Prastie umana
![]() ![]() ![]() |
Prastie umana
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane R26
- XX-xx-xxx
2008
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
A avut mare noroc ca nu a izbit-o in pamant
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vali79m |
![]()
|
![]() No. 620 Group: Members Posts: 509 Joined: 5 April 05 From: Titan-Salajan ![]() |
Eu ma asteptam sa se rupa coarda elastica, dar cum a spus si aragon...mare noroc a avut. Mult curaj iti trebuie sa te dai in asa ceva.
|
--------------------
Clio
Symbol
2005 dci-80 cp
|
|
cris71 |
![]()
|
![]() Member from Transylvania Group: Members Posts: 53 Joined: 4 October 06 From: Oradea ![]() |
+ doza de nebunie de rigoare.
|
--------------------
Renault
Captur
2022 / Intens
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Trebuie sa fii tare nebun sa incerci asa ceva !
|
--------------------
Dacia
Logan
- 50 VDU
Preference 1.4 MPI, 2005 "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Sunt curios care a fost viteza maxim
![]() ..si G-urile ![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
yO_ |
![]()
|
![]() Membru Dacia Felix Group: Members Posts: 528 Joined: 1 January 06 From: Târgoviște & Besançon ![]() |
Pai haide sa vedem... putina fizica.
Daca estimam ca distanta pe care a parcurs-o in acceleratie e de 20 m in timpul de 1 secunda (am cronometrat). Daca presupunem ca "sufa" a fost "ideal elastics" si ca acceleratia a variat liniar cu distanta parcursa, si daca bagam ecuatiile pendulului elastic cu resort rezulta ca: 1. la plecare a suportat o acceleratie maxima de cam 5 G (waw!!) si ca 2. Viteza maxima atinsa a fost de vreo 31,4 m/s (113 km/h) In realitate aceste valori sunt mai mici, pentru ca intervine frecarea aerului si a corzii. Oricum, ma mir cum de nu si-a rupt gatul... a suportat o acceleratie de cam un sfert din cea a unui scaun de pilot care se ejecteaza. Dupa cum se vad urmele de pe iarba, tipii nu erau la prima tentativa, au luat-o probabil progresiv... |
--------------------
DACIA
LOGAN
- DB-05-SLE
2005, Préférence 1.4, rosu zgâriat. Si six scies scient six cypres, six cent six scies scient six cent six cypres aussi!
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu, cu minetea mea de fizician nenascut, cred ca cea mai mare valoare a G a fost cand a inceput primul retur, ca sa-i zic asa...
Si acolo poate a atins 5G, mult.... |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
yO_ |
![]()
|
![]() Membru Dacia Felix Group: Members Posts: 528 Joined: 1 January 06 From: Târgoviște & Besançon ![]() |
Draga St, crede-ma pe cuvantul meu de fizician ca acceleratia maxima a fost la plecare. E adevarat ca nici la prima intoarcere nu a fost de neglijat; chiar daca a avut o valoare mai mica, totusi a durat ceva mai mult (dus-intors) fata de cea de la plecare (numai dus). Este posibil deci ca socul resimtit de organism sa fi fost mai mare la prima intoarcere, desi acceleratia nu a atins maximul.
Trebuia sa o rugam sa isi monteze un accelerometru, ca asta da experiment stiintific ![]() This post has been edited by yO_: 24 Jan 2007, 13:29 |
--------------------
DACIA
LOGAN
- DB-05-SLE
2005, Préférence 1.4, rosu zgâriat. Si six scies scient six cypres, six cent six scies scient six cent six cypres aussi!
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
![]() ce beleeeeeeeeeea. chiar as incerca si eu asa ceva. poate o sa apara pe litoral anul asta, vreo chestie asemanatoare. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
St |
![]()
|
![]() ..sa nu uiti pana la vara ![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 09:30 |