Capota de alta culoare, e legal?
![]() ![]() ![]() |
Capota de alta culoare, e legal?
Manuel |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|||
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Manuel : Cu placere... Eu nu sunt un fan al vopsitului capote sau cupole si te-as sfatui sa nu irosesti timp si bani pe asa ceva. Bandouri in ton, foarte frumoase intr-adevar, chiar te-as sfatui sa ti le faci ca-i va da un alt aspect masinii... Eleron, daca e din ala cum are hellcat la Bacau, foarte frumos si ala...
Dar in rest, sunt sute de dacii cu capote de pseudo-carbon, nu cred ca e nimic special chiar daca unora le place ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Nici mie nu imi place cupola neagra...
|
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
Toto - BOD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 556 Joined: 18 January 05 From: Craiova ![]() |
merci pt poza! apreciez munca si e adevarat ca in poza nu arata deloc fantastic! Dar eu totusi o sa incerc! Sper in continuare ca va arata mai bine in realitate... Fie ce-o fi! Cum spuneam, daca nu imi place o voi da jos, ca doar nu e sfarsitul lumii
![]() |
--------------------
Renault
Clio
- BOD
2003
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Te sfatuiesc ca in prima faza doar sa faci capota neagra, sa nu albesti bandourile negre. Eu zic ca ar arata mult mai bine asa. In poza bandourile albe si capota neagra mi se par chiar hidoase.
Se pare ca am ramas singurul care ar plati in plus pentru spoilere negre la o masina. ![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
octav_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 846 Joined: 16 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Toto, am gasit o poza cu un Symbol alb si capota neagra. Daca te gandesti serios sa-ti faci capota neagra, eu as opta pentru un autocolant ce imita o capota de carbon.
resim260820062304377oq.th.jpg |
--------------------
Clio
RS 197
2009 2.0 16V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 23:56 |