Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

asigurare ASIROM RCA, TEAPA FRATE!!!!

C.C.
post 31 Jan 2007, 21:05
Post #31

Membru

Group: Members

stai putin, inainte sa mergi altundeva, du-te la politie si fa PLANGERE PENALA impotriva celor la care ai incheiat polita. infractiunea se numeste inselaciune. si poate recuperezi si banii daca-i prinde. nu?
apoi du-te si la celelalte institutii. ok?

--------------------
opel vectra a 1990, ex. dacia 1310 - abxxxx
scopul NU scuza mijloacele!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
NKVD
post 31 Jan 2007, 21:20
Post #32

Membru incepator

From: Bucuresti

banii pe RCA nu ar fi o problema....problema este despagubirea celui pe care l-am lovit......si maine ma duc si la politie pt. plangere, cum ai zis....

This post has been edited by NKVD: 31 Jan 2007, 21:23

--------------------
dacia solenza 2005 - b.zz.xxx
+
acordeon
post 1 Feb 2007, 13:36
Post #33

Membru

eu am rca incheiat tot la asirom (incheiat pe 30 decembrie) si abia dupa o luna am aparut in baza de date cedam cu asigurarea valabila

--------------------
dacia / dacia logan / logan face lift laureate 1,4 rosu passion 2004
+
stuiberv
post 1 Feb 2007, 15:20
Post #34

Membru autentic

From: Iasi

Mai, daca ei au spus ca au publicat in Adevarul, si ti-au dat si scris, pai sunt de rasul curcilor smile.gif)).
De cand e un anunt in Adevarul lege?
Ai platit RCA, nu e vina ta ca ala nu a dat banii, si daca ASIROM au fost destul de prosti sa nu se asigure publicand in Monitorul Oficial, treaba lor.
Nu stiu unde trebuie sa faci reclamatie, dar ASIROM trebuie sa te despagubeasca, nu altcineva.
Dupa aia, e treaba lor sa dea afara oamenii care dau anunturi in Adevarul in loc de Monitorul Oficial, oamenii care au incheiat contractul cu brokerul si sa bage in puscarie brokerul pentru diverse.

--------------------
Papuci marimea 43 3 ani bocanci - is xx undoitrei
“All parts should go together without forcing. You must remember that the parts you
are reassembling were disassembled by you. Therefore, if you can’t get them
together again, there must be a reason. By all means, do not use a hammer.” — IBM
maintenance manual, 1925
+
NKVD
post 1 Feb 2007, 16:07
Post #35

Membru incepator

Astazi am fost la ANPC si mi-au spus ca nu ei se ocupa de treaba asta cu asigurarile si m-au trimis la CSA,am fost acolo si am depus plangere impotriva ASIROM si astept raspuns in 30 zile......maine am programare la sectia 10 politie ...pt. plangere impotriva brokerului......mai vorbim wacko.gif

--------------------
+
flooriin
post 1 Feb 2007, 17:18
Post #36

Membru incepator

Salut,

Eu am cumparat un SH cu RCA la Astra si am fost obligat sa inchei un alt RCA . Am ales Asirom pentru ca era mai aproape, dar era un sediu Asirom si nu un broker de pe strada. Am incheiat RCA-ul pe 29 ianuarie 2007 asa ca mai trebuie sa astept pana apare in cedam. Deocamdata masina apare asigurata la Astra, dar e pe numele fostului proprietar. Prostia mare e ca polita nu se inregistreaza imediat in baza de date a Cedam si trebuie sa treaca minim 2 saptamani.

Oricum multa bafta cu rezolvarea situatiei.

--------------------
Renault Clio Bicorp 2001 1.4 16V - b40rxo
+
M i h a i
post 2 Feb 2007, 00:42
Post #37

Salutare !! acum am citit acest topic si nu stiam ca se poate verifica rca pe net..am verificat si eu si surprizaa ''''Autovehiculul avand numarul de inmatriculare ....... este inexistent sau nu figureaza in baza de date'''.Mentionez ca si eu am facut rca la un stand chiar langa usa de Udriste la Asiban pe 6 luni..pe 14 luna asta imi expira(bine ca nu am avut nici un accident pana acum)...NKVD sa ne spui deznodamantul....

