radiocas. uituc, reset "partial"?
![]() ![]() ![]() |
radiocas. uituc, reset "partial"?
Hatod |
![]()
|
||
![]() Membru simplu Group: Members Posts: 92 Joined: 17 May 04 From: Cluj-N. ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
- CV-nn-NNN
2004 /* There's no one like you */
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
1. Ai o pb cu alimentarea lui
2. La cass-urile cu fata detasabila nu exista cod, ca doar iei fata cu tine acasa, nu? La ce sa mai fure hotul cass-ul? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
I-ati si tu un mp3 player ca ala nu cred ca se mai reseteaza
![]() |
--------------------
Solenza Confort
2005
- CT-XX-CMF
Opel Astra Coupe Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
Tzutzi |
![]()
|
![]() Solenzar impatimit Group: Members Posts: 478 Joined: 9 October 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus St170 2.0 16v
2004 Solenza Scala 1.4 8v 2004
|
|
Hatod |
![]()
|
![]() Membru simplu Group: Members Posts: 92 Joined: 17 May 04 From: Cluj-N. ![]() |
klaus: mersi; o sa-l scot odata sa verific ce si cum este in spatele lui. Banuiesc ca acolo e problema, nu la sigurante sau alte locatii...
bolidu: mai tarziu, mai tarziu. Mai intai ar trebiu sa pun boxe si in spate, sa se aude. Apoi eu aspir la un mp3 player "de buzunar", pe care sa leg si la casetofon (care evident se va schimba la unul cu 4 iesiri). Dar cheltuitul pe masina are prioritati scazute in 2006 (si 2007). |
--------------------
Dacia
Solenza
- CV-nn-NNN
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Pai mai Tzutzi mp3-player sau CD-player nu e tot una ?
|
--------------------
Solenza Confort
2005
- CT-XX-CMF
Opel Astra Coupe Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai toate CD playerele citesc mp3-uri? E?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bolidu |
![]()
|
Avand in vedere ca fisierele MP3 se gasesc pe Compact Disc-uri (CD) iar CD Player inseamna o chestie care citeste CD-uri nu vad care e diferenta intre CD si/sau MP3 player*
|
--------------------
Solenza Confort
2005
- CT-XX-CMF
|
|
klaus |
![]()
|
Cd-playerele de pe solenza/logan, pana la noile versiuni, astea de la prestige incoace, citeau mp3-uri?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
|
|
bolidu |
![]()
|
Nu stiu ma klaus ce citeau alea... unde vrei sa ajungi ? Eu ma refeream sa isi ia omu` un Radio CD/MP3/WMA/DVD/CD-RW
![]() |
--------------------
Solenza Confort
2005
- CT-XX-CMF
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(bolidu @ 20 Dec 2006, 21:08) QUOTE(bolidu @ 20 Dec 2006, 23:09) Nu stiu ma klaus ce citeau alea... unde vrei sa ajungi ? Eu ma refeream sa isi ia omu` un Radio CD/MP3/WMA/DVD/CD-RW ![]() Ia recitește tu cele două posturi ale matale de mai sus și vezi poate te prinzi unde vrea klaus să ajungă! |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Ca nu ma apuc sa dau warnuri pentru offtopic, se muta la ICE, nu are nici o legatura cu SLZ.
|
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
miko |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 4 January 07 From: Timisoara ![]() |
Salut !!!
Teoria spune sa nu te pui de unu singur sa faci ceva....mai bine in doi !!! Sunt curios sa aflu ce fel de mufe are radio-casetofonul Solenzei ??? Cei de la service sunt prea grabiti.....acasa nu au "chef" sa vina sa faca un ciubuc...la o cunostiinta au "fuserit o inlocuire cu un alt radio cass, pe care au "masrsavit-o" fara nici o scuza. Ca sa nu rup sau sa stric ceva de la bord..poate sa imi spuna cineva sau sa imi dea ceva sfaturi cum as putea sa dau jos cass ??? Nu as umbla la el dar se aude infundat si daca tot nu merge..... Anticipat va multumesc pt orice sfat sau trimitere. Mircea. |
--------------------
DACIA
SOLENZA
- nu am inca
2003 clima
|
|
romeo3108ro |
![]()
|
![]() Conducator de Twingo Group: Members Posts: 1.218 Joined: 4 March 06 From: Dirty Bucharest ![]() |
mufele sunt iso dau euro iar daca esti din buc te pot ajuta eu
|
--------------------
i help
if
i can Ex Dacia Berlina 1310
Opel Zafira Y20DTH Twingo 1.2 16 ventricole ex angajat renou :)) Alan 42 Multi + Ml 145 / MIO Moov 500 cu Igo 8.3 si Ioana |
|
Hatod |
![]()
|
Well, well,
am scos in sfarsit casetofonul din bord. Miko, era foarte usor - cel putin eu am primit de la Dacia un fel de manual pt. cass, si doua chestii din metal in forma de U, cu care se scoate. Mufele nu le-am scos, ca stateau prea "intepenite", cel putin acolo in masina nu le-am putut scoate cu mana. Dar am verificat cablurile, totul se pare a fi in ordine. In schimb am constatat, ca in mufa sunt legate si firele pt. boxele din spate. Cass-ul are 2 iesiri, deci nu ma ajuta prea mult, dar asta inseamna ca imi sunt trase firele pina indeva. La locul boxelor din spate nu am vazut nici un fir, deci poate ca nu sunt trase pina la "capat", dar cine stie. |
--------------------
Dacia
Solenza
- CV-nn-NNN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 06:52 |