[VIDEO] Americani foarte destepti
![]() ![]() ![]() |
[VIDEO] Americani foarte destepti
Forum Bot |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Bot Posts: 1.618 Joined: 10 July 06 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
workarea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 10 October 05 From: Drumul Taberei ![]() |
Iti vine sa rizi, dar spre final te cam sperie.
|
--------------------
Dacia
Logan
- B-**-***
Ambition 1,6 MPI, 2007
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
OMG! OMG! Avem si noi tampitii nostrii, dar unele din intrebari chiar erau de bun simt.
Unul tare mi s-a parut ala cu KFC :-) |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
ccezar2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.723 Joined: 26 February 05 From: .sk ![]() |
de ce nu recunoastem ca e cu target faza... sa ne aducem aminte de filmuletele de la carcotasi... nu garanteaza nimeni ca aia intrebati macar au dat prin scoli....
|
-------------------- Laguna II.2 INITIALE 2.0dci 150CP, 2007
|
|
cris71 |
![]()
|
![]() Member from Transylvania Group: Members Posts: 53 Joined: 4 October 06 From: Oradea ![]() |
da' daca nu stiu, mai bine sa taca...
Chestia cu harta (Iranul, Franta, Coreea) e totala... ![]() Attached thumbnail(s) worldusa.gif ( Size: 17.55k ) Number of downloads: 129 |
--------------------
Renault
Captur
2022 / Intens
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Exact. Tampiti si inculti gasesti in orice tara... Eu nu zic, sunt convins ca foarte multi americani sunt batuti in cap, dar un astfel de clip poate fi realizat in orice tara cu rezultate similare.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
cris71 |
![]()
|
![]() Member from Transylvania Group: Members Posts: 53 Joined: 4 October 06 From: Oradea ![]() |
Si ne mai mira ca de tari mai "exotice" ca Romania nici nu au auzit!
![]() Am gasit pe net un ghid al statelor lumii, aparut in SUA, prin 2000 sau 2001, nu mai retin exact. Printre altele, se vorbea evident si de Romania, iar la capitolul circulatie, se spunea ca soselele sunt intr-o stare acceptabila, dar este criza de benzina. Statiile de benzina sunt rare, se numesc Peco si e bine sa-ti faci plinul cand gasesti una, ca nu se stie cand mai ai ocazia. Masinile de politie sunt vopsite in alb-albastru si pe ele scrie MILITIA... Repet, carte aparuta in 2000. Asa ca nu e de mirare ca aia habar n-au de nimic ce depaseste granitele SUA, probabil nici autorii cartii nu stiau pe unde vine Romania sau Europa. |
--------------------
Renault
Captur
2022 / Intens
|
|
Liv05 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 29 October 05 From: Arad ![]() |
Sfarsitul e chiar infricosator
![]() |
--------------------
Opel
Astra Sedan 1,7 cdti
2008, Enjoy
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
sfarsitul pare prea de tot, parca ar fi aranjat. dar oricum, amuzant al naibii, am ras cu pofta !
faza cu KFC e monumentala ! |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
perfect
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 16:25 |