[VIDEO] Burj Al Arab Hotel, Dubai, documentar Discovery
![]() ![]() ![]() |
[VIDEO] Burj Al Arab Hotel, Dubai, documentar Discovery
Forum Bot |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Bot Posts: 1.618 Joined: 10 July 06 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
bleah, reclama de doi lei, nu cred ca era documentar...
Este fabulos hotelul, sper sa am si eu bani odata sa stau pe acolo 3 zile ca si oaspete :-) |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
RenaultMeganeCC |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 7 November 06 ![]() |
SUPERB ! ! !
|
--------------------
renault
renault
2006
|
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Pana de curand puteai lua masa la restaurantul hotelului, fara sa ai si camera rezervata si desi era scump, te puteai totusi apropia...
Mai nou, nu mai ai acces decat daca stai acolo, si cum cea mai ieftina camera e vreo 1000$ pe noapte... ![]() |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
- --
--
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
Pe mine sincer m-ar dezgusta atata zambet si amabilitate ipocrita... Imi e de ajuns sa il vad in poze, nu m-ar da pe spate un sejur acolo...
|
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Si/Sau fara baie? (sa o tina incuiata). Poate e mai ieftin.
![]() Daca o sa imi trebuiasca la baie, o sa merg cateva etaje mai jos si o sa bat ca nebunu in usa de la o camera si cand va binevoi cineva sa imi deschida o sa ii zic disperat ca ma scap acolo daca nu ma lasa la buda lor, ca eu nu mai ajung pana la camera mea ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(costi @ 16 Jan 2007, 17:24) Cica la ora poti sa-l inchiriezi doar pe ala regal, care costa vreo 10000$ pe noapte. Te bagi? ![]() Si legat de ce zicea driverx, povesteau angajatii hotelului despre unii clienti arabi, veniti direct din corturile lor din desert, cu tot familionul, clienti care se c... in lift, sau pe unde ii apuca, prin camera, de trebuiau sa munceasca doua zile dupa aia, la curatenie. Dar daca bagau banul... Parca si vad faza, se deschide usa aia aurita de la lift, intri proaspat parfumat pe maini (vezi filmul) si fleosc!, ai intins rahatul lasat de arab pe podea ![]() ![]() This post has been edited by VladG: 16 Jan 2007, 16:12 |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
- --
--
|
|
yO_ |
![]()
|
![]() Membru Dacia Felix Group: Members Posts: 528 Joined: 1 January 06 From: Târgoviște & Besançon ![]() |
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
- DB-05-SLE
2005, Préférence 1.4, rosu zgâriat. Si six scies scient six cypres, six cent six scies scient six cent six cypres aussi!
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
petrol, petrol, petrol...
Le trimit americanii banii direct in cont, ei nu stiu valoarea banilor. |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Foarte misto.
![]() Apropo, stiati ca o romanca e Director al compartimentului "Relatii cu clientii", sau "Marketing" la Burj Al Arab? P.S: Ce ar zice baietii daca ma duc cu dacia in fata hotelului? |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
catalin80 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 728 Joined: 30 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu cred ca printre atatea masini luxoase o sa fie atractia principala
![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
cris71 |
![]()
|
![]() Member from Transylvania Group: Members Posts: 53 Joined: 4 October 06 From: Oradea ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
2022 / Intens
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th August 2025 - 22:51 |