--------------------
------ ------ ------
+
adrianpurcarin
post 2 Feb 2007, 17:32
Post #38

Membru autentic

From: Bucuresti(Gorjului)

Am si eu o problema cu Asiromul. Am avut RCA de pe 20.12.2005 pana la 19.12.2006 dupa care am incheiat alta si din pacate am aruncat polita si chitanta veche. Acum am primit acasa instiintare de la politie ca in perioada respectiva nu as fi avut RCA si ca daca nu rezolv problema imi suspenda certificatul de inmatriculare. Ce pot sa fac? S-a mai intalnit cineva cu problema asta. Brokerul la care am incheiat ambele asigurari este vecina mea si nu se pune problema de lipsa de autorizatie sau alte treburi din astea. Daca nu apar nici la asirom in baza de dat cum drak rezolv problema asta?

--------------------
Renault Megane II Sedan 2005, Influence
1,5DCI, 100CP, Vert Cuivre, iunie 2005
Suzuki GSR600
+
Thor1983
post 2 Feb 2007, 17:40
Post #39

Membru autentic

From: In front of the computer

Acum ai? Daca da - salutare si drum bun. Trebuiau sa te ia la intrebari atunci cand au zis ca nu ai RCA, nu dupa 1 an.

--------------------
Mazda 6 2017
Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
+
NKVD
post 2 Feb 2007, 20:16
Post #40

Membru incepator

QUOTE(adrianpurcarin @ 2 Feb 2007, 17:32)
Am si eu o problema cu Asiromul. Am avut RCA de pe 20.12.2005 pana la 19.12.2006 dupa care am incheiat alta si din pacate am aruncat polita si chitanta veche. Acum am primit acasa instiintare de la politie ca in perioada respectiva nu as fi avut RCA si ca daca nu rezolv problema imi suspenda certificatul de inmatriculare. Ce pot sa fac? S-a mai intalnit cineva cu problema asta. Brokerul la care am incheiat ambele asigurari este vecina mea si nu se pune problema de lipsa de autorizatie sau alte treburi din astea. Daca nu apar nici la asirom in baza de dat cum drak rezolv problema asta?
*

nu o sa ai probleme pt. ca si eu am primit acasa instiintare daia si spune ca doar in cazul in care te opreste politia si nu ai atunci ai patit-o....citeste mai atent!

--------------------
+
adrianpurcarin
post 3 Feb 2007, 00:54
Post #41

Membru autentic

From: Bucuresti(Gorjului)

ok, o sa ma uit la ea cand o sa mi-o aduca sora-mea ca ea a primit-o si mi-a citit ceva din ea prin telefon azi. revin cu informatii

--------------------
Renault Megane II Sedan 2005, Influence
1,5DCI, 100CP, Vert Cuivre, iunie 2005
Suzuki GSR600
+
C.C.
post 3 Feb 2007, 03:46
Post #42

Membru

uitati-va bine la ce scrie acolo. verificarile sunt facute cu luni de zile in urma. si da, poate ca la data respectiva nu figurati cu actele in regula. daca intre timp ati incheiat asigurarile, e ok.
sal

--------------------
opel vectra a 1990, ex. dacia 1310 - abxxxx
scopul NU scuza mijloacele!
+
colombina29
post 3 Feb 2007, 07:23
Post #43

Membru cu FI(c)AT

From: Acasa

Aceeasi problema o am si eu cu asigurare la UNITA! Nu ma gasesc in baa lor de date, nici pe broker nu-l gasesc desi eu am platit prima transa in valoare de 100 RON! Cred ca ma duc la politie, deja am sunat de 3 ori si nici un raspuns!

