MP3 Panasonic, Probleme cu reglajul orei
![]() ![]() ![]() |
MP3 Panasonic, Probleme cu reglajul orei
$$ilvviu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|||
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Probabil ca nu te ajuta la nimic daca iti spun ca si eu am incercat si n-am reusit acest lucru. Bine, eu am avut o singura data nevoie, atunci cand s-a schimbat ora si a trebuit sa reglez din nou ceasul de pe bord, drept care l-am bagat in ma-sa si am dat telefon la 958.
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
S-a rezolvat.... nu se poate. Mi-au trimis de la Panasonic e-mail si cica su se poate dezactiva functia. Singura rezolvare e sa vb la statiile radio sa puna o ora ca lumea.
|
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
|
Bitu |
![]() ![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 471 Joined: 29 July 05 From: Deva ![]() |
![]() ![]() ![]() No offence ssilviu, dar o sa ajungi sa le dai ora exacta la cei cu statiile radio. O sa fii cam ceva in genul cucului din ceasurile alea vechi. ![]() Nu vreau sa fiu rau dar m-am amuzat copios pe tema asta. Numai bine! |
--------------------
Renault
Megane 1 benzina 1.4 16V Break (2003);
Megane 2.2 diesel 1,5 dci Sedan (2007)
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.771 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Ce jalnici sunt astia de la Panasonic.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
pit-bull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.182 Joined: 9 October 05 From: Banat ![]() |
![]() ![]() ![]() Si eu am acelasi model de Panasonic cu aceeasi problema, acum ma bucur ca s-a dezbatut si o putem revolva ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
Solenza
2004 Confort Renault Megane Sedan Facelift-2007/Lux P/1,5dci/106CP/6+1/MP3/Beige Poivre+Bandouri
Renault Clio 3 Facelift-2009/1.2 16v Dynamique/AC-Auto/Bleu Gris |
|
$$ilvviu |
![]()
|
Am trimis aseara statiilor radio (Kiss FM, Europa FM, Pro FM, Info Pro, etc) e-mail cu rugamintea sa-si regleze ora. Deocamdata nu s-au deranjat nici cu un raspuns, nici cu reglajul.
Dar am reusit o rezolvare partiala a problemei. Atat timp cat merg pein oras si am semnal bun modific frecveta (de ex daca postul e pe 100.20 eu il memorez pe 100.25) si nu mai receprioneaza RDS. Dezactivez TA si AF sa nu inceapa el sa caute automat si gata. Sper totusi sa-si regleze si tantalaii astia ora ca nu o fi mare filosofie. Sunt site-uri care dau ora exacta si poti seta sa isi faca auto-update, ce naiba? |
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
LG ul care il am tot asa isi regleaza ora dupa rds ul radioului, initial si eu am crezut ca are ceva dar l-am lasat asa sa vad ce si cum dar dupa ce se seta automat mergea bine, asadar e de la ei
![]() This post has been edited by Giurisici Fabian: 10 Jan 2007, 22:07 |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.527 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
la mine inteligentul imi schimba ora din bordul masinii
![]() noroc c-a zburat cass-ul cu care a venit masina si a aterizat altceva in locul lui si ceasul din bord nu se mai sinchiseste sa caute nimic pe RDS |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
Am scris e-mail statiilor radio dar vad ca nu-i doare pe ei capul de asta. Oare si in alte orase e la fel? Voi nu aveti astfel de probleme?
|
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ba da, si la mine ora playerului corespunde cu ora Bangladesh-ului cred...
![]() Doar ca folosesc ceasul montat din fabrica prin binevointa inginerilor de la dacia...cel de la player e mai incomod de privit in mers in cazul meu, si nici nu imi apare "default" pe display... |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
Si eu am ceas in bord, dar ma enerveaza atitudinea astora de la radio, mai exact lipsa oricarei reactii. Poate daca trimitem mailu-ri mai multi s-or sinchisi macar sa dea un raspuns, desi nu vad ce mare branza o fi sa-si regleze si ei ceasul.
|
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 00:29 |