se pare de apreciat, acum nu-i iau apararea lui Basescu dar nu vad ce a fost asa penibil in aceasta afirmatie ? |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Freeymind |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 14 July 06 From: Cluj Napoca ![]() |
Alex, asta e, daca nu intelegi ca asta e programul normal de munca... nu intelegi si gata... Chiar ar fi penibil ca cineva sa-ti explice!!!
|
--------------------
Renault
Megane II 1.6 16V
Bicorp 2006
|
|
padre |
![]()
|
Alex, penibil a fost discursul lui Basescu la deschiderea Centrului Microsoft... penibil a fost ce a spus el, modul in care a facut unele afirmatii... cum piratam noi produsele Microsoft si cum avem o simpatie speciala pentru Microsoft si Bill Gates, cum se trezeste el la ora 7 dimineata si munceste pana noaptea tarziu, etc. Astea sunt, dupa parerea mea, subiecte de discutii la un sprit, la un cocktail, etc, dar nu intr-o declaratie oficiala la un eveniment oficial.
Programul lui Bill Gates este unul de admirat, daca asa face, zilnic de la 7 dimineata pana noaptea tarziu. Si sunt convins ca asa e, nu vad de ce ar fi altfel, banuiesc ca are o viata frumoasa, plina de bucurii si lux si confort, face ce-i place (ca e vorba de afaceri sau opere de binefacere, etc.), nu exista rutina prea multa, se plimba destul de mult, etc. Altii muncesc de la 8 la 20-22 pentru 400-500 euro pe luna (asta e cazul fericit al romanului care lucreaza la o multinationala, sunt altii care muncesc acest program pentru si mai putini bani). In cazul lor e tragic, dupa 1-2-3 ani incepi sa cedezi. ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
CGB |
![]()
|
nu stiu unde sa bag stirea asta, asa ca postez tot aici (are legatura cu base si taricel):
"Presedintele Traian Basescu si premierul Calin Popescu Tariceanu se inghesuie din rasputeri sa il intalneasca pe Bill Gates, cel mai bogat om din lume. Prima vizita a afaceristului american in Romania, chiar daca va dura doar trei ore, ii va face pe seful statului si pe cel al Guvernului sa stea fata in fata. In stilul caracteristic, premierul si presedintele se bat si de aceasta data pe intalnirea cu "bogatasul planetei". Initial, doar premierul anuntase ca va participa la inaugurarea Centrului Global. La cateva ore dupa aceea, Administratia Prezidentiala a instiintat ca si Basescu a acceptat invitatia lui Gates. Asa ca, desi s-au evitat in ultima vreme destul de mult, neintalnindu-se nici macar de Ziua Unirii, Basescu si Tariceanu vor fi din nou fata in fata, nevoiti sa isi zambeasca frumos. si acu cea mai tare: " Capitala, pregatita pentru vizita de 3 ore La o asa vizita, Bucurestiul se pregateste si el de zor. Cum Bill Gates va trece prin centrul orasului, autoritatile Capitalei au decis sa inlocuiasca decoratiunile de iarna din zona cu siglele Microsoft. Astfel, stelutelor integrarii le-au luat deja locul cerculete colorate care reprezinta sigla sistemului de operare Windows, unul dintre cele mai cunoscute si mai folosite produse ale Microsoft." stirea e din "averea". e tare finalul, slugarnicia autoritatilor in fata unui om (cel mai bogat din lume ce-i drept),dar care nu are nici o functie publica (sef de stat, de guvern, ministru...etc). e doar un simplu bogatan. si astia s-au si grabit sa dea cu maturile si sa puna stegulete cu microsoft. penibil. a mai fost o faza asemanatoare cand a venit "real madrid". tot asa...saloane oficiale, chestii socoteli. aaaa si baselu a mai zis ca pirateria e oarecum buna ptr ca a impulsionat dezvoltarea IT-ului in romania. super tare, nu? acu' nu zic ca n-o fi asa (ca daca era sa cumparam toate programele pe care le folosim la calc, ne luam lumea in cap), dar sa-i zici asta bossului de la Microsoft mi se pare de-a dreptul genial. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
padre |
![]()
|
Man, sa nu exageram, siglele Microsoft cred (de fapt SPER) ca au fost puse contra bani, ca o actiune publicitara...
Idiot este sa te apuci sa dai cu matura si sa vopsesti scaietii cand vine cineva important, asta ar trebui sa se faca saptamanal/lunar cam peste tot, numai asa am putea ajunge sa avem un oras curat si, de ce nu, o tara curata. Ca idee, cred ca Bill Gates este, intr-adevar, asa cum l-a "numit" Pro tv: stapanul lumii. El si inca putini altii influenteaza mersul planetei. |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 08:12 |