--------------------
FIAT ALBEA Dynamic 2006 - "La rând"
+
NKVD
post 3 Feb 2007, 09:47
Post #44

Membru incepator

dute la sediul central UNITA si vezi daca brokerul a depus banii de pe RCA ul tau ...daca DA atunci stai linistit....daca NU,esti in aceeasi situatie cu mine....BAFTA

This post has been edited by NKVD: 3 Feb 2007, 13:59

--------------------
+
msn2
post 5 Feb 2007, 21:16
Post #45

Membru

Daca asigurarea RCA ESTE ORIGINALA SI CHITANTA ARE STAMPILA ASIROM atunci nu mai conteaza alte detalii(broker care nu a predat banii etc.), ASIROMUL este bun de plata.
daca nu accepta din pacate va trebui sa il dai in judecata(ca vad ca reclam la csa ai facut).
Asta se intampla daca se cumpara de pe tarabe din piata!

ps. multi pe aici zic ca nu e vina ta.
eu sunt de parere ca e si vina ta

This post has been edited by msn2: 5 Feb 2007, 21:20

--------------------
SKODA/RENAULT OCTAVIA/MEGANE2.1 1.9TDI/1.6 16V - xx xx xx
+
M i h a i
post 5 Feb 2007, 21:34
Post #46

msn2>> de ce este vina lui?daca asta este sistemul in tara asta de tot......si lasa pe toata lumea sa vanda rca peste tot, asa se intampla.Cel mai bine este sa faci Rca la ''Sediul Central'' acum pentru a elimina toate suspiciunile.

--------------------
------ ------ ------
+
msn2
post 5 Feb 2007, 22:01
Post #47

Membru

MHY:
nu este in totalitate vina lui, dar o masura minima de prevedere ar fi normal sa isi ia oricine(mai ales ca pot fi in joc sume ff mari- miliarde).
oricum are sanse mari de reusita pentru ca rca ul lui ESTE valabil si asiromul trebuie sa plateasca si sa faca actiune de regres impotriva brokerului.

acum am citit ca si tu ai facut un rca "in aer liber" smile.gif

This post has been edited by msn2: 5 Feb 2007, 22:05

--------------------
SKODA/RENAULT OCTAVIA/MEGANE2.1 1.9TDI/1.6 16V - xx xx xx
+
NKVD
post 6 Feb 2007, 18:01
Post #48

Membru incepator

domnilor ....pana acum asigurarile RCA pe care le-am facut nu au avut probleme si tot la Udriste le-am facut.....asta a fost invatatura de minte....altadata nu mai fac asta !
P.S. de aceea am postat aici ca sa nu mai faca nimeni ca mine smile.gif

--------------------
+
NKVD
post 8 Feb 2007, 20:43
Post #49

Membru incepator

smile.gif Nu stiu ce sa mai fac.......am facut reclamatie la CSA ....plangere penala la politie si am dat si la 2 ziare ,sa vedem ce iese.......mai aveti vreo idee???? ;)Astept raspuns de peste tot...nu am primit nimic pana acum.....

This post has been edited by NKVD: 8 Feb 2007, 20:44

--------------------
+
mad_voly
post 8 Feb 2007, 22:33
Post #50

Daca Ai Cap Ia-ti Alta

Si cu omu pe care l-ai lovit ce faci?

--------------------
Opel Insignia 2011 Ecoflex - b 01 ccc
"Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. "
+
NKVD
post 10 Feb 2007, 12:53
Post #51

Membru incepator

Deocamdata l-am trimis la Fondul de despagubire a victimelor strazii,acolo mi-au spus cei de la ASIROM ca va fi despagubit.........si nu stiu daca a fost sau nu.....o sa-l sun sa vedem ce a mai facut.... wacko.gif

--------------------
+
NKVD
post 16 Feb 2007, 17:42
Post #52

Membru incepator

FRATILOR....traim intr-o tara de ... . Ce este CSA-ul? E de ... .Am primit raspuns de la CSA: " Referitor la sesizarea dvs.va comunicam ca am solicitat societatii de asigurari ASIROM copia dos. de dauna si o nota de fundamentare privind instrumentarea aspectelor sesizate.Avand in vedere ca polita de asigurare in discutie a fost completata ulterior datei publicarii ca fiind nula in ziarul ADEVARUL nu se poate pune in discutie raspunderea asiguratorului pentru plata daunei. Pentru despagubire, pagubitul sa se adreseze Fondului de Protectie a Victimelor Strazii." excl.gif Deci ce trebuie sa inteleg eu de aici? Ca ziarul ADEVARUL tine loc de Monitorul Oficial excl.gif M-am lamurit si cu CSA-ul......... traim intr-o tara de ..... excl.gif

--------------------
+
GABONE77
post 19 Feb 2007, 11:05
Post #53

el jefe

du-te la OTV, poate are timp de emisie si pt tine cine stie. Te rezolva Luis Lazarus ala in 2 timpi si 3 miscari ca are gura mare. Vorbesc f serios, ia legatura cu ei. Ca vad ca e un fenomen destul de mult raspandit, nu un caz izolat. Bafta.

