Faza scurta e ....prea scurta, MEGANE 2.2
![]() ![]() ![]() |
Faza scurta e ....prea scurta, MEGANE 2.2
Mihai_lm |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 19 December 11 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2 facelift
2006 privilege EA4
|
|||
TheSting |
![]()
|
![]() Ofera respect pentru a primi respect ! Group: Members Posts: 1.210 Joined: 29 September 11 ![]() |
La mine erau perfect reglate farurile dar aveam impresia ca nu vad nimic. Dar greseala era a mea. In 2005 cand am cumparat masina a venit echipata cu becuri Osram si vedeam perfect noaptea. Prin 2008 mi-sa ars un bec si le-am schimbat pe amandoua cu Philips iar de atunci mergand noaptea aveam impresia ca traiesc un cosmar. Nu vedeam nimic noaptea si daca ploua era deja crima. Am schimbat becurile Philips inapoi cu Osram si de atunci nu mai am probleme. Am vorbit cu cei de la Serus si mi-au spus ca posibil sa fi prins un set prost, dar ca masina vine echipata din fabrica cu Osram.
Lipsa de vizibilitate se intampla datorita a doua elemente: 1. Becuri proaste 2. Faruri care nu sunt reglate cum trebuie. In cazul acesta a trebuii sa-va ganditi ca este viata voastra in pericol mai ales cand circulati noaptea. Lipsa de vizibilitate va poate face sa nu observati obstacolele la timp. Va recomand sa nu va jucati cu asa ceva si sa consultati un service pt reglarea farurilor. Chiar daca incercati sa-le reglati singur in fata unui perete sau pe strada dupa bunul plac , fiti constienti ca nu le veti regla perfect, si chiar puteti sa-le reglati mai prost, prin deranjarea celorlalti participanti la trafic. |
--------------------
Renault
Megan II
2005/sedan Ofera respect pentru a primi respect
|
|
atipiq_nightmare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 253 Joined: 14 June 10 ![]() |
Are importanta de cat timp am carnetul cu problema masinii? Prima masina a fost o dacie din `87? Dc intrebi?
![]() |
--------------------
Megane
RS 225 Nimbus Grey
2007 Milltek Decat 2.75"+Catback 3" K-TEC Racing,ITG Cold Air Intake,FERODO DS2500 Rear Brake Pads,MILLERS CFS Competition Fully Synthetic Engine Oil, etc.
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
sunt persoane care au inceput condusul direct pe masini moderne si nu constientizeaza evolutie becurilor - eu unu am inceput sa conduc pe un opel din 77 si implicit m-am invatat sa merg cu o lumina mai slaba, iar odata cu trecerea la masini mai noi am vazut evolutia becurilor ca pe un plus - in momentul de fata pot spune ca luminile de la megane 2.2 sunt foarte ok, asta nu inseamna ca nu exista si loc de mai bine....dar nici sa le consideri ca pe ultimile jeguri
![]() |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
atipiq_nightmare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 253 Joined: 14 June 10 ![]() |
Nu le consider jeguri dar trecand de la o masina la alta observi diferenta
|
--------------------
Megane
RS 225 Nimbus Grey
2007 Milltek Decat 2.75"+Catback 3" K-TEC Racing,ITG Cold Air Intake,FERODO DS2500 Rear Brake Pads,MILLERS CFS Competition Fully Synthetic Engine Oil, etc.
|
|
eugenTL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.642 Joined: 16 September 08 From: Tulcea/Bucuresti ![]() |
![]() inainte sa-mi pun xenon am fost la 2 serviceuri, la 2 prieteni pt reglaj, am incercat si singur sa le fac ceva, am schimbat si becurile Osram cu philips, degeaba. Nu faceau lumina pe asfalt cum faceau celelalte masini din familie(una dintre ele n-are xenon si vedeam perfect). Culmea e ca toti care se urcau la mine in masina ma intrebau de faza scurta....deci populatia din tulcea e preponderent chioara ![]() M-am suit si in taxiuri, luminau prost dar parca mai bine decat farurile mele, de aici am tras o concluzie ca poate au lupele mele ceva. Asa ca am pus xenon si au disparut problemele si nici nu orbesc pe altii cum ar spune unii... ps: ma mira faptul ca mai sunt persoane care cred ca pisatoarea si autolevelingul(care nu lucreaza la miniminimini secunda cum cred unii, ci doar la diferente mari de nivel, cum ar fi incarci portbagajul sau mergi gol) fac minuni This post has been edited by eugenTL: 25 May 2012, 11:30 |
--------------------
Renault
Megane II
my edition (18+low+r26 look)
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
nu pisatoarele fac minuni ci farurile curate - bafta
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
eugenTL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.642 Joined: 16 September 08 From: Tulcea/Bucuresti ![]() |
deci cei fara xenon puteti merge cu farurile murdare. Amin
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.243 Joined: 13 October 06 ![]() |
Dar proiectoarele ? sper c-ai pus gzenon si acolo
![]() |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
eugenTL |
![]()
|
Ghici ce?!
N-am proiectoare si nici nu vreau ![]() This post has been edited by eugenTL: 25 May 2012, 21:01 |
--------------------
Renault
Megane II
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th August 2025 - 17:14 |