--------------------
Dacia Sandero 2009 1.6 MPI Laureate - TPG
cine e bun e bun si cand e rau
+
NKVD
post 19 Feb 2007, 18:01
Post #54

Membru incepator

biggrin.gif Am scris la vreo 2 ziare si mi-au spus ca dreptate are ASIROM pt. ca cica nu sunt obligati sa dea anunt in Monitorul Oficial ci doar intr-un ziar mai acatarii.Si au zis ca o sa faca si ei ancheta pe treaba cu brokerul ca ala i-si desfasoara activitatea in continuare.....Am mai vorbit cu cineva si mi-a spus ca presedinta CSA este o fosta directoare de la ASIROM(anul trecut cand sa intamplat treaba cu dat anunt in ADEVARUL,ea era director la ASIROM)si va dati seama ca nu poate da dreptate decat ASIROM-ului.O sa incerc sa mai fac un memoriu la CSA ca sa ma despagubeasca ASIROMUL pt. timpul pierdut si pt. asigurare. unsure.gif Ce credeti,sa incerc?

--------------------
+
NKVD
post 28 Feb 2007, 16:59
Post #55

Membru incepator

Gata....am lasat-o balta,nu mai fac nimic pt.ca nu mai am ce....Nu sa rezolvat nimic pe nicaieri(politia ,,investigheaza")....CSA-ul a dat dreptate Asirom-ului,au aparut 2 articole in ziare si gata....nu mai am nici o speranta!!! mad.gif

--------------------
+
Tudor
post 28 Feb 2007, 21:47
Post #56

Moderator

Chiar daca politia "investigheaza" greoi, nu se vor opri, pana la urma vor ajunge ori la concluzia ca ala ti-a vandut un bun real (nu e inselaciune) si atunci poti reveni la CSA, fie e inselaciune si se va continua procesul in penal.

--------------------
Renault Clio III 2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi
Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
+
NKVD
post 1 Mar 2007, 19:08
Post #57

Membru incepator

ok..merci de incurajare.....mai vorbim...

--------------------
+
mister
post 2 Mar 2007, 12:03
Post #58

Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers.

QUOTE(NKVD @ 17 Jan 2007, 19:42)
da este asigurare normala RCA cu chitanta ,dar am inteles ca brokerul nu a mai predat bonurile dupa ce sa reziliat contractul si banii ia incasat el....nu ia predat la asirom..si de aceea nu este valabila asigurarea mea.......vedem vineri ce se rezolva!!! am fost la brokerul la care am facut asigurarea si sa oferit sa-mi restituie banii pe asigurare...dar problema este ca eu am avut un accident de circulatie usor prin noiembrie si cel pe care l-am lovit nu poate sa-si repare masina din cauza ca nu e valabila asigurarea mea!!
*

Problema ta in continuare exista. Ti-ai facut al RCA? Chiar daca Asirom-ul si-a facut datoria legala si a anuntat in presa nulitatea acelor serii de polite, tu ai fost inselat de broker. Ta sfatuiesc sa mai treci pe la politie (sectia 10 unde ai depus plangerea penala)sa vezi cum se deruleaza lucrarea.

--------------------
Renault Megane Sedan Lux Privilege 2006 - 1,5 dci 100 CP
Orice, oriunde, oricand, dar nu oricum.
+
NKVD
post 3 Mar 2007, 10:42
Post #59

Membru incepator

da mi-am facut alta asigurare ....cu toate ca astia unde mi-am facut mi-au spus ca e valabila si ailalta.....dar mi-am facut alta la Asiban....si astept politia sa vad ce rezolutie da.... excl.gif

--------------------
+
lucian_v
post 3 Mar 2007, 17:00
Post #60

Membru autentic

Si cu cel pe care l-ai lovit ce s-a intamplat?

--------------------
--- --- --- - ---
+
3 Pages < 1 2 3 >
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 5th May 2025 - 10:08
Dacia